bonus de 100% până la
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Mike Tyson vs Roy Jones Jr. Cote și predicții

Conform regulilor meciurilor de expoziție făcute publice în această săptămână, niciun câștigător nu va fi declarat. Majoritatea caselor de pariuri sportive au eliminat liniile de pariuri de pe site-urile lor web și vor returna banii în contul pariorilor. S-ar putea să fie lansate niște pariuri Prop pe măsură ce ne apropiem de eveniment.

Cu afacerea încheiată și lupta pregătită pentru o luptă de expoziție în opt rundeîn California, Mike Tyson șiRoy Jones Jr. vor ajunge din nou pe ring. Lupta era programată pentru septembrie, dar a fost amânată până la28 noiembrie.

Cote de pariuri pe boxboxing betting odds are live for the big fight. We’ll take a look at this heavyweight bout and go through the odds, as Tyson arată favoritul și Jones câinele în această luptă.

În cele din urmă, avem răspunsul la această întrebare:Se va lupta Mike Tyson în 2020? DA!

Să aruncăm o privire la Mike Tyson vs. Cotele de pariuri ale lui Roy Jone

Cote Tyson vs Jones

Roy Jone Jr este adevăratul dezamăgit în aceasta, cu toțifurnizorii de pariuri sportive de top|| |669 also slating ‘Iron’ Mike Tyson to take the win. Tyson comes into this one as the favourite at 1.59, while Jones sits at 2.40 to win. The odds were last updated on 23 noiembrie 2020:

  BetWay 10bet 888sport

 Tyson va câștiga

1,50 1,50 1,50

Roy Jones Jr. va câștiga 

2,60 2,65 2,60

Nu s-au luptat de atâta timp, așa că se simte că șansele ar putea fi distorsionate. Dar, mulți ar susține că este clar căTyson pare mai pregătit de luptă; menținând acea gamă înfricoșătoare de lovitură și aparent cu ferocitatea pe care am văzut-o cu toți acești ani în urmă.

Mike Tyson va câștiga prin KO/TKO

Tyson a fost asigurându-ne că lumea vede apariția lui în box și ne place ceea ce vedem. Elîncă lovește cu aceeași viteză și putere ca și când a câștigat titlul mondial la 20 de ani.

Ne așteptăm ca Tyson să obosească la un moment dat, dar suntem încrezători că va primi KO până la etapă. Ambii luptători s-au antrenat din greu și vor fi pregătiți pentru luptă, dar Tyson îl depășește aici.

Alege-l pe Mike Tyson pentru a câștiga.

Mike Tyson Pentru a l-a învins pe Roy Jones Jr. prin KO/TKO
1,59
888 Sport

Mike Tyson va câștiga prin decizie

Publicul larg și experții în box spun toți același lucru cu privire la acest meci de expoziție din noiembrie; vom vedea un luptător mai mic, mai slab, împotriva fizicității lui Tyson.

Jones de 51 de ani are 66-9 (47 KO), în timp ce Tyson deține un record de 50-6 (44 KO), ambele excelente pe hârtie. Este puțin probabil ca Jones să aibă puterea de a termina treaba împotriva lui Tyson, în vârstă de 54 de ani.

Alege-l pe Mike Tyson pentru a câștiga la puncte.

Mike Tyson Pentru câștiga cu puncte
1,59
Bodog

Abia aștept conferința de presă din 29/10#TysonJones pic.twitter.com/ptctYKN0Ex

— Mike Tyson (@MikeTyson)23 octombrie 2020

Acum că ați citit alegerile experților noștri, este timpul să alegeți una dintre celemajorele pariuri sportive de încredere, să vă înscrieți, să faceți un pariu și te distrezi. Amintiți-vă că atunci când depunețifolosind Bitcoin sunteți eligibil pentru bonusuri mai bune.

  • Bonusuri mai bune cu BTC
    Taxe mai rapide și mai mici
    • View All Sports Betting Sites

      Conținut similar