Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Floyd Mayweather Odds

Aclamat drept cel mai mare boxer al erei sale,Floyd Mayweather Jr. a făcut totul. He has won championships in five weight classes, defeated legends like Oscar De La Hoya and Manny Pacquiao and has become boxing's richest athlete.

La nivel mondial, Mayweather este un simbol și și-a extins interesele către divertisment și antreprenoriat. Se va întoarce vreodată pe ring? Doar banii vor spune. Iată profilul de cote de pariuri al lui Mayweather.

Cotele pentru pariurile prop Floyd Mayweather Jr. sunt acum disponibile, cu un număr de pariuri unice în prezent pe piață. Cotele pot fi modificate și au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

sportsinteraction Câștig  VS  Câștig sportsinteraction
 Floyd Mayweather Jr.    1,13   VS   6.00   Logan Paul
Floyd Mayweather Jr. Pentru a-l învinge pe Logan Paul
1,13| ||692
Sports Interaction

 

Boxul nu este la fel fără „Bani” Mayweather și el este un simbol uriaș pentru pariurile sportive în România. Devine virală ori de câte ori Mayweather are o luptă pregătită și indiferent dacă este sau nu pensionat, își va găsi întotdeauna drumul în titluri.Cote de box au întotdeaunaCote Mayweather

Se va lupta Mayweather cu Manny Pacquiao

Aceasta este întrebarea despre care se întreabă în secret fanii de boxde pretutindeni. În ciuda faptului că amândoi au trecut cu mult de apogeul lor, sunt încă cele mai mari două superstaruri ale boxului. Și este greu să ne gândim la un motiv pentru care nu s-ar întâmpla o continuare a celei mai bogate lupte de box.

Cotele de luptă ale lui Mayweather îl au în prezent ca un favorit semnificativ (1,385) în timp ceCote lui Pacquiao are a bigger underdog (3.00) than he was in their original bout. When they both first tangled, Mayweather defeated Pacquiao handily, winning a unanimous decision.

Mayweather pentru a învinge Pacquiao Odds
1.385
Bet365

Dar la acel moment,Pacquiao avea un umăr rănit și nu era sinele lui obișnuit de foc. Dacă acesta este cazul, Pacquiao îi poate oferi lui Mayweather o luptă mai bună dacă ar fi mai sănătos.

În acest moment, nu există nicio știre oficială despre această luptă care se întâmplă, deși a fost construită. Pacquiao l-a învins recent pe Adrien Broner, unul dintre prietenii lui Mayweather. În ciuda faptului că promotorii au încercat să stimuleze potențiala revanșă, Mayweather părea indiferentă la idee.

Bet365 are mai multe cote Mayweather, inclusiv lupta propriu-zisă și posibilitatea luptei.

Care este următoarea luptă a lui Floyd Mayweather

E posibil ca Mayweather să se fi retras oficial, dar s-ar putea întoarce pentru un eveniment mai mare decât viața. Ceva de genul unui crossoversuper-luptă împotriva noului campion UFC Khabib Nurmagomedov i-ar putea stârni interesele.

Șansele de la Vegas au Mayweather as a massive 1.04 favourite dacă se încurcă cu luptătorul rus care are o revenire de 10.00 pe liniile de pariuri. În timp ce Nurmagomedov ar putea părea un pește din apă, ca un boxer de grappler cu cel mai mare boxer al epocii sale, nu-l exclude în totalitate.

Mayweather să învinge Cote Khabib Nurmagomedov
1,04
Spin Palace Sports

Nurmagomedov poate lovi puternic| ||795 (he dropped McGregor) and will have all the boxing training he'll need. He is also younger, bigger, and stronger than Mayweather.

Nu este nimic oficial despre această luptă, deși veți vedea în mod constant că este menționată în zvonuri.

Vezi mai joscele mai bune site-uri de pariuri unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive| ||1269

  Who is Floyd Mayweather

  CINE ESTE FLOYD MAYWEATHER

   De unde este Floyd Mayweather

   Poate citi Floyd Mayweather

   Cum și-a făcut banii Floyd Mayweather

   Care este valoarea netă a lui Floyd Mayweather

   Cine s-a întâlnit Floyd Mayweather

  • Mayweather s-a născut în Grand Rapids, Michigan într-o familie de boxeri. Tatăl său este Floyd Mayweather Sr., un fost candidat la categoria welter care s-a luptat cu Sugar Ray Leonard. Unchiul său, Roger Mayweather, a fost un fost de două ori campion mondial care a luptat cu legendele Julio Cesar Chavez și Pernell Whitaker.

  • După cum a făcut cunoscut fostul său manager, 50 Cent, Mayweather are probleme de citire. Mayweather, care a abandonat liceul pentru a avea grijă de mama lui, este analfabet și există multe videoclipuri pe internet care arată dificultățile sale de citit.

  • Ca cel mai bogat sportiv din box, Mayweather câștigă la fel de mult ca|| |1305 $300 million in one year alone. El câștigă cea mai mare parte din aluat din luptele sale.

   Mayweather a început să devină un egal la box după lupta cu Arturo Gatti în 2005. A început să câștige sume semnificative începând cu meciul său cu De La Hoya în 2007 unde a câștigat peste 25 de milioane de dolari.

   În luptele sale cu McGregor, Pacquioa și Canelo, Mayweather a câștigat 100 de milioane de dolari, 120 de milioane de dolari și, respectiv, 41,5 milioane de dolari. salariul de bază.

   Deși luptele sale au fost principala sa sursă de venit, Mayweather primește, de asemenea, bani semnificativi prin oferte de difuzare cum ar fi afacerea de 170 de milioane de dolari pe care a încheiat-o cu Showtime în 2013.

   Aprobarile sunt un alt generator de bani pentru Mayweather. Unele rapoarte sugerează că poate câștiga până la 100 de milioane de dolari pe an cu aprobările sale.

   În sfârșit, Mayweather are și propria sa companie, Mayweather Promotions, care este o promoție de box, dar organizează și evenimente de divertisment live.

  • În funcție de unde te uiți, averea netă a lui Mayweather este estimată între 500 milioane și 1 miliard de dolari.

  • Deși are patru copii (doi fii). și două fiice), Mayweather nu a fost niciodată căsătorită. S-a întâlnit în principal cu trei femei: Josie Harris, Melissa Brim și Shantel Jackson.

   Harris a fost iubita lui Mayweather iubita de liceu și iubita de multă vreme din 1993 până 2007. Este mama a trei dintre copiii săi. S-au logodit în 2005, deși presupusa atitudine abuzivă a lui Mayweather a anulat orice plan pentru o nuntă.

   Brim a fost cealaltă iubită a lui Mayweather și s-ar fi întâlnit cu el undeva din 1998 până în 2012. Dar, ca și Harris, Mayweather a fost abuzivă față de ea și cei doi nici măcar nu s-au logodit.

   Jackson a fost a treia iubită a lui Mayweather și a doua cu care s-a logodit. S-au întâlnit în 2006, dar s-au despărțit din nou pentru natura abuzivă a lui Mayweather.

   În afara acestor trei femei, Mayweather a avut mai multe aventuri cu oameni ca Jessica Burciaga, o fostă colegă Playboy a anului și Abi Clarke, o vedetă de teleralitate.

  Recordul lui Floyd Mayweather

  Cariera de box a lui Mayweather a durat patru Președinți americani, două decenii și peste 20 de ani. A devenit profesionist la 19 ani și a câștigat prin knockout tehnic. El avea să întocmească un record de 17-0 înainte de a câștiga primul său titlu, centura WBC super-penă în 1998. 

  A deținut mai multe titluri mondialeîn cinci clase de greutate și campionatul liniar în patru. Dar abia când a luptat și l-a învins pe Oscar De La Hoya a început să devină un superstar.

  Cu recordul său de neînvins, șansele de box îl au întotdeauna pe Mayweather ca favorit. Uită-te doar la istoricul cotelor lui Mayweather.

  Iată cel mai recent record al lui de box:

  Rezultat

  Record

  Oponent

  Greutate

  Rezultat

  Rotundă

  Anul

  Locație

  Câștig

  50-0

  Conor McGregor

  Welterweight

  TKO

  10

  2017

  USA

  Câștig

  49-0

  Andre Berto

  Welterweight

  Decizie (unanimă)| ||1449

  12

  2015

  SUA

  Câștigă

  48-0

  Manny Pacquiao

  Welterweight

  Decizie (unanimă)

  12

  2015

  SUA

  Câștigă

  47-0

  Marcos Maidana

  Welterweight

  Decizie (unanimă)

  12

  2014

  SUA

  Câștig

  46-0

  Marcos Maidana

  Welterweight|| |1545

  Decision (Majority)

  12

  2014

  SUA

  Câștig

  45- 0

  Canelo Alvarez

  Mijloc ușoară

  D decizie (Majoritate)

  12

  2013

  SUA

  Câștig

  44-0

  Robert Guerrero

  Welterweight

  Decizie (unanimă)

  12

  2013

  SUA|| |1631

  Win

  43-0

  Miguel Cotto

  Mijloc ușoară

  Decizie (unanimă)

  12

  2012

  SUA

  Câștigă

  42-0

  Victor Ortiz

  Welterweight

  KO

  4

  2011

  SUA

  Câștigă

  41-0

  Shane Mosley

  Welterweight

   Decizie (unanimă)

  12

  2010|| |1727

  US

  Luptele istorice ale lui Floyd Mayweather

  Mayweather a fost regele boxului de mai bine de un deceniu și a fabricat nenumărate capodopere| ||1737 in the ring. However, there is a handful that stands out and best exemplifies the style and grace of Mayweather:

  Mayweather vs McGregor

  Pentru lupta finală a lui Mayweather, el s-a luptat cu un artist marțial mixt și doi- Campionul de divizie UFC Conor McGregor în „The Money Fight”. Precedat de fanfară revoltătoare și cantități ridicole de hype, Mayweather a justificat toate acestea când a organizat unul dintre cele mai interesante meciuri ale lui most exciting matches.

  Cu Mayweather a jucat McGregor pentru primele runde, obosindu-l și terminându-l pe al zecelea. În urma meciului, Mayweather s-a retras oficial.

  Mayweather vs Pacquiao

  Numiți „Lupta secolului”, Mayweather și Pacquiao au doborât tot felul de recorduri financiare pentru acest meci. PPV a vândut peste 4,4 milioane de achiziții și a generat peste 410 de milioane de dolari în venituri.

  Lupta a fost punctul culminant al unei acumulări de șase ani între cei mai mari boxeri ai acestei epoci. Dar când a sunat clopoțelul, a fost clar cine era legenda mai bună. Mayweather l-a depășit pe Pacquiao în drum spre o decizie clară.

  O revanșă ar putea fi în lucru.

  Mayweather vs Canelo

  Chiar dacă tânărul leu flămând în cele din urmă prinde regatul de pe cel vechi, nu a fost cazul în acesta. În ciuda hype-ului semnificativ și a unui record de neînvins 42-0 în spatele lui,Canelo Alvarez a fost doar un alt scalp.

  Mayweather a luat cele mai bune lovituri ale mexicanului și, după o primă rundă strânsă, l-a dus pe tânăr la clasă. Această luptă a devenit a doua cea mai mare luptă PPV a lui Mayweather la acea vreme.

  Dacă îți place boxul, s-ar putea să vrei să verifici actualulCanelo Odds.| ||1772

  Mayweather vs Marquez

  După o pauză de 21 de luni,Mayweather s-a întors pentru a-l învinge pe Marquez, locul 2 pentru lire sterline -luptător de lire la acea vreme. Mayweather nu a ratat nicio bătaie, deoarece l-a depășit complet pe marele mexican învingându-l în aproape fiecare rundă.

  Evenimentul a atras peste un milion de achiziții PPV, făcându-l doar al cincilea eveniment principal non-grea care face acest lucru și primul fără Oscar De La Hoya.

  Mayweather vs De La Hoya

  "Pentru a fi bărbatul, trebuie să-l învingi pe bărbat|| |1786." And this is exactly what Mayweather did in the biggest fight of his career. Matched against six-division world champion Oscar De La Hoya, Mayweather weathered the Mexican legend's early onslaught and outboxed him through the majority of the fight.

  Mayweather a câștigat o decizie împărțită și a doborât recordul PPV la acea vreme.

  Mayweather vs Gatti

  O vedetă s-a născut când Mayweather a titularizat primul său meci PPV împotriva favoriților fanilor. În ciuda faptului că a avut 33 de victorii și a fost un favorit semnificativ în fața lui Gatti, mulți au crezut că Mayweather va fi în sfârșit testat. Gatti a fost renumit pentru stilul său extrem de agresiv.

  Dar Mayweather a trecut acest test cu brio, învățându-l pe veteranul grizzled timp de șase runde, până când arbitrul a oprit cu forța lupta.