Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Manny Pacquiao Fight Odds

Deși are peste 40 de ani și este semipensionat, Pacquiao rămâne una dintre cele mai mari vedete și cei mai buni sportivi ai boxului. A Pictogramă filipineză, ascensiunea lui Pacquiao la faimă se datorează parțial fanilor fideli filipinezi, care îl susțin încă cu înverșunare și astăzi. Cu miliarde în venituri generate și douăsprezece titluri majore câștigate, Pacman are încă o pasiune pentru box. Deși nu vor mai fi multe altele - iată următoarea mare luptă a lui Pacquiao.

The lumea boxului are noroc să-l mai aibă. Fanii și pariorii sunt încântați de fiecare datăCotele de luptă ale lui Pacquiao sunt postate, deoarece luptele sale nu sunt doar interesante, ci și o modalitate bună de a câștiga monede.Pacquiao s-a luptat cu Keith Thurman pentru centura WBA la categoria welter pe 20 iulie 2019, la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, Nevada, SUA.

Manny Pacquiao și-a anunțat oficial retragerea din box. Deși acest lucru poate fi inversat, se pare că este pentru el. Vom păstra cotele disponibile în cazul în care se schimbă ceva.

Cote pentru Manny Pacquiao vs Yordenis Ugás au apărut și sunt acum disponibile. Cele mai recentecote de box actualizate pe 21 decembrie 2021:

Favorita Câștigă|| |666 VS Câștigă Underdog

Manny Pacquiao

1,12 Decizie împărțită|| |684 5.50 Conor McGregor

Manny Pacquiao

1,26  Decizie divizată|| |699 3.00  Yordenis Ugás

Felicitări lui Manny „Pacman” Pacquiao care l-a învins pe Keith Thurman, printr-o decizie împărțită, pentru a revendica campionatul WBA la categoria welter. Victoria mută recordul uimitor al carierei Ageless Warriors la 62-7-2.

Se va lupta Pacquiao cu Mayweather?

Au existat multe speculații dacă vor exista sau nu | ||720a second bout between Manny Pacquiao and Floyd Mayweather Junior. Ambii luptători sunt încă suficient de apți pentru a parcurge douăsprezece runde complete și și-au păstrat numele în mass-media într-un fel sau altul, inclusiv diverse zvonuri de luptă.

La sfârșitul anului 2019, Floyd Mayweather a fost citat ca fiind spunând că „simte că este momentul potrivit” pentru unrevanșa între el și Pac-Man. De fapt, Floyd a menționat că vrea să lupte de două ori în 2020 – o dată cu Manny, iar într-o altă super luptăMMA crossover cu unul dintre cei mai periculoși bărbați din octogon. , Khabib Nurmagomedov.

Cu siguranță, când acești oameni intră în ring,se apără în orice moment. Dar, de asemenea, merită să ne amintim că toți cei implicați în aceste atacuri o fac de dragul de a câștiga un cec de plată.

Care este următoarea luptă a lui Manny Pacquiao?

A existato gamă largă de zvonuri și speculații în ceea ce priveștepe cine va Manny pătrunde cu data viitoare când intră în ring. Unii cred că se va concentra strict pe munca casnică în Filipine dacă nu găsește un adversar cu care să poată lucra pentru a crea o zi de plată mare. Ca atare,Floyd Mayweather Junior este una dintre cele mai evidente posibilități pentru următorul său meci.

Interesant,Manny are a fost conectat din când în când cu potențialul de a lupta împotriva lui Ghenadi Golovkin. Cu toate acestea, Golovkin are un avantaj de dimensiune notabil față de Pacquiao, iar GGG a luptat împotriva unor oameni ca Canelo - cu alte cuvinte, cei mai buni dintre cei mai buni. GGG este unul dintre cei mai puternici bărbați din afacere, așa că un meci împotriva lui Pacquiao ar putea fi în mod legitim periculos și nedrept.

Poate căcel mai logic meci potențial pentru Manny ar fi unul. împotriva lui Errol Spence Jr. Errol s-a confruntat recent cu un accident de mașină oribil și a primit un DUI împreună cu o perioadă lungă de recuperare. Acum că Errol s-a întors în public, el caută o luptă pentru a-și apăra centurile WBC și IBF la categoria welter. Manny i-ar fi găsit pe Errol o luptă mult mai uniformă, una care i-ar oferi un stimulent suplimentar pentru o potențială centură de campionat.

Alți luptători despre care se zvonește pentru următoarea luptă a lui Manny suntDanny Garcia, Shawn Porter, Mikey Garcia și Terence Crawford.

< /picture>

Cine este Manny Pacquiao?

Manny Pacquiao este un boxer cu recorduri care salută din Filipine. A făcut-o ca un luptător subdimensionat care lovește cumva cu 50 de kilograme peste greutatea lui. Aproape fiecare parte a poveștii sale de viață îl implică să învingă șansele într-un fel sau altul. A început dintr-un oraș mic și sărac din Filipine și acum este unul dintre cei mai puternici bărbați din țară.

El a stabilit un record casingurul campion în opt boxe. divizii, iar el este primul din istorie care a câștigat o centură în patru din cele opt divizii glamour – în cazul lui, diviziile de greutate muscă, greutate penă, greutate ușoară și greutate welter. El este, de asemenea, singurul boxer care a fost campion de-a lungul a patru decenii, după ce a câștigat în anii 1990, 2000, 2010 și în 2020. Nu există combatant în întreaga lume care să-și poată revendica nivelul de succes.

Spre deosebire de marea majoritate a boxerilor,Manny și-a transformat succesul pe ring într-un număr ridicol de aventuri în zone din afara sportului. A devenit un politician de carieră, a înregistrat albume și a apărut în aproape o duzină de filme și a făcut parte din diferite emisiuni TV, inclusiv documentare și emisiuni de jocuri.

Filipinele sunt absolut înnebunite după baschet și Pac-Man și-a valorificat faima și averea pentru adeveni parte din liga profesionistă a Filipinelor. Manny a cumpărat o echipă, a intrat în draft ca alți jucători și apoi a fost antrenor și jucător din propria echipă.

Incredibil,Manny chiar și-a dezvoltat suficientă influență pentru asă acorde sprijin politic în Statele Unite, inclusiv Jerry Brown din California și Duke Aiona din Hawaii.

De unde este Manny Pacquiao. ?

Născut Emmanuel Dapridran Pacquiao pe 17 decembrie 1978, în Kibawe, Bukidon din Filipine, Manny a crescut cu șase frați. Tatăl lui s-a despărțit de familie când avea doar șase ani. La o vârstă fragedă, Manny a fost atras de sporturile de luptă după ce i-a urmărit grozavi precum Muhammad Ali și Bruce Lee. Pacquiao era subdimensionat ca un tânăr de 16 ani aspirant la boxer profesionist, doar 4’11” și 98 de lire sterline, așa că și-a pus greutăți în șosete pentru a face cererea minimă de greutăți.

Manny a câștigat încă prima luptă.

Cât și-a făcut banii Manny Pacquiao?

Cea mai mare câștig a lui Manny de departe a fost lupta lui împotriva lui Floyd Mayweather Jr.Se estimează că Pacman a luat acasă un salariu în valoare de 130 de milioane de dolari numai pentru acea luptă. El a extras aproximativ 1,25 miliarde de dolari din venituri din bilete din cele 24 de meciuri cu vizionare cu platăbox, inclusiv 4,6 achiziții de televiziune cu vizionare cu plată pentru lupta lui Mayweather. Manny a făcut, de asemenea, parte din nenumărate contracte de aprobare din întreaga lume.

De asemenea, este profund pasionat de baschet, implicându-se personal ca antrenor și proprietar. În calitate de senator la guvernul filipinez, el face, de asemenea, parte din diferite afaceri. De asemenea, atrage venituri prin actorie, găzduire TV și industria înregistrărilor muzicale.

Care este valoarea netă a lui Manny Pacquiao?

Valoarea netă a lui Manny este estimată la aproximativ 220 de milioane de dolari, deși se estimează că el a câștigat peste 500 de milioane de dolari din luptă poșete și diverse promoții la nivel mondial. Familia lui Pacquiao s-a luptat cu sărăcia când era tânără, ceea ce face ca povestea lui de succes să fie mult mai notabilă. Fără îndoială că familia lui este acum îngrijită destul de bine.

În timp ce Pacquiao nu este la apogeul său competitiv, el este încăo celebritate suficient de mare în lumea boxului și în Filipine pentru un alt potențial profit prin intermediul unui alt eveniment de super luptă. Dacă reușește să câștige avânt pentru o luptă majoră care îl implică pe el și pe un pugilist care va ieși din pensie, valoarea sa netă ar putea cu ușurință să crească din nou.

Cu cine s-a întâlnit Manny Pacquiao?

Manny a fost de multcăsătorit cu Maria Geraldine Jamora , iar cuplul are cinci copii în Filipine. Desigur, acest lucru nu a oprit moara de zvonuri de la agitare. O celebritate la fel de mare ca Pacquiao este adesea legată de multe posibilități romantice diferite în afara căsătoriei.

Manny a fost legată de câteva vedete acasă, inclusiv Krista Ranillo și Ara Mina . După cum v-ați imagina, astfel de zvonuri și insinuări au un efect negativ asupra oricărei căsătorii. Cu toate acestea, în ciuda tuturor lucrurilor, Manny și Maria rămân căsătoriți și legați unul cu celălalt în al doilea deceniu de căsătorie.

Recordul lui Manny Pacquiao

Manny deține unRecord de 62-7-2 de-a lungul carierei sale de box, inclusiv 39 de KO. În ultimele sale cinci lupte, el a reușit să obțină un record respectabil de 4-1.

Oponent Data Rezultat
Keith Thurman 20 iulie 2019 Decizia divizată Pacquiao
Adrien Broner 19 ianuarie 2019 Pacquiao decizie unanimă
Lucas Matthysse 15 iulie 2018 Pacquiao TKO
Jeff Horn 2 iulie, 2017 pierderea deciziei Pacquiao
Jessie Vargas 5 noiembrie 2016 Decizia unanimă Pacquiao

Manny Pacquiao Lupte istorice

Pacquiao vs Oscar De La Hoya

Oscar De La Hoya a fost Băiatul de Aur al lumii boxului, câștigând titluri mondiale în șase clase diferite de greutate . La acea vreme, el era considerat favorit pentru a-și păstra centura de greutate welter împotriva lui Manny. Pacquiao a fost un rival respectat al lui Oscar, dar nimeni nu se aștepta cu adevărat ca Manny să-l învingă pe unul dintre cei mai mari din toate timpurile în 2008 și pe cineva care a reaprins pasiunea pentru știința dulce.

Manny l-a oprit pe De La Hoya cu un knockout în opt runde, crezând una dintre cele mai mari supărări ale deceniului. De La Hoya se confruntase cu o mulțime de adversari puternici și puternici, dar a existat ceva în spatele pumnilor lui Manny care l-a făcut pe Oscar să se retragă.

Pacquiao vs Floyd Mayweather

Mulți consideră că Mayweather esteunul dintre cei mai mari boxeri defensivi din istorie, capabil să alunece și evadează-te și în oportunități de contrapunctură. Manny a fost considerat unul dintre puținii boxeri cu viteza și puterea pumnului pentru a putea crea probleme lui Floyd. Din punct de vedere tehnic, Mayweather a fost eliminat doar o dată în întreaga sa carieră, iar Manny a demonstrat o putere de oprire dovedită împotriva unei litanie de campioni din șapte divizii de greutate.

Vai, când Floyd a încetat să-l mai aducă pe Manny,Pacquiao was no longer the same killer in the ring. De fapt, el a dezvăluit că a intrat în ring cu o accidentare la umăr, care ar avea un impact negativ asupra vitezei, preciziei și puterii atacului său. Aceasta a fost cea mai bogată luptă cu premii care a avut loc vreodată la acea vreme, aducând ambilor luptători un salariu de nouă cifre. Manny s-a plecat grațios cu o pierdere prin decizie.

Pacquiao vs Erik Morales II

Nu cea mai bogată și nici cea mai înaltă victorie din cariera sa, ci pentrureputația sa, || |937it was the most important. Manny a renunțat la o decizie împotriva lui Erik Morales cu un an înainte într-un meci controversat. Ca atare, Pacquiao a hotărât că va trebui să-și răzbune această nenorocire a sufletului său cu o revanșă împotriva lui Erik.

Manny s-a încărcat în runda a zecea și l-a oprit pe Morales pentru a-și recâștiga coroana . Această victorie din 2006 i-a cimentat reputația de luptător care merită urmărit, în loc de un învins de două ori în fața lui Morales. Nu a renunțat la o altă revanșă. Manny i-ar fi oferit lui Morales o șansă de răzbunare într-un al treilea meci, care a fost câștigat cu ușurință de Pacquiao, stabilindu-și dominația asupra lui Erik.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive where you can wager online on Manny Pacquiao and other boxing matches and choose the best one for you:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive