Citiți
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariuri Canelo Alvarez 2021

El estecel mai mare superstar al boxului de astăzi. Cu meciuri de succes împotriva lui Floyd Mayweather Jr., Julio Cesar Chavez și Gennady Golovkin, Saul „Canelo” Alvarez este cea mai mare remiză a sportului. Sluggerul mexican a fost un element de bază la T-Mobile Arena din Vegas și estecampioana la categoria mijlocie a Consiliului Mondial de Box printre multe alte titluri. Faceți cunoștință cu principalul om al boxului în timp ce ne uităm prin istoria, realizările și cotele la pariuri.

România Fanii pariurilor sportive au urmărit îndeaproape cotele lui Canelocote de box. Fiind cel mai strălucitor star mexican al epocii sale, Canelo Alvarez nu a fost dezamăgit. Cu un record de 52-1-2, Canelo a pierdut doar o singură dată - în fața lui Floyd "Money" Mayweather.

Din 2017, Alvarez a înregistrat în medie cel puțin un milion de achiziții pay-per-view și a generat peste 600 USD milioane de venituri. Acum semnat cu o afacere record,Canelo luptă exclusiv cu DAZN. Fanii de box și pariori deopotrivă rămân la curent cuCotele lui Canelo pe măsură ce luptele mari îi vin în cale.

După o remiză în prima lor luptă (16/09/17) și apoi un oarecum controversată victorie a deciziei majorității lui Alvarez (15/09/18) se vorbește că Canelo Alvarez vs. Gennady Golovkin III este în curs de negociere. Vă vom ține la curent!

Mai jos de mai sus sunt în prezentOff the Board la Bodog - Aşteptăm să reapară. Cotele au fost actualizate ultima dată pe21 decembrie 2021:

1st FighterBet99Bet99Bet992nd Fighter
Canelo AlvarezTBATBATBATBA

Cine este Canelo Alvarez

Saul Alvarez aka "Canelo " s-a născut la periferia orașului Guadalajara, Mexic, dar s-a mutat la Juanacatlan unde a crescut la ferma familiei sale. Supranumit „Canelo” pentru „scorțișoară” din cauza părului roșcat, Canelo a început boxul la 13 ani și a devenit campion la 15 ani. 

El avea să ajungă la faima boxului în 2010, când l-a învins pe fratele lui Miguel Cotto, Jose în timpul meciului Mayweather-Mosley. Trei ani mai târziu, avea să lupte și să piardă în fața lui Mayweather într-unul dintre cele mai vândute PPV-uri de box din toate timpurile.

De la acea înfrângere, Canelo nu a pierdut și i-a învins pe cei mai buni boxeri din clasa sa de greutate.De câte ori se deschid cotele Canelo, există multă acțiune în Vegas.

Statistici Canelo

Nume real Saul Alvarez
Porecla Canelo
Clasa(e) de greutate

Welterweight (147 lbs)

Light middleweight (154 lbs)

Greutate medie (160 lbs)

Greutate medie super (168 lbs)

Înălțime 5'9 " (175 cm)
Atinge 70,5" (179 cm)
Poziție Ortodox
Ziua de naștere 18 iulie 1990
Naționalitate Mexican
Locul nașterii Jalisco, Mexic
Wins 52
Knockouts 35
Înfrângeri 1
Remițe 2

 

Cât de bogat este Canelo Álvarez?

Ca cea mai mare vedetă de astăzi, Canelo este unul dintre cei mai bogați sportivi ai boxului. Cel mai recent, tocmai a semnat un contract pe cinci ani de 365 de milioane de dolari cu DAZN, făcându-l cel mai bogat om din box (în afară de Mayweather). În 2018, a câștigat aproximativ 50 de milioane de dolari pentru lupta sa împotriva lui Golovkin. În 2017, a câștigat aproape 42 de milioane de dolari.

Un raport din 2018 de la Forbes l-a publicat ca fiind al 15-lea cel mai bogat atlet la 44,5 milioane de dolari, în urma doar de Mayweather (285 de milioane de dolari). Averea sa netă este estimată la aproximativ 100 de milioane de dolari. Și pe măsură ce continuă să semneze mega oferte și lupte de succes, valoarea lui crește doar.

Care este recordul lui Canelo Alvarez?

În 55 de meciuri profesioniste, Canelo a pierdut o singură dată. Singura lui înfrângere a venit împotriva luiMayweather, cel mai mare boxer al epocii sale.

Iată un tabel cu cel mai recent boxer al lui Canelo record pro box:

Rezultat Record Oponent Greutate Rezultat Round Data Locație
Câștig 52-1-2 Daniel Jacobs Mijloc Decizie (unanimă) 12 4 mai 2019 Paradise, Nevada, SUA
Câștigă 51-1-2 Rocky Fielding Super Mijloc TKO 3 15 decembrie 2018 New York City, New York, SUA
Câștig 50-1-2 Gennady Golovkin Greutate mijlocie Decizie (Majoritate) 12 15 septembrie 2018 Paradise, Nevada, USA
Remiză 49-1-2 Gennady Golovkin Greutate mijlocie Remiză (divizat) 12 16 septembrie 2017 Paradis, Nevada, SUA
Câștigă 49-1-1 Julio Cesar Chavez Jr.

Catchweight

Decizie (unanimă) 12 6 mai 2017 Paradise, Nevada, SUA
Câștigă 48-1-1 Liam Smith Mijloc ușoară KO 9 17 septembrie 2016 Arlington, Texas, SUA
Câștigă 47-1-1 Amir Khan Greutate mijlocie| ||967 KO 6 7 mai 2016 Paradise, Nevada, SUA
Câștigă 46-1-1 Miguel Cotto Greutate mijlocie Decizie (unanimă) 12 Nov 21, 2015 Paradise, Nevada, SUA
Câștig 45-1-1 James Kirkland Super Welterweight KO 3 9 mai 2015 Houston, Texas, SUA
Win 44-1-1 Erislandy Lara Mijloc ușoară Decizie (divizată) 1 2 12 iulie 2014 Paradise, Nevada, SUA

Canelo Alvarez lupte istorice

Canelo a câștigat faima pe scară largă datorită lui combinație de stil tehnic și slugger, moștenirea lui mexicană și puterea sa spectaculoasă de knockout. Este incredibil de durabil, luptă cu multă inimă și nu este unul care să se dă înapoi de la provocările mari.

Iată o colecție a celor mai mari lupte ale sale:

Canelo vs Golovkin

Dacă nu ar fi fost controversatul final, acesta ar fi fost Lupta al anului. După multe pregătiri, neînvinsul Gennady Golovkin alias „GGG” s-a înfruntat în cele din urmă cu Canelo. Maulerul kazah a fost favorit și l-a scos pe Canelo în cea mai mare parte a luptei. Dar, fidel moștenirii sale de războinic mexican, Canelo s-a adunat spre final.

Toți cei trei arbitri s-au împărțit, unul în favoarea lui GGG, celălalt pentru Canelo și altul marcând la egalitate. A urmat rapid o revanșă imediată.

Canelo vs Golovkin II

Revanșa foarte așteptată a avut încă un final controversat, dar unul hotărât. De data aceasta, Canelo a fost agresorul, în timp ce a împins ritmul luptei, în ciuda faptului că a fost din nou outbox. Un contingent de fani și mass-media l-au decis în favoarea lui Golovkin, care l-a depășit pe Canelo pentru opt runde.

Cu toate acestea, această victorie i-a pecetluit locul lui Canelo ca cea mai bună greutate mijlocie a generației sale. Există încă posibilitatea ca o trilogie să se întâmple între ei și, deși nu se știe încă despre asta, au fost deschise șansele de box.

Canelo vs Chavez

Deși Canelo nu a terminat acest meci, este probabil cea mai bună performanță a lui. Canelo l-a exclus pe depășit Chavez câștigând toate cele 12 runde de la toți cei trei judecători. Numit corect „Războiul civil”, acest meci de box de profil înalt a înfruntat două dintre cele mai mari vedete ale Mexicului la categoria medie.

Canelo a fost prea mult pentru Chavez, care a fost intimidat pe tot parcursul luptei și a fost batjocorit de fanii mexicani. În ciuda luptei slabe, PPV a atras peste un milion de achiziții, făcându-l cea mai mare performanță de box office a lui Canelo în acest moment.

Canelo vs Khan

În ceea ce este cel mai iconic knockout al lui Canelo, mexicanul s-a confruntat cu englezul care a crescut în greutate pentru a crea această „superfight”. Supranumit „Putere vs. Viteză”, și-a respectat numele, deoarece Khan-ul mai mic și-a folosit reflexele rapide și agilitatea pentru a depăși Canelo devreme. Cu toate acestea, a fost nevoie doar de o singură lovitură pentru ca Canelo să-l doboare pe Khan definitiv.

Aceasta a fost prima luptă a lui Canelo la Arena T-Mobile din Vegas și i-a consolidat statutul de lider la evenimentele de box T-Mobile Arena în viitor.

Cotto vs. Canelo

În ceea ce a fost cea mai mare luptă a lui Canelo după Mayweather, el l-a învins pe campionul mondial de patru greutăți, Miguel Cotto, într-o aventură dramatică de 12 runde. Deși cartonașele arbitrilor au indicat că Canelo a câștigat decisiv, majoritatea fanilor și experților au simțit că meciul a fost mult mai aproape.

Amândoi bărbații au arătat bărbie de fier și au continuat să vină, în ciuda faptului că au absorbit lovituri grele, mai ales din partea lui Cotto. Portoricanul și-a folosit lovitura și mișcarea pentru a marca pe Canelo, deși mexicanul a contracarat cu șuturi mai mari. PPV a fost un succes uriaș, adunând aproape un milion de achiziții.

Canelo vs Angulo

Canelo s-a confruntat cu compatriotul mexican Angulo într-o luptă „reglementată” după prima sa înfrângere împotriva lui Mayweather. Aceasta a fost probabil cea mai distractivă a lui. în timp ce Angulo venea la el ca un om posedat. Canelo a rezistat furtunii lui Angulo și l-a terminat în runda a zecea pentru a reveni pe coloana de victorii.

Această victorie i-ar restabili statutul de viitor concurent și el va continua să fie titularul mai multor lupte mai mari în drumul spre a fi. una dintre cele mai mari remize ale boxului.

Mayweather vs Canelo

 

Aceasta a fost lupta care l-a transformat pe Canelo dintr-o stea în devenire într-una singură . Deși mulți fani ocazionali nu au auzit de el până la această luptă, Canelo s-a încurajat lumii dându-i lui Mayweather o luptă competitivă. Tânărul Canelo a venit la Mayweather, mai ales devreme, unde a făcut câteva runde. Deși a dispărut spre final, el a făcut deja o impresie solidă.

Fișele de scor din acest meci au fost foarte dubioase, deoarece un judecător a marcat meciul la egalitate. Indiferent, Canelo ar continua să fie un superstar care deține multe PPV-uri și super-lupte profitabile pe cont propriu.

De câte ori există o luptă cu Canelo, puteți verificacele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive