Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote și alegeri de box: Anthony Joshua vs Kubrat Pulev

Data este stabilită pentru întoarcerea pe ring pentru Anthony Joshua, deoarece el își apără titlurile WBA (Super), IBF, IBO la categoria grea împotriva bulgarului Kubrat Pulev. Cotele au fost actualizate ultima dată pe11 decembrie 2020: 

10bet Câștig  VS  Câștig 10bet
 Anthony Iosua    1,12   VS  7,00    Kubrat Pulev 
Anthony Joshua Pentru a-l învinge pe Kubrat Pulev
1,12
Sports Interaction

Anthony Joshua intră în luptă, favoritul clar în diverse cărți sportive recomandate. Deși nu ar trebui să uităm, Joshua a fost anulat împotriva lui Andy Ruiz în urmă cu doar două lupte, acordându-și titlurile la Madison Square Gardens.

Va zgudui Joshua încă o dată?

Anthony Joshua (1.10) vs Kubrat Pulev (7.00)

Kubrat Pulev is looking in great form, cu un record de 26-1, se va închipui că îl învinge pe britanic în Țara Galilor. Pulev și echipa sa vor fi conștienți de slăbiciunile luptătorului britanic și vor căuta să le exploateze.

Joshua nu este un luptător la fel de complet precum campionul mondial WBC Tyson Fury, dar este totuși un excelent boxer, atat fizic cat si tehnic si va fi un adevarat test al bulgarului.Pulev a spus recent; „Știu că meciul va fi terifiant, dar fizic mă simt plin de energie și psihic sunt pregătit,|| |726 and I have a good chance to win.

O victorie aici pentru campion și am putea vedea o luptă Joshua vs Fury în 2020 dacă Fury îl învinge pe Deontay în al treilea meci.

Recordul lui Joshua este 23-1, câștigând 21 dintre cei prin KO. Este cel mai bine construit luptător din divizia grea din punct de vedere fizic și are o mare capacitate de a se egala.El are o mare precizie și își poate plimba adversarii timp de 12 runde fără să pară obosit.

Ia-l pe Joshua să câștige.

Anthony Joshua Pentru a-l învinge pe Kubrat Pulev
1,10
Betway

 

Anthony Joshua va câștiga prin KO/TKO (1.44)

Pulev nu a mai pierdut din 2014, | ||787winning eight fights between now and then with two wins coming via KO/TKO. El a câștigat 14 KO în 28 de victorii de-a lungul carierei sale.

Andy Ruiz a șocat lumea la New York când l-a prins pe campionul britanic pe ceafă și l-a lăsat neajutorat pentru rundele rămase. Joshua arăta mult mai bine în a doua luptă, dar a fost ezitant și neconvingător în cele din urmă.

Deși parcă ar fi vrut doar să câștige și să avanseze.Se antrenează mult mai greu și arată mult mai clar anul acesta. Așteaptă-te la un luptător diferit de ceea ce am văzut in desert. El știe că lupta cu Fury va fi una dintre cele mai mari lupte din istoria recentă a boxului și se va concentra pe a se asigura că face parte din ea.

Alege-l pe AJ pentru a câștiga prin KO/TKO.

Anthony Joshua Pentru a câștiga prin KO/TKO
1,44
PowerPlay