Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariuri la box

Cote la box sunt disponibile pe tot parcursul anului chiar și pentru lupte care sunt departe sau care nu au loc încă. Pariurile pe box pot fi plasate oricând.

Oferim un articol complet despre cea mai recentă luptă pentru titlul la categoria grea dintre Anthony Joshua și Tyson Fury și vom face același lucru pentru următoarea luptă a lui Canelo și, în general, pentru luptele mari. care apar.

Mai jos sunt lupte enumerate ca „potenţiale lupte”, care ar putea să nu aibă loc în 2021, dacă nu au loc anul acesta, vor fi anulate. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Luptătorul #1Bet99Bet99Bet99Luptătorul #2
Jack Catterall6,4426,00 (remiză)1,07Josh Taylor
Josh Taylor Pentru învinge-l pe Jack Catterall
1,07
Sports Interaction
EvenimentMyBookie
Tommy Fury-
Anderson Silva-
Dillon Danis-
Conor McGregor-
Jorge Masvidal-
Nate Diaz-
Floyd Mayeather|| |698-
https://images.bonusuricasedepariuri.info/1f3c8714-405b-4066-b8ec-c3a9f75a3490/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/42a4e1d2-3642-4374-9f63-36694415cbbe/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/b3968e0f-2699-4f61-adc8-f204ea1d10cd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/1f3c8714-405b-4066-b8ec-c3a9f75a3490/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri Canelo Alvarez
  Cele mai recente cote, știri și perspective aici!
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/42a4e1d2-3642-4374-9f63-36694415cbbe/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Conor McGregor News and Insights
  Pentru cele mai recente știri, tendințe și cote
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b3968e0f-2699-4f61-adc8-f204ea1d10cd/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Programul UFC 2021: Toate luptele și evenimentele
  Acoperire completă și actualizată a tuturor luptelor
  Read more

Cum funcționează cotele de box

Pentru a paria cu succes pe box, trebuie mai întâi să înțelegi cum să pariezi și ce înseamnă cotele. Cotele de box se pot manifesta într-o varietate de moduri, dar cele mai comune trei formate sunt zecimal, fracție și american.

Cum să citiți cotele de box depinde de ceea ce este cel mai ușor pentru dvs. și fiecare pariuri sportive vă oferă opțiunea de a | ||758change the format for the odds.

Există multe moduri de a paria pe box. Să trecem princele mai obișnuite tipuri de pariuri.

 • Cote pentru Boxing Moneyline

  Linia monetară este atunci când alegi care boxer câștigă meciul, drept în sus. Fara conditii suplimentare. Acesta este pragul pariurilor la box. Acesta este pariul implicit pe care îl veți întâlni în casele de pariuri sportive și este disponibil în orice tip de sport (deoarece există întotdeauna un câștigător și un învins).

  În cazul unei remițe sau al lipsei unui concurs, banii dvs. vor fi returnați (cunoscut sub numele de „push”), cu excepția cazului în care există o opțiune explicită de a paria pe o remiză.

  < /p>
 • Cote Boxing Outright

  Cote totale sunt cote pentru rezultatul unui eveniment viitor. Deși rar în box, acesta este un favorit printre pariorii din scena pariurilor din Las Vegas.În box, acesta este momentul în care pariezi pe ce boxer câștigă un turneu sau un meci înainte de începerea evenimentului. Este de obicei oferit în majoritatea cărților de pariuri sportive.

  Un exemplu în acest sens ar fi un Grand Prix în care mai mulți boxeri se luptă între ei într-un stil de eliminație unică, similar cu tenisul. Un pariu absolut va fi deschis înainte de începerea turneului și puteți paria pe care boxer câștigă întregul turneu.

  Aceste cote pot fi profitabile din cauza numărului de meciuri pe care un boxer trebuie să le câștige. Pe măsură ce turneul progresează, cotele se vor schimba sau vor fi eliminate în întregime de pe tablă.

 • Totaluri peste/sub box

  Pariere pe luptele de box nu se limitează la pariarea pe un câștigător. Peste/sub sau totaluri este un alt format popular în care cotele prezic dacă un meci se va încheia după (peste) sau înainte (sub) numărul postat.

  Va fi afișat un număr precum +6,5 sau +8,5 și acesta indică numărul total de runde pe care se așteaptă să se încheie o luptă. Numele peste/sub se referă la dacă rundele luptei vor trece peste număr sau sub număr. Din cauza semiturdei, minutele din fiecare rundă contează.

 • Metoda de box a șanselor de victorie

  Parierea pe linia monetară poate fi fie de cretă, fie prea riscantă și nu are atractivitate. Pentru a îndulci potul, aceste metode de cote de victorie prezic cum se termină lupta.

  De obicei, boxerii câștigă prin trei metode: decizie, knockout sau descalificare.

  Parierea acestor cote înseamnă și alegerea unui câștigător plus metoda lor de victorie. În loc să pariezi doar un boxer pentru a câștiga, metoda trebuie aleasă. De exemplu. Joshua câștigă prin decizie.

  Aceasta înseamnă că pariul se încasează numai dacă Joshua câștigă prin decizie. Dacă își elimină adversarul sau câștigă prin descalificare, pariul pierde.

  Din cauza modului mai precis de a câștiga acest pariu, plata este mai bună decât un simplu pariu pe linie monetară.

 • Cote pentru lungimea luptei de box

  Inspirat de tipul de pariu peste/sub sau totaluri, cotele de durata luptei intră într-un teritoriu și mai specific.Aceste cote prezic o oră exactă sau estimată când se termină o luptă de box. 

  Un pariu de timp exact ar fi prezice dacă  lupta se încheie o anumită rundă sau chiar un anumit minut în rundă. Un pariu atât de precis ca acesta aduce o plată uriașă, deoarece acestea sunt foarte greu de prezis.

  Un pariu de timp estimat ar avea mai multă libertate și prezice dacă luptele în anumite runde. În loc să pariezi pe o anumită rundă, cum ar fi „turnul 2” sau „turnul 4”, de exemplu, pariul este pe lupta pentru a se termina în „primele patru runde”. Plata nu este la fel de mult ca un pariu de timp exact, dar este și mai ușor de încasat.

   

 • Boxing Parlays

  Datorită naturii juice a pariurilor pe box, este dificil să profiti atunci când pariezi pe favorite. Va trebui să riști mulți bani pentru a câștiga atât de puțin. Pentru a îmbunătăți randamentul pariului dvs., stivuirea pariurilor împreună într-un parlay este o opțiune bună.

  Cotele la pariuri la box devin mai bune exponențial cu fiecare pariu adăugat pe parlay.

  Un parlay funcționează prin adunarea diferitelor pariuri într-un singur pariu. Acestea pot fi o combinație de pariuri pe linie monetară, peste/sub și, cu unele cărți, pariuri prop.

   

Pariu Cote

 Joshua vs Ruiz (sub +7,5 runde)

1,53

Jermell Charlo

1,36

Keith Thurman

1,71

Parlay Cote

3,57

În limbajul de mai sus, randamentul este semnificativ mai mare decât a pariat fiecare pariu separat. Cu toate acestea, toate pariurile obligatorii pentru ca parlay să încaseze. Dacă chiar și un singur pariu pierde, parlay pierde. Vă recomandăm să vă păstrați pariurile Parlay la două sau trei pariuri pentru rezultate optime.

Acum că ai învățat cum să pariezi, este timpul să alegiuna dintre cele mai bune case de pariuri sportive de unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine :

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Sfaturi pentru pariuri la box

  Castigarea pariurilor la box este un lucru, dar consta a face numai profit este un alt. Câștigătorul poate necesita mai multe pariuri și o mulțime de investiții. Dar totul poate fi spălat cu un pariu rău sau două. Iată câteva sfaturi de început despre cum să reușești în pariurile pe box.

  • Faceți cercetările

   This goes without saying; nu ați cumpăra un articol dacă nu ați ști ce este. Chiar dacă boxerii sunt nume cunoscute, o căutare rapidă a luptelor lor recente, a regimului de antrenament și a condiționării îți va da o idee despre ce vrei să cumperi.

    

  • Joacă cotele, nu boxerul

   Cotele sunt doar o traducere a probabilității de a câștiga un boxer. Puteți folosi un convertor de cote pentru a vedea probabilitatea unui boxer pe baza cotelor sale. Un favorit puternic la 1,10 are o probabilitate implicită de 90,9%. În timp ce un underdog cu o cotă de 6,00 are șanse de succes de 16,7%. Împreună cu cercetarea dvs., evaluați dacă aceste probabilități sunt corecte.

    

  • Pariu cu un sistem de unități

   A sistemul de unități este atunci când iei o parte din bankrollul tău total; o unitate este de obicei 1% din bankroll, dar o puteți face orice doriți. Rămâneți la un sistem ca acesta pentru a evita să pariați pe un capriciu. Rămâneți disciplinat și utilizați cercetarea și probabilitatea implicită pentru a determina câte unități valorează pariul dacă valorează ceva.

    

  • Nu Not Bet with Emotion

   Dacă vrei să faci profit pe termen lung, îți vei lăsa toate emoțiile în afara pariurilor. Nu pariați pe favorite.Emoțiile tale îți vor tulbura judecata și poți lua decizii pripite. De asemenea, nu paria împotriva boxerilor pe care îi urăști. Dacă simți emoții puternice față de un meci, cel mai bine evită-l.

    

  Acestea sunt doar sfaturi pentru începători despre cum să abordezi pariurile pe box. Luați în considerare acestea înainte de a plasa pariuri pentru a vă maximiza profiturile.

  Lectură interesantă de box

  A fi încorporat în lumea boxului este o modalitate excelentă de a face cercetare. Familiarizați-vă cu rădăcinile sportului, cultura, istoria și cele mai importante evenimente și boxeri. Treceți prin acestea din punct de vedere al pariurilor. Sportul boxului este un joc de luptă cu premii, ceea ce înseamnă că totul ține de bani.

  Pentru a începe cercetările, citiți câteva despre box. Avem o mulțime de articole pe site.

  Cei mai buni luptători de box

  Superstarurile boxului sunt nume cunoscute și unii dintre cei mai bogați sportivi de pe planetă. Indiferent de oră, acești boxeri sunt populari și au cote de pariuri deschise, indiferent dacă au o luptă aliniată sau nu.Sunt și cei mai buni boxeri de pe planetă. Iată câteva dintre cele mai mari superstaruri ale boxului:

  Canelo Alvarez

  Cea mai mare superstară a boxului în acest moment, Canelo Alvarez deschide o carieră care rivalizează cu marii mexicani dinaintea lui. Singura lui defect din CV-ul său este împotriva lui Mayweather într-o luptă în care era mult mai tânăr. Canelo este unul dintre cei mai buni contra-puncheri și are putere de knockout cu un singur pumn. După ce a semnat un acord record cu DAZN, Canelo continuă să fie capul principal al celor mai mari meciuri de box.

  Manny Pacquiao

  Pacman continuă să entuziasmeze fanii boxului chiar și peste vârsta de 40 de ani. În timp ce este semipensionat datorită îndatoririlor sale în Filipine, Pacquiao este încă unul dintre cei mai buni boxeri din acest sport. Stilul său rapid îl face unul dintre cei mai distractive boxeri de urmat. Viteza mâinii, combinată cu rezistența sa, îl fac dificil de învins chiar și împotriva tinerilor boxeri de top astăzi.

  Fanii abia așteaptă următorulcote de luptă disponibile pentru Manny Pacquiao.

  Floyd Mayweather 

  Chiar dacă este „pensionat” ,Mayweather se va întoarce pentru tipul potrivit de luptă. Neînvins cu 50-0, Mayweather a învins boxeri legendari și este considerat cel mai mare din epoca sa. Discuțiile sale groaznice de gunoi, împreună cu apărarea sa inexpugnabilă, îl fac aproape imposibil de învins. Supranumit „Bani”, el este cel mai bogat boxer din istorie și aproape fiecare dintre luptele sale vinde milioane de pay-per-view-uri.

  Există o mulțime de disponibileCote Mayweather, chiar dacă nu a confirmat încă nicio luptă.

  Cote pentru box major lupte

  Consultați mai jos lista noastră completă de articole cu alegeri de box: