Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote explicate pe linia pucului

Ce înseamnă să pariezi pe linia pucului? În acest articol, Românias va găsi o privire de ansamblu cuprinzătoare apariurile pe linia de puci.

Acest articol va explicacum este linia de puci pariurile funcționează pe hochei, modul în care casele de pariuri sportive online creează linii de puc, iar atunci când pariezi, linia de puc este mai riscantă în comparație cu opțiunea de pariere mai sigură.

 • Joacă online acum
  Bet99 Recenzie
  BONUS 600$
 • Vom acoperi, de asemenea, mai în profunzime cum estediferit de pariul pe linia monetară.

  O scurtă privire de ansamblu asupra diferenței dintre cele două este linia monetară atunci când pariezi pe hochei implică alegerea de-a dreptul, în timp ce linia pucului implică alegerea unei echipe care să acopere un spread de 1,5 goluri.

  Dacă sunteți în căutarea de informații despre pariurile pe linia monetară, consultați pagina noastră completăexplicarea liniei monetare.

  Cum face Puck Cotele de linie funcționează?

  Scopul uneilinii de puci este de a handicapa echipele de hochei și de a oferi pariorilor cote diferite atunci când pariază.

  Un handicap este un handicap standard de 1,5 goluri, favoritul liniei monetare trebuie să câștige cu 1,5 goluri.

  Dacă echipa A este favorită a liniei monetare are 1,72 cote, atunci la -1,5 pe linia pucului cota lor este de 3,00. Dacă în același joc, echipa B este o cotă de hochei de 2,15 defavorizată pe linia monetară, atunci cota lor pe linia pucului la +1,5 este 1,42.

 • Joacă online acum
  Bet99 Recenzie
  BONUS 600$
 • Este important de reţinut că în majoritatea liniilor monetare şi | ||693puck line scenarios, cel defavorizat de pe linia monetară este favoritul pe linia pucului.

  Cotele la favoritul liniei monetare trebuie de obicei să fie între 1,35 și 1,01 pentru ca favoritul liniei monetare să fie în continuare favoritul cotelor pe linia pucului.

  Informațiile de mai sus sunt utile atunci când determinândcând să pariezi pe liniile pucului. Când cotele pentru linia monetară sunt foarte apropiate, majoritatea pariorilor preferă să parieze pe linia monetară.

  Când linia monetară dintre cele două echipe este mai departe, linia pucului este o opțiune de pariere mai atrăgătoare.

  Pariorii pot obține șicote la linia pucului în format fracționar. Pentru exemplul de mai sus, echipa A ar avea cote fracționale pe linia pucului de 59/50 și Echipa B ar avea cote fracționale de 100/141.

  Ambele formate de cote oferă aceeași plată la pariurile corecte.

  Cote de pariuri Puck lines au fost create ca o modalitate de a handicapa jocurile de hochei. Casele de pariuri sportive online urmează un handicap standard de 1,5 goluri și își ajustează cotele.

  Suma în care casele de pariuri online își mută cotele depinde de cât de apropiate sunt cotele liniei monetare. Acesta este doar un modcum funcționează cotele la pariuri pe casele de pariuri sportive online.

  De asemenea, casele de pariuri sportive online vorajusta cotele la linia pucului if the public is favouring one opposite much more than the other. You may see the odds on the puck line looking much further or closer together than usual. This happens when they are moving the puck line but keeping the moneyline consistent.

  Cum se pariază cu cotele liniei pucului?

  Pentrupariază pe liniile pucului| ||731, the first step is to create an account with one of our recommended online sportsbooks.

  Când alegeți unPari sportive online creați un cont cu, ar trebui să verificați bonusurile disponibile pe cont. Mulți dintre partenerii noștri de top oferă bonusuri noilor utilizatori, pe care le pot folosi pentru a paria pe liniile de puci.

 • Joacă online acum
  Betway| ||746 Review
  BONUS 300$
 • După ce aicreat un cont and claimed your bonus, you should next compare the odds of puck lines open for betting.

  Compararea cotelor disponibile vă va ajuta să vă ușurați procesul de pariere. După ce ați urmat acești pași, puteți începe să pariați pe liniile de puci.

  Pentru a paria pe linia de puci, accesațisecțiunea de hochei a caselor de pariuri sportive online. Pick the league you want to bet and look for the puck line on the game you want.

  Linia pucului este, de obicei, a doua opțiune de a paria, cuprinsă între cotele liniei monetare și cotele peste/sub linie.| ||767

  Pe un site mobil, poate fi necesar să selectați linia pucului din meniul derulant din partea de sus , dacă casa de pariuri sportive online afișează doar o opțiune la un moment dat pe site-ul sau aplicația lor mobilă.

  Pariurile pe linia Puck sunt disponibile pentru fiecare joc NHL pe tot parcursul sezonului regulat NHL și playoff-urilor.

  De asemenea, sunt disponibile în multe dintre ligile noastre de hochei din America de Nord și din întreaga lume. De asemenea, cotele oferite online sunt comparabile cu cotele Vegas la jocurile de hochei.

 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS $ 500
 • Este pariul pe linia pucului mai riscant decât pariul pe linia monetară obișnuită?

  Deoarece pariul pe linia pucului creează un handicap, acesta faceo opțiune de pariere mai riscantă, în timp cealtă opțiune de pariere mai sigură.

  Parierea echipei care trebuie să câștige cu mai mult de 1,5 goluri este o pariu mai riscant. Multe jocuri de hochei (în special în Liga Națională de Hochei) merg la prelungiri în fiecare sezon.

  Adăugarea înjocuri cu un gol care se termină cu mijloace de reglementare și de câte ori câștigă defavorabilul de la linia monetară înseamnă că alegerea unei echipe care să câștige cu cel puțin 1,5 goluri este o propunere foarte riscantă.

  Reversul se spune despre alegerea pe linia pucului de +1,5. Există o șansă mai mare ca acest pariu să fie rentabil, dar randamentul este mai mic în cazul în care câștigă jocul.

  Puck Line Pariuri și Parlays

  Uneori, când se uită la linia de pariuri pe liniile pucului, cotele pot favoriza opțiunea deparierea pariurilor . Parlarea liniilor de puc este ușor.

  Tot ce trebuie să facă un parior pentru aparla linii de puc este miza pe mai mult de o linie de puc pe cartea sa de pariuri. Cu cât pariază mai multe linii de puc pe o singură carte de pariu, cu atât câștigurile potențiale sunt mai mari (deși, cu cât mai multe linii de puc pariază simultan crește riscul de supra-asumat de pariorul).

  Nostrufree odds calculator tool este o modalitate utilă de a evalua câștigurile potențiale și riscul înainte de a plasa un pariu.

  Liniile de puci pot fi folosite și cu alte opțiuni de pariere, inclusiv liniile monetare NHL, liniile peste/sub NHL și elementele de recuzită pentru jocuri NHL. Ele pot fi folosite chiar și cu alte linii de pariuri sportive.

  Cele mai bune locuri pentru pariuri pe linia de puci din România

  Pentru a găsi cele mai bune locuri pentru a paria pe puci line în România, vă recomandăm să consultați unul dintre partenerii noștri online de top.

  Toți partenerii noștri cunosc piața din România și oferă României linii excelente de pucuri de hochei pe tot parcursul anului.

  Partenerii noștri oferă, de asemenea, cele mai buneCote la Cupa Stanley.

  Oferă României cele mai bune linii de puc din jocuri, precum și excelente cote pentru orice altceva, inclusiv viitoarele NHL Stanley Cup, care se actualizează pe tot parcursul anului.

  Pariuri Puck Line în meciurile NHL

  De-a lungul sezonului NHL, găsim cele mai bunelinii de puci pe care să pariezi pe cele mai mari jocuri de hochei ale săptămânii.

  Consultă paginile noastre de coteNHL|| |856 to find the best puck line betting, as well as other great NHL betting lines on upcoming NHL games.