Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Point Spread Odds Explained

Acest articol descrie cum funcționează punct spread betting.

Parierea pecote de împrăștiere de puncte este o călătorie emoționantă care rulează continuu - 365 de zile pe an.

Fie că jucătorii pariază pe sport, divertisment, politică sau financiară, există o cantitate aproape infinită de opțiuni de jocuri de noroc postate zilnic pe forumurile de pariuri.

În completarea acestei varietăți, există o cantitate mare decote atașate fiecărei piețe.

Din opțiunile standard, cum ar fi spread-urile de puncte , linii monetare și totaluri, până la exotici precum parlays, recuzită și futures, pariorii au o mulțime de opțiuni.

Parturile pe care jucătorii pariază, unde pariază, plus prețurile la alegeri, sunt toate considerații importante atunci când pătrund înlumea pariurilor online.

Adăugați un management adecvat al bankroll-ului, iar jucătorii au baza unei strategii solide de pariuri.

Understanding all aspects of the betting business helps handicapper’s cash more winning tickets.

Pentru oricine s-a întrebat vreodată,cum funcționează cotele, România Experții în pariuri sportive au creat o funcție care explică toate complexitățile implicate.

Ca parte a acestui pachet extins, acest articol se concentrează pe una dintre cele mai vechi și mai populare opțiuni de pariuri.Cote de pariuri cu împrăștiere de puncte au fost disponibile încă de pe vremea caselor de pariuri din spate.

Cunoscută și ca prețuri contra spread-ului (ATS) și mult diferită de cotele liniei monetare, aici discutăm cum funcționează pariurile cu spread-ul de puncte pe un varietate de sporturi populare.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cine va fi MVP-ul NFL în 2022?
  Rodgers, Brady, Taylor, cine va fi?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Toată acțiunea NFL Săptămâna 16 aici
  Buffalo vs New England - cine câștigă?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective NBA de Ziua de Crăciun
  Warriors vs Suns & Nets vs Lakers!|| |704
  Read more

Cum funcționează cotele de distribuire a punctelor

Acționând ca un egalizator, între două laturi inegale, există câteva componente care ajută la explicareacum funcționează cotele de distribuire a punctelor.

Mai mult complicat decât pariurile directe,pariorii cu preț spread primesc o valoare mai bună atunci când pariază pe părți care sunt percepute ca favorite.

La fel ca șansele ATS Vegas, o parte este postată cafavorită cu semnul (-), în timp ce cealaltă esteunderdog notat printr-un semn (+).

În spatele plusului iar semnele minus, casele de pariuri plasează un număr care variază ca mărime și în funcție de piață.Spread-urile sunt disponibile pentru pariuri futures, înainte de joc și LIVE.

Pur și simplu spus, pentru ca pariorii să colectezecâștigând pariuri favorite – echipa lor trebuie să câștige și să marcheze mai multe puncte, goluri sau runde decât marja punctului de set.

Pariurile plasate pe cei defavorizați sunt în numerar dacă puii câștigă direct sau pierd cu mai puțin decât“head start” linia de pariuri cu care au fost etichetați de către casa de pariuri.

În general, casele de pariuri sportive urmăresc să creeze acțiuni egale de pariuri de ambele părți. Explicat mai jos, dacă cei care fac cote ating acest obiectiv, ei colectează sucul fără risc de la toate pariurile pierdute.

Cu un exemplu de pariu de 100 USD, Dallas -2,5 (1,90) câștigând cu 27-24 în fața Philadelphiei raturează susținătorilor Cowboys 90 USD în timp ce casele de pariuri colectează 100 USD pentru toate pariurile Eagles +2,5 (1,90).

Cum să citiți împotriva liniilor răspândite

Linii de pariuri care se numără în mii, pe sute de piețe, populează casele de pariuri sportive online în fiecare zi. Din acest motiv, nu ne-ar mira o întrebare de genul;Ce înseamnă diferența de puncte în pariurile sportive? 

Pentru a înțelege mai ușor pariurile cu diferența de puncte; iată câțiva termeni folosiți în mod obișnuit:

 • Point Spread: Handicap acordat ambelor părți pentru pariuri înainte și în timpul jocului
 • Against The Spread (ATS): Linii de pariere utilizate în baschet și fotbal
 • Run Line: Cote ATS utilizate în Baseball
 • Puck Line: Cote ATS folosite la hochei pe gheață
 • Linie de handicap pentru gol: Cote ATS obișnuite folosite la fotbal
 • Favorita: Partea Puncte/curse/pucuri, cunoscute și sub numele de latură de cretă
 • Underdog: Partea de primire de puncte/curse/pucuri cunoscute și ca câini/căței
 • Linia plus: Handicap atribuit celor defavorizați
 • Linie negativă: Handicap atribuit favoriților
 • Linie Dime: ATS linie unde vig/sucul este de 10%
 • Vigorish (Vig): Casele de pariuri din comision primesc pentru luarea de pariuri
 • Suc: Un alt termen pentru vigurozitate
 • Cumpărați puncte: Plătiți pentru a muta o linie ATS în sus sau în jos 
 • Copertă: Câștigând suficient puncte să fie la spread
 • Hook: linii ATS cu jumătate de punct (-7,5)

Prețurile spread-ului punctului de citire, postate în fiecare zi la cele mai bine cotate case de pariuri sportive online, este foarte simplu.

O parte cu un număr negativ este favorită și trebuie să câștige cu mai mult decât numărul de puncte pentru a fi calificată ca pariu câștigător.

Calgary -1,5 NHL ATS: Flăcările trebuie să câștige cu cel puțin două goluri 

Părțile cu un număr pozitiv primesc un „avant” înainte de începerea concursului și trebuie fiesă câștige definitiv, fie să rămână în limita spread pentru biletul de încasare.

Edmonton +1,5 NHL ATS: Oilers trebuie să câștige sau să piardă cu un singur gol.

În timp cecitirea împotriva liniilor de împrăștiere este ușoară – încasarea pariurilor câștigătoare nu este. Pariorilor li se reamintește că trebuie urmată o cale de cercetare adecvată înainte de a plasa pariuri.

Cum să pariezi cu cote de distribuire a punctelor

Pentru oricine a întrebat vreodată;Cum pariez pe cote de distribuire a punctelor? Să aruncăm o privire la pașii necesari pentru a obține rezultate de handicap de succes.

În primul rând, pariorii trebuie să decide unde să plaseze pariurile. A existat o perioadă în care Canuck ‘Cappers avea două opțiuni: 1) scheme de loterie sportivă înclinată în casă și 2) case de pariuri din spate.

Din fericire, acele zile s-au încheiat, deoarece România are acum o mare varietate decărți de pariuri sportive online din care să aleagă. Acestea fiind spuse, nu toate site-urile de pariuri sunt egale.

Nu este diferită de orice altă achiziție online – pariorii trebuie să știe că au de-a face cu case de pariuri reputate atunci când investesc în pariuri sportive.

Aici, la România Sports Betting, echipa noastră de evaluare a pariurilor sportive a analizat un număr mare de magazine de pariuri offshore.Pentru a ajunge pe lista noastră recomandată, trebuie îndeplinite următoarele criterii: 

 • Asistență clienți de calitate 
 • Consecvent online 24/7
 • Proces de înregistrare simplu
 • Accesibil cu dispozitive mobile
 • Oferă o gamă largă de piețe
 • Platformă intuitivă de pariuri LIVE
 • Secure Banking With Popular Options
 • Oferă linii de pariuri clare și prețuri corecte
 • Fără depozite complicate și solicitări de încasare
 • Ușor de obținut și de valorificat recompense pentru jucători || |864

Getting into the action should never be a hassle. Prior to betting on point spreads, players need to să se înregistreze la câteva case de pariuri diferite. Procesul de înscriere la cărțile de top durează aproximativ un minut.

Odată înregistrați, clienții noi sunt în mod normal redirecționați către secțiunea bancară. Opțiunile de depunere și retragere la Casele de pariuri recomandate de CSB sunt afișate în secțiunea noastră de recenzii de pariuri sportive. Alegeți cărțile care se potrivesc cel mai bine preferințelor dvs. financiare.

Afișăm, de asemenea, diverse oferte bonus, recompense pentru jucători și concursuri în recenziile caselor noastre de pariuri. Colectarea unui bonus de bun venit pentru prima depunere oferă pariorilor o putere de cumpărare suplimentară atunci când pariază pe opțiunile ATS.

Odată ce jucătorii și-au finanțat bankrollul, trebuie să caute cele mai bune cote de distribuire a punctelor.Prețurile variază de la carte la carte și primirea celei mai bune valori se adună pe termen scurt și lung.

CSB Sports Odds and Free Picks features, afișate în bara de antet de mai sus, arată comparații una lângă alta ale liniilor de repartizare a punctelor la diferite case de pariuri sportive.

Cercetarea părților implicate este o cheie uriașă a succesuluiîmpotriva răspândirii jocurilor de noroc. O cale de cercetare adecvată include revizuirea:

 • Rapoarte de vătămare
 • Istoricul rivalității
 • Tendințe curente
 • Clasamente de putere
 • Statistici generale
 • Importanța potrivirii
 • Proiecții fantezie
 • Locul de desfășurare și vremea

Cum se realizează distribuirea punctelor?

Tocmaicum sunt făcute distribuirea punctelor este unul dintre cele mai bine păstrate secrete din lume. Sau, poate chiar dincolo de înțelegerea deplină a simplilor muritori.

În timpul acțiunii NFL din Săptămâna 5 2019, casele de pariuri au postatSeahawks ca favoriți de -1,5 față de Rams and the final score was 30-29 Seattle. How do they do it? How are they able to get so close to the actual final result? 

Totuși, de câte ori casele de pariuri par geniale, există momente în care par oarecum prostești. Rams, favoriți cu -9 puncte în săptămâna precedentă, și pierderea cu 55-40 în fața Bucs-ului vizitator, este un exemplu solid.

Deși se spune că cotele ATS nivelează terenul de joc, casele de pariuri stabilesc liniile pe care le consideră că le va aduna acțiuni egale de pariere de ambele părți.

Caserii de pariuri nu se uită la New England și încearcă să-i convingă pe pariori că sunt cu 13,5 puncte mai buni decât Bivol.

În schimb, ei suntimulând pariorii să parieze pe cei defavorizați Facturi pentru a crea acțiuni de ambele părți.

De asemenea, proiectează cât de mult va fi mânerulpe ambele linii. Dacă o diferență de puncte este setată prea mare sau prea scăzută, acțiunea de pariuri va fi neregulată, ceea ce îi pune pe cei care fac cote în pericol.

Casele de pariuri, la fel ca un calea de cercetare a pariorilor, also look at injuries, how teams are trending, recent head-to-head battles, the significance of matches, plus the weather and venue.

Odată ce liniile de deschidere sunt postate, cât se pariază de fiecare parte, va influența diferențele de puncte înainte de eveniment.În funcție de mânerul de pe fiecare linie, spread-urile se pot deplasa în sus sau în jos.

După începerea concursurilor, prețurile de distribuire a punctelor se pot schimba rapid pe table de pariuri LIVE. Liniile LIVE sunt afectate de scorul curent al jocului, de fluxul meciului, de cât de departe este concursul, plus orice accidentări în timpul jocului.

Point Spread Pariuri

Ca și linii în sine, există onumăr mare de sfaturi pentru pariuri cu împrăștiere de puncte disponibile online. De la înțelegerea piețelor, până la gestionarea bankroll-ului, plus cumpărături pentru cele mai bune prețuri, sfaturile de pariere nu se concentrează numai pe alegerile gratuite.

Majoritatea competițiilor sunt postate în funcție de șansele de răspândire. Cu toate acestea, deoarece toate piețele sunt diferite, este important să înțelegeți nuanțele fiecărui sport. De exemplu,avantajul terenului de acasă este un factor major atunci când casele de pariuri stabilesc cote NBA.

Nu este diferit de un cont personal de verificare sau de economii, un bankroll de puncte repartizate trebuie să fie corect gestionate. Cu excepția cazului în care este jobul lor cu normă întreagă, jucătorii ar trebui să parieze doar cu bani din partea de divertisment a bugetului lor.

Odată ce pariorii își stabilesc contul de bankroll de deschidere – aceștia pot colecta o ofertă de bonus pentru prima depunere. La Spin Sports, de exemplu, jucătorii dublează o depunere de 500 USD cu pariuri gratuite de bun venit în valoare de 500 USD.

De la acolo,paritorii trebuie să decidă cu atenție cât să cheltuiască pentru fiecare pariu. Când pariați ATS, setați un procent din bankroll pe care sunteți dispus să-l riscați pentru fiecare pariu și respectați-l în mod constant.

Un alt sfat, care afectează foarte mult bankroll-ul unui jucător, estecumpărături pentru cea mai bună valoare de spread. Deși poate să nu pară prea mult, la pariurile individuale, găsirea celor mai bune prețuri ajută la îngrășarea banilor pe termen lung.

În cea mai mare parte, prețurile ATS la sporturi precum baschetul și fotbalul sunt destul de aproape de egal. de ambele părți. Riscul și recompensa intră adesea în joc în competiții precum baseball și hochei.

Toate postate la Bet365, în aceeași zi, iată câteva exemple de prețuri cu risc ridicat și scăzut pentru Big Four nord-americani:

 • NBA: NU Pelicans +5,5 (1,90) vs TOR Raptors -5.5 (1.90)
 • NFL: PIT Steelers +3.5 (1.86) vs BAL Ravens -3.5 (1.95)
 • MLB: LA Dodgers +1.5 (1.54) vs WAS Naționale -1.5 (2.65)
 • NHL: MON România +1.5 (1.58) vs TOR Maple Leafs -1.5 (2.50)

Point Spread Betting și Parlays

Jucătorii care doresc să-și mărească recompensa, cu o cantitate limitată de risc, ar trebui să verificeparlay cu spread-uri de puncte. Cotele ATS pot fi folosite pe aceleași acumulatoare de sport și cross-sport.

Pe aceleași bilete de sport, cum ar fiNational Football League, trei succese Pariurile de 110 USD ar aduce un profit de 300 USD cu un preț de 1,91. Pariorii au totuși 330 USD în pericol.

Dacă jucătorii leagă aceleași trei părți împreună, pe un pariu parlay cu diferențe de puncte,rentabilitatea crește considerabil la 656,47 USD cu doar 110 USD la risc.| ||997

Returns on the point spread wagering jump even more on Liga Națională de Hochei parlays. Cu cote de la Sports Interaction (SIA), iată un exemplu de pariu unic vs parlay:  

 • CAR Hurricanes +1.5 (1.87) @ WAS Capitals -1.5 (3.23) 
 • CLB Blue Jachete +1,5 (1,59) @ Pittsburgh Penguins -1,5 (2,42)

Parierea de 200 USD în total, cu pariuri de 100 USD pe ambele favorite din linia pucurilor, ar aduce un profit de 365 USD. Pariând 75 de dolari pe un acumulator câștigător cu două echipe oferă un randament de 511,24 dolari pe părțile cretei.

Am pregătit un tabel ușor de cititcalculator parlay care arată rentabilitatea unei varietăți de opțiuni de pariere. Cu cote ATS disponibile pentru toate acestea,verificați sumele de profit la pariuri simple, pariuri round-robin și acumulatoare progresive.

Există un risc suplimentar implicat înpariurile parlay, as each leg of the ticket needs to win to earn a profit. On ATS lines, without a half-point hook, a push on the point spread result keeps accumulator tickets alive. 

Jocurile push sunt scoase de pe bilet și plata este redusă în consecință. Ca atare, un parlay cutrei etape ar scădea la un pariu cu două etape dacă un picior ajunge la egalitate cu diferența de puncte adăugată.

On zile în care există o acțiune limitată pentru un sport, cum ar fi un singur joc Monday Night Football, pariorii potadăuga linii ATS de hochei sau baschet pentru a crea un bilet parlay.

Este pariul cu repartizarea punctelor mai riscant decât pariul pe linie monetară?

Când vine vorba de liniile de pariere, care se concentrează pe care parte câștigă, pariorii au unLinie monetară vs. |1034 decision to make. 

Există diferențe de plată, plus riscuri moștenite, cu ambele stiluri de preț.

În general vorbind,pariul pe cei defavorizați de la linia monetară este mai riscant decât să pariezi pe favorite. Acest lucru se datorează faptului că partea inferioară nu primește niciun fel de avans.

Cupunctele de pariere, în care pariorii iau sau pun puncte, riscul este împărțit chiar și din moment ce cei mai slabi primesc puncte înainte de începerea meciului.

Parizând pe cote directe, este redus că câștigareapariurile pe favorite vor plăti întotdeauna un randament mai mic, în timp ce biletele underdog plătesc o sumă mai mare.

Cu prețuri cu diferențe de puncte,risc/recompensă pe cretăși părțile câinelor diferă în funcție de sportul implicat.

Plățile pentru cotele de distribuire a punctelor NBA și NFLsunt destul de apropiate de ambele părți. Randamentul este de obicei mai mare la echipele care oferă goluri/puncte pe pariurile spread NHL și MLB.

Determinarea plăților cu ajutorul CSB la îndemânăCalcul de cote,de la NFL și MLB , aici sunt randamente diferite ale pariurilor pe linia monetară de 100 USD și cu puncte sparte.

Uitându-ne la un exemplu din NFL, este clar căriscul/recompensa este mult mai mare pentru cei defavorizați|| |1069 Colts moneyline odds. 

În fața pariurilor cu spread,ambele părți câștigă același randament. Riscul implicat aici este că pariorii au nevoie de partea lor să înscrie suficient pentru a acoperi spread-ul.

 • Underdog Indianapolis (5,50) Cote Moneyline = profit de 450 USD
 • Cote favorite din Kansas City (1,16) = Profit de 16 USD 
 • Underdog Colts +11 (1,91) Cote de distribuire a punctelor = profit de 91 USD
 • Șefi favoriți -11 (1,91) Cote de repartizare a punctelor = profit de 91 USD

Cu un exemplu MLB,riscul/recompensa este mai mare pe linia monetară underdog, în timp ce rolurile se inversează pe cotele de răspândire a punctelor.

 • Cote Underdog St. Louis (2,00) Cote Moneyline = profit 100 USD
 • Cote favorite Atlanta (1,80) Cote Moneyline= profit 80 USD
 • Underdog Cardinals +1,5 (1,60) Cote de distribuire a punctelor = profit de 60 USD
 • Bravii favoriți -1,5 (2,40) Cote de repartizare a punctelor = profit de 140 USD.

Jucătorilor li se reamintește căexistă riscuri la fiecare când plasează un pariu. Nu există un „blocare” și fiecare câine își poate petrece ziua în orice competiție.

Cele mai bune case de pariuri sportive pentru pariuri pe spread în România

La fel cum cotele variază, la fel și cotele variază.opțiuni de pariuri sportive disponibile pentru a răspândi fanii pariurilor din România. Recenziile de case de pariuri sportive CSB indică pariorii către ce e mai bun dintre cei mai buni.

În primul rând, jucătorii trebuie să decidă între a juca la chioșcurile sportive administrate de guvern sau la casele de pariuri online independente.

Pentru banii noștri de pariuri, ca „cappers noi înșine activi”, aceasta este o decizie foarte simplă.

Aceasta se datorează faptului căcasele de pariuri sportive offshore au mai multe avantaje|| |1115 over land-based sports lottery options like PROLINE and Sports Select. 

Colectarea de recompense valoroase pentru jucători,plus capacitatea de a face cumpărături pentru cele mai bune prețuri ATS, în fruntea listei de ce România ar trebui să parieze pe spread-uri de puncte online.

Adăugațicapacitatea de a plasa pariuri mobile de oriunde în România, plus înregistrare simplă, servicii bancare securizate și servicii clienți de calitate, iar alegerea devine chiar mai clar.

Ca o cireșă, cei mai buni producători de cote online oferăopțiuni interesante de pariere LIVE ATS în timpul majorității competițiilor.

Pariurile LIVE îi pot ajuta pe pariori să-și acopere pariurile câștigătoare sau să reducă pierderile la biletele care par îndreptate către coșul de gunoi.

Jucătorii sunt sfătuiți să înregistreze conturi personale de pariuri la mai multe case de pariuri sportive. Nu numai că ei pot colecta pariuri gratuite la fiecare dintre ele, ci face compararea prețurilor de distribuire a punctelor destul de simplă.

Cote de repartizare a punctelor în jocurile NBA

DatorităCampionatul NBA Toronto Raptors 2018-19, entuziasmul pariurilor la baschet a atins noi culmi în nordul adevărat.

Oricine știecum să pariezi pe meciurile NBA la Vegas sportsbooks va descoperi că procesul este și mai rapid și mai ușor online .

Jucătorii vor găsi o mare varietate de opțiuni de pariere înainte de joc și LIVE în joc la cărțile recomandate aici la România Sports Betting.

Rapid și convenabil, având un stabil de case de pariuri sportive îi ajută pe pariori să descopere cele mai bune prețuri care se potrivesc stilului lor.Cote ATS de deschidere NBA 2019-20 ilustrează că:

 • Sports Interaction (SIA): LA Lakers +1,5 (1,91) vs LA Clippers -1,5 (1.91)
 • Bet365: LA Lakers +1.0 (1.83) vs LA Clippers -1.0 (2.00)
 • Betway: LA Lakers +1.0 (1.87) vs LA Clippers -1.0 (1.95) )
 • Spin Sports: LA Lakers EVEN (1.92) vs LA Clippers EVEN (1.92)
 • 10Pari: LA Lakers EVEN (1.90) vs LA Clippers EVEN (1.90) 

Prețurile Against the Spread (ATS) în meciurile NFL

De la EVEN, până în sus patru touchdown-uri,Cote la pariuri cu diferențe de puncte NFL variază de la joc la joc.

 Din moment ce sunt implicați cei mai buni jucători de pe planetă,+/- 3 este o diferență comună de puncte NFL. La jocurile cu echipe egale – cele trei puncte ajung adesea la oaspeți.

Sucul variază ușor în funcție de diferențele de puncte, dardin nou există un număr comun întrucât 1,90 este prețul cel mai răspândit etichetat pentru liniile ATS.

Point spreadparitorii pot cumpăra și puncte pentru a muta o linie mai sus sau mai jos: || |1183

 • Cowboys -2.5 (1.66) vs Packers +2.5 (2.10)
 • Cowboys -3.0 (1.72) vs Packers +3.0 (2.00)
 • Cowboys -3.5 (1.95) ) vs Packers +3,5 (1,86) = Preț real
 • Cowboys -4,0 (2,05) vs Packers +4,0 (1,80)
 • Cowboys -4,5 (2,10) vs Packers +4,5 (1,75) )

Puck Line Point Spread Lines în concursurile NHL 

Jocul României oferă o acțiune minunată de pariere, deoareceCote de pariere pe linia pucului NHL sunt oferit înainte și în timpul fiecărei competiții.

Liniile de puci sunt în mod normal afișate la 1,5 goluri și așezarea pucurilor de obicei se întoarce mai mult decât a lua pucurile. Echipele de acasă sunt adesea favorite și nu sunt posibile egalitățile.

Cu risc suplimentar,acele părți trebuie să câștige/să piardă cu cel puțin două goluri, plățile la prețurile spread-ului NHL sunt diferite de cele din NBA și NFL.

În mod normal, favoriții din linia monetară renunță la -1,5 goluri la liniile de puc și plătesc mult mai bine decât favoriții direct.

 • Tampa Bay Lightning: -1,5 (2,55) linia de puci plătește 155 USD
 • Florida Panthers: +1,5 (1,50) linia de puci plătește 50 USD
 • Tampa Bay Lightning: 1,55 linia monetară plătește 55 USD
 • Florida Panthers: 2,40 linia monetară plătește 140 USD

Run Line Point Spread Odds în MLB Action 

Având în vedere ritmul de joc relaxat pe teren , pariul peCote de la linia de alergare MLB este grozav în zilele leneșe ale verii.

Locul meciului, forma recentă, pistoleții titulari, plus jocul cap la cap, sunt toți factori care contribuie la prețurile liniei de rulare.

Am comparat Moneyline vs Run Line cote înRisc/Recompensă discuția de mai sus.

În mod normalnu la fel de drastice precum plățile la linia pucului, randamentele pe punctele de baseball sunt mai bune în partea care renunță la -1,5 runde.

Baseball-ul oferă și Pariuri LIVE ATS fluide pe măsură ce liniile se mișcă repriză cu repriză și nu la fel de repede ca celelalte sporturi Big Four.

Cu cotele de distribuire a punctelor explicate - Sperăm că România 'Cappers merge înainte și prospera!


Întrebări frecvente explicate despre distribuirea punctelor

 • Pariurile cu repartizarea punctelor sunt una dintre cele mai populare forme de pariuri sportive. Although it’s very popular, it can take a while to fully understand. Simply put, a point spread means that they use a median number calculated by a bookmaker when two teams are competing against one another. The aim of the sportsbook is to spark interest in not just the favourite, but the underdog too. Rather than just betting on a sure winner.

 • Marketele de puncte sunt adesea stabilite la 1,91 cote, dar prețul poate varia între casele de pariuri sportive online. Acesta este avantajul casei. Şansele asigură că furnizorul va vedea o sumă mică de bani revenind la ei în timp. De exemplu, când cota este stabilită la 1,91, pariorul trebuie să parieze 110 USD pentru a câștiga 100 USD (sau 11 USD pentru a câștiga 10 USD). Multe dintrecărțile noastre sportive recomandate se referă la spread-uri de puncte caegalizatoare sau vigorish (vig) sau, ocazional, tu Vom auzi profitul mic al casei de pariuri sportive cunoscut sub numele de„suc”.

 • Cu pariurile cu puncte sparte, poți să pariezi pe diferite părți ale meciului, pariând pe sferturi sau reprize.Pariurile sportive online vor stabili spread-urile pentru anumite puncte din joc și apoi pariorii pot decide cine va conduce sau va urma în acea perioadă de timp. Un exemplu în acest sens este, ceea ce este ceva pe care îl veți vedea la marile case de pariuri sportive, cum ar fi Bodog, după cum urmează;

  • Los Angeles Lakers / -2,5 (-110)
  • Milwaukee Bucks / +2.5 (-110)

  În acest caz, Lakers sunt favoriții de -2,5 puncte pentru a conduce o perioadă de timp alocată cu 3 sau mai multe puncte, în comparație cu Bucks care sunt +2,5 puncte dezavantaj, ceea ce înseamnă că ar câștiga sau nu ar urma cu mai mult de două puncte la sfârșitul perioadei de timp selectate.

 • Adesea, când te uiți la o distribuție de puncte, vei vedea un semn minus (-) lângă un număr, asta înseamnă că numele individului sau al echipei este favorizat de acel număr de puncte. În cazul în care vedeți un semn plus și un număr, acea parte este considerată a fi defavorizată. Un punctaj negativ se referă la scorul final al echipei va avea numărul de spread adăugat.

 • Sunt sigur că ai auzit termenul „acoperiți spread-ul”, unul dintre termenii mai des întâlniți în terminologia pariurilor.Practic se referă la o situație în care favoritul câștigă un eveniment cu handicapul luat în considerare sau cel defavorizat câștigă cu puncte suplimentare. În loc să simplificăm selectarea cotelor pentru anumite evenimente (câștigători, învinși, peste/sub/ etc..), în loc să atribuim o valoare numerică diferenței percepute între echipe.

 • Un alt termen comun este „împotriva spread-ului”,care se referă la un pariu făcut împotriva liniei de pariuri. O linie de pariuri înseamnă pur și simplu un pariu care favorizează una dintre echipele sau persoanele implicate. Deci, pariarea împotriva spread-ului înseamnă că pariorul folosește cotele și pariază pe cei defavorizați.

 • Pariurile cu spread-ul de puncte sunt adesea destul de confuze pentru parori, în special nuanțele acestor tipuri de pariuri.O întrebare frecventă este „distribuirea punctelor include orele suplimentare?” Răspunsul este da. Jocul trebuie să se încheie cu un rezultat definitiv, în acest moment soarta pariului va fi dezvăluită.

 • În cazul în care un jocul se termină la egalitate între persoana care plasează pariul și casa de pariuri pe care a selectat-o ​​se folosește termenul „push”. Împingerile sunt mult mai frecvente în anumite sporturi decât în ​​altele. Sporturile majore, cum ar fi fotbalul, hocheiul pe gheață, baseballul și baschetul sunt tipurile de sporturi care prezintă frecvent împingeri.

 • Este subiectiv pentru individual și se bazează adesea pe preferințele pariorului, dar cele mai bune sporturi pentru pariuri cu puncte suntfotbalul și baschetul, într-o măsură mai mică, hocheiul și baseballul.

 • Bărbierirea punctelor este o practică ilegală pe care am văzut-o în numeroase ocazii în trecut, cu unele scandaluri majore în NBA.Este o practică ilegală de aranjare a meciurilor în care jucătorii sau echipele limitează în mod deliberat numărul de puncte marcate pentru a împiedica o echipă să acopere o repartizare de puncte publicată. Apoi sportivul primește o plată în schimb sau poate paria împotriva echipei mituite.