Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Strategie pentru pariuri OVER/UNDER

Oferte într-o varietate de forme, inclusiv totaluri de joc, ca opțiuni futures, plus diverse pariuri prop, strategie pentru Pariurile peste/sub variază în funcție de sport și opțiunile fiind handicapate. Parte a liniilor standard de pariere „Big Three”, împreună cu cotele Against The Spread și Money Line, pariurile pe totaluri sunt foarte populare în timpul meciurilor NFL. Să cercetăm mai profund această metodă de pariere pentru creșterea bankroll-ului.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cine va fi MVP-ul NFL în 2022?
  Rodgers, Brady, Taylor, cine va fi?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Toată acțiunea NFL Săptămâna 16 aici
  Buffalo vs New England - cine câștigă?
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective NBA de Ziua de Crăciun
  Warriors vs Suns & Nets vs Lakers!< /strong>
  Citește mai mult

Pariere pe liniile totale de partide ale Ligii Naționale de Fotbal

De departe, cel mai popular joc, dintre toate opțiunile de plafonare Peste/Sub, joc pariul total este oferit la fiecare cont din Liga Națională de Fotbal Est. De la presezon, care poate fi periculoasă și ar trebui să fie pariat cu moderație, până la bătăliile din sezonul obișnuit, plus calinii de pariere pentru playoff NFL în timpul cursei către Super Bowl, pariorii au o șansă de 50/50 atunci când pariați pe totalurile jocului. Deși premisa este ușor de înțeles, preziceți pur și simplu dacă un total prestabilit va fi depășit sau nu, există o serie de factori de luat în considerare înainte de a încerca biletele cu scorul total.

Ca numele. indică, casele de pariuri vor posta un număr din fiecare meci din NFL, cu mult înainte de ora jocului, iar pariorii trebuie să stabilească dacă scorul final (inclusiv prelungiri) va fi PESTE sau SUB numărul. Săpând în baza noastră de date de urmărire a cotelor NFL, găsim totaluri de 30 până la 35,5 puncte la capătul inferior al spectrului, în timp ce 56 până la 59,5 este, în general, intervalul de vârf. La fel ca în cazul pariurilor cu diferențe de puncte, casele de pariuri sportive acordă un preț opțiunilor OVER/SUDER (de obicei -110), iar casele de pariuri caută să acționeze egal de ambele părți pentru a colecta sucul fără riscuri.

“ Luați în considerare plasarea de pariuri peste/sub la jocurile în care opțiunile SU și ATS sunt aproape egale”

În orice duminică, există confruntări directe sau ATS pe cărțile NFL care sunt greu de prognozat. Fie că este vorba de două echipe sub medie, sau de o pereche de echipe care se luptă pentru primul loc în clasamentul general, ne ferim să plasăm pariuri ATS și S/U la concursuri „prea aproape de a fi apelat”. Cu toate acestea, acele meciuri pot fi candidați pentru pariuri O/U, deoarece două echipe cu scoruri mici sau o pereche de cluburi cu o valoare octanică ridicată pot produce oportunități de construire a banilor. Ca și în cazul tuturor opțiunilor interesante de pariere online, atunci când pariezi pe cote peste/sub, cercetarea este importantă.

Pariurile NFL nu ar trebui să fie niciodată considerate „blocate”, dar factorii cheie pot ajuta la realizarea pariurilor totale mai mult decât o investiție. joc de noroc. Accesarea site-urilor de informații Fantasy Football poate dezvălui informații valoroase despre modul în care se preconizează că se vor desfășura meciurile săptămânale. Apărări suspecte, să spunem Atlanta și New Orleans, care se confruntă cu cele mai bine cotate DailyFantasy Sports pivoti Drew Brees și Matt Ryan, indică o luptă între Falcons vs Saints care trece peste numărul. Deși acesta este un exemplu din 2018, verificarea clasamentului DFS, în timpul oricărui sezon de fotbal american, va ajuta procesul de cumpărare a biletelor O/U.

Chei importante pentru handicaparea jocului săptămânal NFL Linii de pariere totale

Bettors are reminded to use their brain, and ignore their heart, when purchasing Over/Under tickets at top pariuri sportive online. Să lăsăm partea „inimă” din drum imediat din hop. În general, fanii sportului sunt „conectați” într-un mod care îi face să tânjească meciuri cu scoruri mari. Simplu spus, plus de departe, în majoritatea lor, fanaticii fotbalului ar prefera să urmărească o afacere ofensivă interesantă 36-33, mai degrabă decât o luptă defensivă plictisitoare 13-10. Ca atare, cei mai mulți „Cappers” ocazionali gravitează instinctiv la OVER linii atunci când pariază pe NFL.

Nu vă lăsați atrași de capcana „inimii”. Pariul constant pe PENTRU, sperând într-un joc „distractiv” și fără a efectua o cercetare adecvată, este o rețetă pentru dezastrele de distrugere a bankroll-ului. La fel ca în cazul pariurilor ATS și S/U, există o mulțime de chei de luat în considerare atunci când handicapați opțiunile de pariere NFL Game Total. Aceasta include luarea în considerare a jucătorilor de top care sunt excluși din cauza accidentărilor (în special la poziția de fundaș), clasamentul în apărare și atac al echipelor implicate, modul în care echipele se comportă acasă și în deplasare, plus o verificare a condițiilor meteorologice din timpul jocului.

„Cercetați cu atenție opțiunile OVER/SUB și apoi miriați cu capul, nu cu inima”

Tendințele recente în funcție de echipă, plus fluxul general al unui sezon în desfășurare, sunt, de asemenea, cheie considerente. Exemple principale ale ambelor au fost evidente în primele șase săptămâni ale sezonului 2018NFL, deoarece mai multe echipe marcau la un ritm fără precedent. Din 2002, când NFL sa extins la 32 de echipe, prin campania din 2017, echipele au marcat în medie 21,9 puncte pe meci. La șase săptămâni din sezonul 2018, acea medie a crescut vertiginos la 24 PPG, chiar dacă echipe mai slabe precum Buffalo (12,7 PPG), Arizona (13,7 PPG) și Tennessee (14,5) au rămas cu mult în urmă.

Asta se adaugă la scoruri finale cu o medie de 48 PPG în prima treime a NFL 2018 – comparativ cu 43,8 PPG în ultimele 16 sezoane. Desigur, casele de pariuri urmează tendințele și își vor muta liniile în consecință. Acest lucru a fost evident prin 22 de totaluri de 50 sau mai multe puncte care au fost publicate în primele 93 de jocuri din 2018 – spre deosebire de doar 19 pe parcursul întregului sezon 2017. OVER a avut un ușor avantaj în concursurile din 2018, deoarece 12 dintre cele 22 de concursuri au depășit numărul. Urmărirea modului în care echipele individuale marchează, plus tendințele din ligă, reprezintă chei uriașe pentru a încasa biletele totale la joc.

NFL Futures și Props sunt alegeri populare de pariere peste/sub

Dincolo de pariurile standard de joc Total , oferit înainte și pe tot parcursul sezonului regulat , există o varietate de oportunități de pariere O/U. Opțiunile încep să curgă cutotaluri de câștiguri ale echipei care sunt postate pe cele mai bune forumuri de pariuri offshore cu mult înainte ca acțiunea din Săptămâna 1 să înceapă după weekendul Zilei Muncii. Cu această metodă de pariere O/U, casele de pariuri sportive publică un total de câștiguri de sezon pentru fiecare echipă, iar pariorii sunt obligați să prezică dacă echipele vor afișa mai multe sau mai puține câștiguri. Opțiunile Victory Total au în mod normal un favorit și un underdog, deoarece casele de pariuri atribuie un preț ambelor părți.

De exemplu, îndreptându-se spre NFL 2018, New Orleans Saints a avut un total de 9,5 victorii cu OVER la prețul (+115) și UNDER listat la (-145) pe tabloul futures la Bodog. Elementele de recuzită ale echipelor și ale jucătorilor sunt, de asemenea, foarte populare odată ce jocurile încep, deoarece pariorii pot miza pe opțiuni precum atingerea totală a echipelor și golurile de teren, plus trecerea individuală a jucătorilor, grabarea și primirea de yarzi. Publicat regulat, România Sports Bettingmiri gratuite includ o varietate de pronosticuri peste/sub. Odată ce este timpul să plasați pariuri - pariorilor li se reamintește să joace la aceste case de pariuri online de top.

  Vezi toate sporturile Site-uri de pariuri