Vezi toate site-urile de pariuri sportive
How point spreads works in the NBA

Cum funcționează punctele spread-urile în NBA

Consultați acest ghid de pariuri NBA point spread.

Oricand noulSezonul NBA începe oficial la sfârșitul lunii octombrie, fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare cele mai bune și mai mari vedete să ia lemnul tare. Piesele acrobatice sunt prezentate devreme și adesea pe parcursul unei campanii. Și, mai bine crezi că nenumărate pariuri sunt plasate pe echipe.

Fie că este un punct NBA împărțit peste/sub, un pariu sau un pariu direct, plasarea unui pariu pe echipa ta poate fi destul de distracţie. Așadar, cum funcționează distribuirea punctelor în NBA? Vă dezvăluim totul în acest articol.

Pagina noastrăNBA Point Spread Betting pagina face parte dinghidul nostru de pariuri sportive care, de asemenea, are conținut peNFL Point Spread Betting.

Point Spread NBA Semnificație 

De fiecare dată când o pereche de organizații sunt setate să facă față off, vor exista nenumărate pariuri pe care le puteți face. Dar când vine vorba de repartizarea punctelor, este destul de ușor de defalcat.

Ceea ce este, este când numărul de puncte pe care cei care fac cote se așteaptă ca o echipă NBA să câștige. În același timp, vor exista șiCote NBA pentru o echipă defavorizată, căreia i se acordă puncte pe care se așteaptă să le piardă și pe care ar trebui să le acopere.

Un exemplu în acest sens ar fi dacă Los Angeles Lakers și Golden State Warriors s-ar întâlni într-o confruntare postseason sau în sezonul regulat, cu -4 și +4Marja de puncte a scorurilor NBA. Intrând în acest joc, să spunem că LA este listat la -4 (înseamnă că sunt favoriți) și cei defavorizați Războinicii sunt la +4.

Ceea ce înseamnă că diferența de puncte a Lakers este la patru, așa că dacă câștigă cu trei, vei pierde pariul. Dacă câștigă cu patru, ai împinge. Dacă câștigă cu cinci sau mai mult, ai câștiga pariul.

Aici, pentru Războinici, dacă pierd cu trei, doi sau unu, ți-ai câștiga pariul. O pierdere cu patru este o împingere, iar o pierdere cu orice mai mult de patru ar fi o înfrângere.

Strategii de pariere cu repartizarea punctelor NBA

De câte ori te pregătești să arunci o privire asupra repartizării punctelor pentru un joc, este întotdeauna esențial să ții cont de modul în care a evoluat o echipă jucând împotriva răspândirea. Deci, dacă Mavericks încep anul 0-8 împotriva spread-ului, dar Clippers sunt 6-2, ar fi înțelept să mergeți cu Los Angeles în acest caz.

De asemenea, doriți să acordați o atenție deosebită și întâlnirilor. De exemplu, Miami Heat ar putea juca cu Boston Celtics într-o seară de marți, iar Celtics au învins Miami în patru meciuri consecutive cu cel puțin șapte puncte. Dacă spread-ul iese și Miami este listat la -3 (favoriți de 3 puncte pentru a câștiga), ați dori să sari la acea acțiune.

Se rezumă într-adevăr la fiecare confruntare și la cercetarea ta înaintea unui joc. Din fericire, România Sports Betting oferăPunturi NBA gratuite pe tot parcursul sezonului, pentru a vă ajuta să vă pregătiți cel mai bine pentru a vă plasa pariurile.

Răspândirea punctelor la prima jumătate a NBA

Deșipariurile cu repartizarea punctelor în NBA sunt cele mai populare pentru rezultatul final al unei joc, acesta nu este singurul pariu pe care suporterii pot face cercuri. O altă opțiune intrigantă este să luați în considerare care ar putea fi scorul lala pauză.

Așa este, poți să faciun pariu similar punctual pentru un joc NBA bazat peprimele 24 de minute| ||696 of action. Some places even let you bet for what you think the score will be after the first quarter. For the first half point spread, it's the same concept. You could have the Jazz listed at -4 for the first half going up against the Bucks. 

Dacă la pauză Utah conduce cu 43-38 și ai alege Jazz la -4, ai câștiga pariul. Totuși, dacă scorul este 43-30, ai pierde.

Formula de repartizare a punctelor NBA

Când vine timpul ca cei care fac cote să eliberezeMarfa de puncte NBA pentru o confruntare, mai multe lucrurile intră în joc înainte ca numerele pentru distribuirea punctelor să fie eliberate. Trebuie să ții mereu cont de palmaresul celor două echipe, care sunt echipa gazdă și nu numai.

De exemplu, dacă Houston Rockets 40-15 îi găzduiesc pe New Orleans Pelicans 20-35, vă puteți aștepta ca Rockets să fie favoriți mari din cauza recordului lor impresionant și a faptului că o persoană aflată în dificultate. Echipa Pelicans ar juca pe drum.

Alegeri NBA împotriva împrăștierii punctelor 

Dacă aruncați o privire la spread șidecid să mergi împotriva favoritului, nu este întotdeauna o mișcare proastă de făcut. 76ers ar putea să-i înfrunte pe Bulls pe drum ca un underdog de șase puncte, dar intră în acel joc după ce a acoperit răspândirea pe drum în ultimele lor patru meciuri. Dacă joacă bine pe drum, de ce să nu riscați cu ei?

Cum îți faciPunturile de repartizare a punctelor NBA se bazează pe verificarea echipelor care joacă fierbinte și pe luarea în considerare a locurilor în care se joacă un meci. Odată ce ați blocat predicția de distribuire a punctelor NBA, trageți cu pariurile și vedeți dacă ieșiți câștigător.