Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Moneyline vs Point Spread Pariuri

Pariuri Moneyline șipariuri spread sunt doi termeni care sunt aruncați foarte mult în comunitățile de pariuri.

Deci,linea de bani vs spread - care este diferența și care este mai bun pentru tine?

Aici vei găsi un ghid complet al celor mai comune două tipuri de pariuri pentru care companiile de pariuri sportive online oferă cote, iar noi rezumam diferențele majore șipros și dezavantajele fiecărui tip.

Ambele opțiuni sunt grozave pentru pariurile sportive, iar unele sunt mai bune în anumite scenarii. Tot ce trebuie să vă faceți griji esteselectarea echipei câștigătoare, iar aici veți găsi, de asemenea, exemple de sporturi care sunt cel mai bine asociate cu fiecare tip de pariuri.

Dacă doriți să înțelegeți mai bine opțiunile individuale, consultați detaliatlinia monetară explicată șidistribuția de puncte explicată articole de pariuri.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Which one is riskier – Moneyline or Point Spread betting?

Nu există nicio diferență de risc asociată cu pariurile pe linia monetară și cu diferența de puncte.

Each type of bet requires an initial investment (your wager) and each type of bet has a chance of winning which is outlined by the odds available.

Pentru a evidenția acest punct, să ne uităm la un meci între două echipe foarte egale. Iată care sunt cotele pepiața de linii monetare:

  • Echipa A: 1,92
  • Echipa B: 1,92

As you can see, the odds are identical, because the sportsbook believes there is an even chance of each team winning.

Pentru același meci,puncte repartizate poate arăta astfel:

  • Echipa A (- 0,5): 1,92
  • Echipa B (+ 0,5): 1,92|| |728

As you can see, the odds are the same for both markets. There is no additional risk. 

Bineînțeles, dacă jocul nu este par, vei vedea căcotele liniei monetare se vor schimba – dar asta se datorează pur și simplu pentru că o echipă poate fi mai mult probabil să câștige decât celălalt. Cheltuielile dvs. nu se schimbă și nici riscul.

Consultațighidul nostru pentru cote chiar aici.

Moneyline vs Point Spread în Vegas

Să clarificăm un lucru.Vegas cote sunt pur și simplu un alt nume pentru cote, iar modul în care sunt prezentate cotele poate fi numit ușor diferit.

| ||745

Pentru un pariu în care ați câștiga 200 USD dintr-un pariu de 100 USD, este posibil să vedeți cote de linie monetară în multe formate, cum ar fi zecimal (3,00), fracțional ( 2/1) și american (+200). Cota Vegas pentru același pariu ar fi „3 la 1”.

Nu există, în esență, nicio diferență în ceea ce privește riscul și nicio diferență în ceea ce trebuie să faci pentru a paria. Acest lucru se aplică, de asemenea, cotelor de împrăștiere de puncte.

TermenulCote de la Vegas se poate aplica atât cotelor de pariuri pe linie monetară, cât și cotelor de împrăștiere de puncte, așa că asigurați-vă că selectați linia corectă atunci când plasați pariul.

Care este mai bun pentru Parlays: Moneyline sau Point Spread?

Parlays, sau acumulatori, are great ways to really prop up your bank balance. Of course, there is greater risk when you bet on multiple games at once, although there is never great reward without risk.

În termeni saumoneyline șipunct spread betting, pur și simplu nu există o opțiune mai bună sau mai proastă de a arunca în dvs.pariuri parlay. Poți chiar să folosești una sau mai multe dintre ambele opțiuni.

Să presupunem că pariezi pe baseball și tu doresc să plaseze un parlay în două etape pe două rezultate ale jocului. Într-un joc, linia monetară este destul de egală, deși sunteți încrezător că o echipă va obține câștigul.

În cel de-al doilea joc, se pare că este o nepotrivire completă între liderii diviziei și echipa care se reconstruieste. Așa că sari pe un punct generos (peste +5 runde).

nu trebuie să faci nicio modificare tipurilor de pariuri pe care vrei să le plasezi pur și simplu pentru că plasezi un pariu acumulator.|| |779

Be wary though. Most sportsbooks won’t let you put a parlay bet on two outcomes (moneyline and points spread) for the același joc sau dacă oferă un „același joc parlay” , cotele sunt de obicei mult mai mici.

Totuși, vă vor oferi opiață separată unde puteți alege rezultatul și marja de victorie ca un singur pariu.

Consultațicalculatorul de parlay pentru mai multe informații despre aceste pariuri.

Cele mai bune locuri pentru linie monetară sau puncte Spread betting în România

Chiar nu poți greși cu numărul deopțiuni de pariuri sportive acum disponibile online în România.

Betway is a great source of odds dintr-o listă cu cele mai bune sporturi din lume și multe altele. Toate cotele disponibile vor fi supuse liniei monetare și oportunităților de distribuire a punctelor, iar cotele sunt actualizate frecvent.

Dacă cauți grozaveoportunități de pariuri live, nu căuta mai departe deBet365, unde vei găsi un excelent interfață de utilizator care este configurată pentru a face pariurile live mai ușoare.

Știați că cotele la pariuri live sunt disponibile atât pentru pariuri pe linie monetară, cât și pentru pariuri cu puncte? Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga baniprofitând de cotele fluctuante.

PowerPlay este un alt site de pariuri online de renume pe care le poți folosi pentru a face pariuri în România.Au un bonus grozav de înscriere și oferă opțiuni variabile de distribuire a punctelor, astfel încât să vă puteți selecta propria linie în loc să vă bazați pe casa de pariuri sportive pentru a vă spune cum să pariați.|| |818

It really is a bettors paradise out there at the moment, and moneyline and point spread betting odds couldn’t be more accessible.

Care dintre ele este mai bună în meciurile NBA?

AlegereaRezultatele meciurilor NBA se rezumă la o serie de factori, iar oboseala jucătorilor și gestionarea călătoriei jucătorilor au un impact mare asupra rezultatului.

A heavily favoured team will occasionally lose, particularly on the road, so it is quite often safer to place a point spread on the other team to cover yourself.

De exemplu, dacă favoritul este -8,5 puncte, ai putea să-i alegi adversarul la + 8,5 și îți vei câștiga banii dacă favoritul câștigă cu 8 puncte sau mai puțin, sau chiar dacă cel greu câștigă.

Consultați ghidul nostru pentru cotele NBA chiar aici.

Care este mai bun în meciurile NHL?

Meciurile NHL seamănă mult cu meciurile NBA, deoarece sezonul este de mare intensitate și jocurile sunt jucate destul de des.

Spre deosebire de multe sporturi din întreaga lume, chiar și cele mai bune echipe vor pierde o mulțime de jocuri pe tot parcursul sezonului, așa că cheia este să determinați când se va întâmpla acest lucru.

Nu există niciun avantaj sau dezavantaj real în alegerea liniei monetare sau a distribuirii punctelor, deși || |843hockey is a low scoring sport so moneyline betting is probably the pick dintre cele două opțiuni de aici, deoarece există mult mai puțină marjă de eroare.

Mai multe despre | ||847NHL betting odds pot fi găsite aici.

Care este mai bună în meciurile NFL?

NFL este unul dintre jocurile mai ușor pe care să pariezi, deoarece există pur și simplu atât de multă analiză și structură.

Știi că o echipă cu o ofensă constantă cu scoruri mari va pune puncte pe tablă și, în general, știi care echipele sunt stivuite defensiv sau sunt mai conservatoare în atac.

Așadar, NFL este o opțiune excelentă de pariere cu împrăștiere a punctelor. Punctele înscrise într-un meci obișnuit din NFL fac din acesta un sport grozav pe care să pariezi, deoarece vei fi întotdeauna în joc până când se scade ceasul.

Consultăghidul nostru pentru Cote NFL chiar aici.