Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Moneyline Odds Explained

Cote Moneyline explicate

Pariurile Moneyline este unul dintre tipurile fundamentale de pariere oferite de toate casele de pariuri sportive. Premisa este simplă: alegeți echipa care va câștiga.

Cu toate acestea, imprevizibilitatea inerentă a sportului necesită cunoaștere profundă a confruntărilor și a strategiilor de pariere pentru a crește șansele de a încasa.

Ghidul nostrucotele liniei monetare explicate răspunde la întrebări precumcum funcționează cotele, ce înseamnă să pariezi linia monetară , cum să pariezi pe linii monetare și diverse aspecte ale pariurilor pe diferite sporturi din ligii majore.

Veți găsi informații despremodul în care casele de pariuri creează cote pentru linia monetară , și locuri grozave pentru a paria pe linii monetare.

Noii jucători vor fi echipați cu o înțelegere solidă a cotelor liniilor monetare, în timp ce veteranii vor descoperi păreri despre pariurile pe liniile monetare, care nu sunt adesea discutate.

One of the keys to betting includes strângerea cât mai multor informații posibil despre performanța echipei, meciuri, condițiile de joc și alte variabile care afectează modul în care funcționează cotele.|| |662

Keeping tabs on sports betting trends surrounding your favorite league provides the type of insight which increases the value of your wagering activities, especially over the long term.

Cum să pariezi cu cote Moneyline

Procesul de parierea cotelor de linie monetară pe casele de pariuri sportive începe cu înscrierea la un furnizor de pariuri online, cum ar fi Bodog, William Hill sau Sports Interaction (SIA).

Veți găsi mai multe mărci de pariuri sportive care concurează pentru dolarul pariat, ceea ce face ca merită să luați în considerare diferențele dintre companii, dintre care unele există de la pariurile pe hârtie.

Checking out the b stabilirea liniilor oferite de casele de pariuri sportive nu este o idee rea, dar compararea ofertelor bonus și a altor promoții vă va oferi un impuls rapid pentru bankroll.

O majoritate acase de pariuri sportive online atrage jucători noi cubonus de bun venit, care constă adesea într-un pariu gratuit sau un bonus de 100% care se potrivește cu valoarea primei depuneri.

Pe lângă comparareasuma bonusului oferit| ||702, check out the other offers which the company provides for established members.

Unele case de pariuri sportive oferă programe de recompense, promoții rotative, evenimente speciale de pariuri și chiar reduceri care vă oferă cashback în bankroll atunci când pariurile tale nu funcționează.

Pe măsură ce devii mai experimentat culinii monetare și alte pariuri sportive, vei descoperi că anumite oferte și promoții funcționează mai bine decât alții datorită stilului tău de pariere.

Pentru unii, bonusurile, reducerile și ofertele speciale vor oferi cel mai bun impuls.

Pentru alții, o casa de pariuri sportive care oferă linii reduse va oferi o margine interioară mai bună.

După ce ați ales o casă de pariuri care funcționează pentru dvs., înscrierea este de obicei simplă.

După ce furnizați informațiile obișnuite de înscriere, veți au optiunea de a alegereao metodă de a depune fonduri în lista dvs., inclusiv furnizori de plăți populari, cum ar fi transferurile electronice interac, Mastercard și Visa.

Pariurile sportive iau de obicei unul dintre două abordări atunci când vine vorba de revendicarea bonusurilor.

Unele companii vor aranja ca bonusul să fie transferat automat în contul dvs., în timp ce altele vor trebui să vă înscrieți în mod special pentru o promoție bonus.

Liniile monetare prezintă de obicei o echipă cucote plus și o echipă cucote minus. Echipa cu cea mai mare cotă plus este cea mai slabă, în timp ce echipa cu cea mai mare cotă în minus este favorită.

Profitul din pariurile pe linia monetară necesită jonglarea dintre risc și recompensă.

Pariarea pe favorite pare a fi o cale sigură, dar plăți mai mici pentru câștig limitează profitabilitatea generală, în timp ce pierderile sunt mai dăunătoare pentru bankroll.

Cum să citiți cotele Moneyline

Moneylines prezintă de obicei cote pozitive și negative|| |742. A team with -150 odds would be considered the favorite over a team with +150 odds.

Cu cât discrepanța dintre numere este mai mare, cu atât nepotrivirea percepută între cele două cluburi este mai mare.

Sports which feature draws vor avea o a treia linie monetară, împreună cu opțiunea de a paria pe câștigarea fiecărei echipe.

O a treia opțiune de linie monetară face un pic mai dificil de prezis rezultatul , dar extragerile prezintă adesea o linie monetară pozitivă mare, care se plătește bine.

Uneori, un joc va avea două linii monetare pozitive sau două linii monetare negative, cu cel mai mare pozitiv negativ și cel mai mare negativ favorit.

Un club cu cote de +150 va plăti 150$ pentru un pariu de 100$, în timp ce o echipă cu -150 linia monetară necesită un pariu de 150$ pentru a câștiga 100$.

Deoarece echipa +150 este cei defavorizați, pariorii primesc o recompensă mai mare pentru acceptarea unui nivel mai mare de risc, în timp ce echipa -150 plătește mai puțin, deoarece pariul pe cel defavorizat implică un risc mai mic.

Când pariați pe acest tip de linie de pariuri, este de obiceirecomandabil pentru a evita riscul prea mare sau alegerea favoriților copleșitori care nu plătesc bine.

Cote la pariuri Moneyline tend to be used most deseori în America de Nord, în special pe piețele de pariuri din Statele Unite.

Cote zecimale oferăaceeași informații, cu zecimale mai mari indicând zecimalul inferior și zecimale mai mici indicând favoritul.

Cote fracționale indică probabilități | ||773using fractions în loc de zecimale.

Cotele de linie monetară facilitează determinarea nu favoritul și cel defavorizat din cauza semnului plus sau minus de lângă numere. Cotele zecimale facilitează calcularea câștigurilor, deoarece vă înmulțiți pariul cu cotele furnizate.

Cum sunt realizate cotele Moneyline?

Creetorii de cote moderni se bazează mult pe puterea de calcul pentru a crea o mare varietate deCote Vegas.

Statisticile sportive au proliferat de la câteva cifre-cheie într-o gamă vastă de valori care dezvăluie tendințe mari și mici care oferă o perspectivă asupra rezultatului prezis al unei confruntări cu bani.

Pariurile sportive pot alimenta toate aceste date în algoritmi care transformă numerele în probabilități care dezvăluie un rezultat probabil.

Cu toate acestea,cotele se schimbă frecvent între momentul publicării liniilor monetare și începerea jocului, chiar dacă nu apar noi evoluții care ar putea modifica rezultatul așteptat.

Aceste modificări de cote sunt denumite mișcări ale liniilor și ele reflectă adeseasuma de bani pe care oamenii pariază pe oricare dintre rezultate. Dacă mulți oameni investesc într-o linie monetară, costul acelei linii monetare poate crește, în timp ce linia monetară mai puțin populară poate deveni mai puțin costisitoare pentru a paria.

Paricuri sportive folosesc algoritmi de computer pentru a calcula depășesc cotele așteptate, dar modifică și șansele liniilor monetare, pe măsură ce cantitatea de acțiune înclină spre un rezultat față de celălalt.

De obicei, casele de pariuri doresc să minimizeze riscul pe care și-l asumă pentru acceptarea pariurilor, preferând pentru a crea un profit garantat dacă este posibil. În procesul de echilibrare a bilanțului, cei care fac cote vor schimba cotele pentru a-i încuraja pe oameni să egaleze soldul pariurilor plasate pe oricare dintre rezultate.

Ca atare,pariorii nu doar pariază. asupra rezultatelor confruntărilor individuale, dar pariază și împotriva unui grup de colegi din cauza mișcărilor de linie care au loc.

În unele cazuri, veți observao linie pe care pariezi nu este un joc popular, cu parorii care plasează pariurile lor împotriva pariului tău.

Acestacan potentially lower the cost al pariului pe care doriți să îl faceți, mărind-vă plata în cazul în care linia dvs. de bani câștigă.

Moneyline vs. Over/Under - Care este mai riscant?

 peste/sub explicat pe scurt: alegeți dacă un joc se va termina cu un scor combinat peste sau sub o sumă estimată.

Dacă peste/sub pentru un joc NFL este 54, ambele părți trebuie să combine pentru mai mult de 54 de puncte pentru peste pentru a câștiga și mai puțin de 45 de puncte pentru ca sub să câștige.

O împingere are loc dacăambele echipe se combină pentru a înscrie exact 54 de puncte, care vă întoarce pariul la bankroll în majoritatea scenariilor.

Uneori, unpariul pe linie monetară va prezenta un risc mai mic deoarece rezultatul sau cotele oferite fac ca pariază o valoare mare.

Alteori, va fiextrem de greu de prezis rezultatul unei linii monetare, ceea ce va face peste/sub un pariu mai ușor de prezis.

Deoarece liniile monetare implică echipe care câștigă, pierd sau termină la egalitate, sunt mai multe variabile implicate decât prezicerea cantității de punctaj care are loc într-un joc, deoarece scopul unui meci este să câștigați în loc ca ambele echipe să încerce să colaboreze pentru a înscrie o anumită sumă de puncte.

Pariurile cu diferențe de puncte sunt o altă alternativă populară la liniile monetare, alăturarea peste/sub ca unul dintre cele trei standarde tipuri de pariuri oferite de obicei de sportsbo oks.

Diferența dintre pariul pe linie monetară și pariul pe puncte implică dacă o echipă va câștiga sau nu cu o sumă stabilită sau dacă echipa se aștepta a pierde poate preveni o pierdere cu acea sumă.

Cotele de împrăștiere de puncte sunt mai plate decât cotele de linie monetară din cauza handicapului pe care favoritul trebuie să-l învingă pentru a acoperi diferența de puncte.

Distribuțiile de puncte sunt populare deoarece oferă orută către o plată mai bună atunci când pariezi pe favorite și reduc riscul atunci când pariezi pe defavorizați, mai ales atunci când o linie monetară arată o diferență mare între cele două echipe.

Pariuri și pariuri pe linie monetară|| |861

Combining more than one moneyline pariu într-un pariu mai mare este denumită parlay, sau acumulator, în funcție de limba folosită de casa de pariuri sportive.|| |866

A parley bet câștigă atunci când toate pariurile individuale pe linie monetară câștigă, creând o plată mult mai mare decât betti ng individual la fiecare joc.

Previziunea corectă a mai multor pariuri este mult mai dificilă decât estimarea unui singur pariu, creând o plată superioară.

Din moment ce fiecarepariu linie monetară este legat de un singur pariu parley, cotele fiecărei linie monetare sunt înmulțite pentru a determina plata pentru pariuri.

When betting on underdogs, the payout for parleys can quickly multiply into an impressive amount.

De exemplu, dacă pariezi pe trei linii de bani +200, câștigurile ar fi echivalent cu pariul pe un singur + 2500 bet.

Calculul riscului și recompensei pentru pariurile pe linia monetară sunt puțin mai complicate decât determinarea plății pentru un singur pariu.

Folosirea unui calculator de cote este recomandabil pentru a economisi timp și pentru a vă asigura că obțineți corect numerele atunci când plasați un pariu în mai multe părți.

Parleys involve a greater level of difficulty pentru a câștiga din cauza nivelului crescut de risc, așa că pariorii ar trebui să cunoască îndeaproape pariurile pe linia monetară înainte de a încerca să prezică mai multe jocuri într-un singur pariu.

Cele mai bune locuri pentru pariuri Moneyline din România

România are acces labest sportsbooks in the world, oferind României o selecție excelentă din care să aleagă atunci când alege furnizorul de pariuri online care funcționează cel mai bine pentru stilul lor de pariere.

Cei care caută o companie cu un istoria extinsă ar putea dori să ia în considerareWilliam Hill, care prezintă o poveste lungă care datează de la mijlocul secolului al XX-lea.

Ei nu au același nivel de oferte bonus sau programe de recompensă găsit la unii concurenți, dar William Hi Voi compensa acest lucru cu reputația lor impecabilă în întreaga industrie.

Bodog oferă o mulțime grozavă de oferte bonus, reduceri și programe de fidelizare a jucătorilor, ceea ce a sporit popularitatea site-ului. Această companie este unul dintre creatorii industriei de pariuri online, valorificându-și experiența într-un site prietenos cu jucătorii.

Sports Interaction (SIA) a fost primul sport de pariuri licențiat și reglementat pe România este pe pământ și și-au menținut serviciile excelente online de atunci, devenind unul dintre cele mai bune locuri pentru a plasa un pariu monetar.

Aspariuri sportive online continues to grow in popularity, competiția pentru jucători va continua să crească. Căutați case de pariuri sportive mai reputate care să fie lansate pentru România, cum ar fi Spin Sports, LeoVegas și alte cazinouri online care se diversifică în pariuri sportive.

|| |923

Moneylines in NBA Matches

Ghidul nostru Ghidul de pariuri NBA vă va arăta că liniile monetare de baschet prezintă adesea cele mai dezechilibre cote din cauza diferență semnificativă de calitate între multe echipe.

Ca atare, pariurile pe puncte în baschet tinde să fie puțin mai populare.

Linii monetare în meciurile NFL

Când înveți cum să pariezi pe jocuri de fotbal, una dintre rarele evenimente pe care le vei descoperi este jocul de egalitate ocazional care are loc.

Acest lucru rar. complică linia monetară, dar rămâne o potențială cădere atunci când plasați un pariu pe linia monetară NFL.

Linii monetare în meciurile NHL

Cu utilizarea loviturilor de departajare, Sfaturi de pariuri NHL pentru linia monetară nu mai trebuie să avertizeze despre potențialul de a pierde un pariu datorat la egalitate.

NHL prezintă cea mai puternică paritate între concurenți, ceea ce are ca rezultat, de obicei, câștiguri mai bune și un risc puțin mai mare atunci când pariezi pe linii de bani de hochei.