Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cum funcționează cotele la pariuri?

Accentul conținutului de pe această pagină este de a învăța România cu unghid de pariere pentru începători despre cotele de pariuri, tipurile de pariuri disponibile pe casele de pariuri online și cum funcționează cotele de pariuri.

În acestghid de pariuri, Românias will learn cum sunt afișate cotele. Cotele de pariuri sunt în trei formate – cote americane, cote fracționale și cote zecimale.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cine va fi MVP-ul NFL în 2022?
  Rodgers, Brady, Taylor, cine va fi ?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Toată acțiunea NFL Săptămâna 16 aici
  Buffalo vs New England - cine câștigă?
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective NBA de Crăciun
  Warriors vs Suns & Nets vs Lakers!|| |674
  Citește mai mult

Deși fiecare tip de cotă apare diferit, comutarea între cele trei opțiuni oferă pariorilor aceleași câștiguri implicite probabile și potențiale.| ||685

We offer a calculator de cote la îndemână, oferind mai multe informații și comparații cu privire latrei formate de cote de pariere, ajutându-vă să înțelegeți cum funcționează cotele.

În plus, pe această pagină, pariorii vor găsi informații despre cele maiopțiuni de pariere populare, inclusiv marje de puncte, linii monetare și cote de pariere peste/sub.

Cum să citiți cotele de pariuri

Începem explicația noastră despre cotele la pariurile sportive învățându-i pe începătoricum să citești cotele de pariuri.

Cotele de pariuri online vin într-un stil standard pe casele de pariuri sportive online, ceea ce înseamnă că este bine să știi cum să faci citiți cotele de pariuri înainte de a începe să pariați.

Pariurile sportive arată cotele într-o format echipa gazdă versus echipa oaspete. Sporturile nord-americane au deplasarea pe primul loc, fie în partea de sus, fie în stânga (în funcție de configurația casei de pariuri sportive).

Echipa gazdă urmează echipa oaspete, fie pe partea dreaptă, fie sub echipa oaspete.

Unele sporturi, în special fotbal,oferă opțiunea de a paria la egalitate împreună cu pariarea că echipa gazdă și oaspete vor câștiga. Remiza apare între opțiunile de pariere în deplasare și acasă.

Pariorii ar trebui, de asemenea, să rețină căcotele de pariuri online funcționează la fel ca și cotele offline.

Cote de pariere explicate

În următoarele secțiuni dinCote de pariere explicate, examinăm diferitele tipuri de cote de pariere disponibile pe România sportsbooks.

Vom evidenția celetrei formate de cote disponibile și vom intra în mai multe detalii pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine formatele de cote și modul în care sunt afișate opțiunile de pariere .

Bineînțeles, îi așteptăm pe toți să verificespre pariuri explicate în detaliu și explicația noastră detaliată despre pariurile cu diferențe de puncte. Acestea sunt două dintre cele mai populare tipuri de pariuri pe care România le face atunci când pariază pe sport.

Cote americane explicate

Ca cote implicite în Las Vegas, cotele americane sunt disponibile pe casele de pariuri sportive online.Cotele americane sunt de trei cifre sau mai lungi cuun simbol plus sau minusîn fața numărului.|| |745

A minus in front of the odds implies you need to bet that much money to win $100 (or 100 units). If there is a plus symbol in front of the odds, then betting $100 wins you that amount.

Pentru De exemplu, când ne uităm laCote de pariuri NBA, o echipă cu cota de -200 este favorită, iar echipa cu +175 este considerată nefavorabilă. Trebuie să pariezi 200 USD pe favorit pentru a câștiga 100 USD, dar numai 100 USD pe cel defavorizat pentru a câștiga 175 USD.

Cote fracționale explicate

Un alt mod de a prezenta cotele de pariere este într-un || |757fraction format. Numitorul (numărul de mai jos) este suma pe care trebuie să o pariezi pentru a câștiga numărătorul (numărul de sus).

Latura pozitivă a cotelor fracționale este că pot oferi cote precise fără a se întinde prea mult sau a rotunji în sus/în jos. Cotele fracționate de pariuri de 18/7 pentru un underdog sunt mai clare decât împărțirea la cote zecimale de 2,571428 (și continuă).

Cotele fracționale sunt cele mai populare atunci cândpariurile pe futures|| |764.

Cote zecimale explicate

Cotele zecimale suntcel mai frecvent tip de cote în afara Americii de Nord și opțiunea implicită pentru multe case de pariuri sportive online. Pentru a calcula câștigurile potențiale, cotele zecimale sunt cel mai simplu de înțeles.

Dacă un parior pariază 100 USD pe o echipă gazdă pentru a acoperi spread-ul la cota de 1,91, atunci câștigurile potențiale sunt 100 USD*1,91=191 USD (inclusiv 191 USD). Miza inițială de 100 USD).

Favorit vs Underdog în pariuri peste/sub

Peste /sub pariuri sau totalul jocului, așa cum este și numit, este unul dintre cele mai populare pariuri disponibile. În timp ce acest tip de pariu se deschide cu ambele părți egale, de către echipă șansele se strâng, pot exista un favorit și un nefavorabil.

De exemplu, să spui că te uiți laNHL cote de pariuri.

Un pariu sportiv online poate deschide totalul jocului la 5,5, atât sub cât și peste primind aceleași cote. Cu toate acestea, pe măsură ce se fac pariuri pe joc, poate exista o schimbare a cotelor, ceea ce înseamnă că o parte devine favorită, iar cealaltă devine favorită.

Când se întâmplă acest lucru, înseamnă că o parte primește majoritatea pariuri. Majoritatea pariorilor aspru recomandăsă pariezi împotriva publicului și să ia pe cei defavorizați atunci când se întâmplă acest lucru.

Favorit vs Underdog în pariurile Moneyline

Pariurile pe linie monetară sunt locul în care pariorii văddiferența cea mai semnificativă între favorit și nefavorabil, mai ales când pariază pe fotbal și baschet.

De exemplu, echipele de top din NBA s-ar putea deschide ca -900 de favorite, în timp ce cei defavorizați se deschide la +750.

Deși este greu de știutcând să pariezi pe un underdog, although our pagina noastră de alegeri gratuite vă va ajuta cu această dilemă, făcând ca pariurile potrivite să aibă cel mai mare profit.

Favoritul vs Underdog în pariuri cu împrăștiere cu puncte

Ideea din spatele pariului cu împrăștiere cu puncte este de a face favoritul și cel defavorizat egal.|| |813

For example, when looking at Cote la pariuri NFL, o diferență de puncte de 7,5 implică că favoritul este de 7,5 puncte. r decât cel defavorizat.

Pentru a câștiga un pariu de puncte sparte depinde dacă pariezi pe favorit sau pe cel defavorizat. Dacă pariezi pe favorit, atunci favoritul trebuie să câștige jocul cu cel puțin 7,5 puncte.

Dacă îl alegeți pe cel defavorizat, vă veți câștiga pariul dacă acesta câștigă sau pierde jocul cu 7,5 puncte sau mai puțin.

Acoperirea spread-ului și înregistrarea față de spread sunt doi termeni standard de pariuri utilizați pentru a descrie succesul unei echipe față de împrăștierea punctelor.

Cum să găsiți resursele de comparare a celor mai bune cote

După ce au învățat cum funcționează cotele la pariuri, parioriitrebuie să găsească acum cele mai bune cote de pariuri disponibile.

Deși unii pot opta să facă o comparație de cote prin deschiderea simultană a mai multor case de pariuri sportive online, există o modalitate mai simplă de a compara cotele de pariuri pe sport.

Cea mai bună modalitatede este să verificăm tabelele noastre de cote aici la România Sports Betting.

Comparămcote de pariuri de la multe dintre cele mai bine cotate case de pariuri online disponibile în România, pentru a ajuta România să găsească cele mai bune cote la cele mai mari jocuri și evenimente sportive.

Cum face Vegas. Cotele funcționează?

În timp ce multe România vor vedeaVegas odd s când se uită la previzualizările pariurilor, România ar trebui să înțeleagă cum funcționează cotele Vegas și cum să citească cotele Vegas.

În primul rând, România ar trebui să știe că cotele Vegas sunt aceleași cu cotele găsite online .

Cotele de la Vegas sunt afișate în formatul de cote americane.

Cotele de la Vegas sunt disponibile numai pentru pariuri în casele de pariuri sportive din Las Vegas. Cu toate acestea, dacă vedeți cote Vegas la televizor sau online, veți găsi cote și linii similare pe casele de pariuri sportive online.

Nu există cote de închidere în pariurile live

O ultimă notă înainte de închidere scoateți acest articol. Cândpariuri live pe sport, nu există cote de închidere. Cotele de închidere sunt cotele finale disponibile oferite pentru un joc de către o casă de pariuri înainte de a începe. Pariurile live sunt diferite.

Când pariurile live pe sport, cotele se mișcă continuu la sfârșitul jocului. Cândpariurile live pe un joc, cotele vor rămâne disponibile până la sfârșit sau casa de pariuri închide pariurile live.

Nostrupartners here at România Sports Betting toți oferă pariuri live. Pariurile live sunt o modalitate excelentă de a încerca să dublezi câștigurile sau de a acoperi o linie pentru a minimiza pierderile.