Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Glosar de termeni de pariuri

Înțelegerea terminologiei de pariuri poate fi o provocare. Mai jos oferim explicații cu privire la o mare varietate de termeni de jocuri de noroc în Glosarul nostru realizat manual de la A la Z. Pentru informații suplimentare, consultați funcția noastră de peCum funcționează cotele explicate aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cine va fi MVP-ul NFL în 2022?
  Rodgers, Brady, Taylor, cine va fi?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Toată acțiunea din Săptămâna 16 NFL aici
  Buffalo vs New England - cine câștigă?
  Read more
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Christmas Day NBA Odds & Insights
  Warriors vs Suns & Nets vs Lakers!
  Citiți mai multe

Termeni pentru jocurile de noroc sportive

Acumulator: Cunoscuți și ca pariu Parlay, pariurile acumulate constau în două sau mai multe selecții și fiecare parte trebuie să câștige (sau push) pentru a crea un bilet câștigător.

 

Joc adăugat:Cel mai comun în Co llege sports, Jocuri adăugate sunt concursuri care nu fac parte din lista zilnică de selecție, ci mai degrabă adăugate din cauza cererii publicului. Un joc adăugat poate fi și un concurs anulat anterior – cum ar fi un meci plouat de cu o zi înainte în baseball.

 

AET:Prescurtare pentru „ Prelungiri adăugate” Opțiunile de pariere AET sunt obișnuite în meciurile de fotbal în care se adaugă timp pentru opriri, accidentări sau meciuri din Cupă care se termină la egalitate după timpul regulamentar în a doua competiție.

 

Linii alternative:Obișnuite în majoritatea sporturilor, liniile alternative cresc sau scad cotele de meci stabilite, iar prețurile se modifică în consecință. De exemplu, o linie NFL +7 (1,95) poate fi pariată la orice cotă între +3 (2,52) și +11 (1,48).

 

Cote americane: | ||703Based on 100 unit wagers, American Odds are alternatives to Decimal and Fraction betting lines. Negative lines indicate a favorite while underdogs are tagged with plus odds. Winning wagers on a (-320) line returns a $31.25 profit while (+320) odds pays $320.

 

Ante-post:Postat bine în avansarea curselor de cai și a campionatelor sportive profesionale, cotele Ante-post sunt cunoscute și ca opțiuni de pariere Futures sau Outright. Prețurile ante-post au valoare adăugată, dar vin cu riscuri, deoarece un cal poate să nu alerge sau o echipă poate să nu ajungă în runda campionatului.

 

ARB:Formula scurtă pentru pariuri de arbitraj de mai jos.

 

Arbitraj: Disponibil atunci când casele de pariuri postează cote diferite, la același meci, pariurile Arbitraj sunt concepute pentru a configura pariuri „fără riscuri” care plătesc un profit, indiferent de partea câștigătoare. Dacă o casă de pariuri oferă NYJ la (2,05), în timp ce alta are MIA la (2,05), pariul ambelor părți stabilește un randament garantat.

 

Handicap asiatic: O variantă a parierelor răspândite, Handicapul asiatic este asociat în principal cu pariurile pe fotbal, iar cotele variază de la ¼ la mai multe goluri. Deoarece un rezultat de egalitate nu este posibil cu Handicap asiatic, pariorii aleg între două părți, mai degrabă decât trei.

 

ATS:Against The Spread (ATS) pariuri permite jucătorilor să ia sau să pună puncte/goluri. DAL -6.0 vs WAS +6.0 înseamnă că Cowboys trebuie să câștige cu cel puțin 7 puncte pentru a încasa. Un pariu Redskins plătește dacă Washingtonul câștigă definitiv sau pierde cu 5 puncte sau mai puțin. O finală 27-21 ar avea ca rezultat un PUSH și pariurile sunt returnate.

 

Bancher:Asociat cu pariurile parlay, un bancher este un „blocat” perceput. ” favorită și este folosită ca bază pentru pariurile acumulatoare cu laturi suplimentare mai puțin evidente adăugate în jurul acestuia.

 

Procentul cel mai bun preț:Implica șansa de a câștigând pe o varietate de cote. Un meci cu cote EVEN (2.00) oferă ambelor părți o șansă de 50% de a încasa. Un preț afișat la (3,00) înseamnă că pariul are o șansă de câștig de 33,33%.

 

Pariu:Bani reali sau bonus folosiți pentru a paria pe orice opțiune de pariere.

 

Schimb de pariuri:Nici un jucător, nici o casă, un schimb de pariuri le permite pariorilor să parieze unii împotriva celuilalt, mai degrabă decât o casă de pariuri. Un jucător care dorește să parieze pe Patrioți la -7 are nevoie de un alt jucător care să ia Jets la +7 pentru a crea acțiune. Bursa de pariuri ia un mic comision din partea câștigătoare.

 

Strategia de pariere:Diferită de la parior la parior, o strategie de pariere constă dintr-unul la mai multe abordări concepute pentru a oferi handicapatorilor un avantaj față de casele de pariuri. Câinii de acasă, jocurile Sandwich și echipele care joacă în nopți consecutive sunt strategii comune.

 

Bonus:Recompense pentru jucători, cum ar fi bani- pariuri inverse sau gratuite, oferite potențialilor clienți pentru a încuraja înregistrarea contului și finanțarea. Jucătorilor existenți li se oferă recompense, cum ar fi bonusuri de reîncărcare sau pariuri gratuite care pot dubla plata.

 

Carte:Formă scurtă pentru orice online sau pe teren pariuri sportive care oferă cote de pariuri.

 

Pariuri:Formă scurtă pentru un Bookmaker/Linemaker care stabilește prețurile la o casă de pariuri sportive.

 

România Line:Oferite pe hochei pe gheață, liniile România sunt o combinație de pariuri ATS și Moneyline.

 

Chalk: | ||778Synonym for a side that is the favorite on any wager.

 

Joc încercuit:Reducerea riscului caselor de pariuri, Circle Games au pariuri limite care sunt plafonate la niveluri scăzute. Jocurile adăugate, cotele de deschidere și pariurile prop au adesea cote încercuite.

 

Linia de închidere:În mod normal, mai mare sau mai mică decât o linie de deschidere, o linie de închidere este cotele finale oferite înainte de începerea unei competiții.

 

Co-favorit:Obișnuit în pariurile futures, co-favorite sunt două sau mai multe echipe cu preț cu aceleași cote de pariuri.

 

Comision:Cunoscut și ca „suc” sau „vigor” Comisionul este preluarea unei case de pariuri sau suma unui Schimbul de pariuri ia din pariuri câștigătoare.

 

Scor corect:Oferit în principal pe Fotbal, Pariul cu Scorul corect necesită ca pariori să prezică rezultatul final exact și câștigătorul unui meci.

 

Copertă:Orice pariu în care o parte depășește diferența de puncte. Detroit (-1,5) câștigând un meci NHL cu 3-1 ar fi un pariu câștigător, deoarece Red Wings „acoperă” linia pucului.

 

Cote zecimale:Cotele Decimal Odds sunt alternative la liniile de pariuri americane și Fraction. Liniile mai mici indică un favorit, în timp ce cei defavorizați sunt etichetați cu linii mai mari. Câștigarea pariurilor la cote (1,49) aduce un profit de 48,78 USD, în timp ce un preț (2,49) plătește 149 USD la pariuri de 100 USD.

 

Dime:Cote de pariere de ( -110) sunt prețuri la care sucul reprezintă 10% din pariu. Dime se referă, de asemenea, la un pariu de 1000 USD, deși poate fi, de asemenea, un argo pentru un pariu de 10 USD, 100 USD sau 10000 USD.

 

Câine:Prescurtare pentru underdog, un Câine este perceput de casele de pariuri ca fiind partea inferioară la orice pariu. Raptors au fost câini înainte de începerea finalei NBA 2018-19 vs Golden State.

 

Acțiune dublă:O variantă a unui „If Bet Bet ” Double Action pariază pe cel puțin două jocuri diferite și necesită ca pariurile anterioare să fie câștigate, egalate sau anulate pentru a produce bilete finale câștigătoare.

 

Miriul dublu:Acesta este un pariu pe două selecții separate, cu rentabilitatea primului pariu transferat la al doilea pariu. Ambele selecții trebuie să câștige pentru a genera un randament.

 

Rezultat dublu:Pariați pe un singur joc în care pariorii prevăd câștigătorul la pauză și la pauză. Obișnuit în majoritatea sporturilor, un exemplu de pariu dublu în NFL este: NO Saints câștigă prima repriză/LA Rams câștigă jocul.

 

Doubleheader:În primul rând un termen de baseball, un meci dublu este două jocuri, jucate de aceleași echipe în aceeași zi, cu o scurtă pauză între concursuri. Un meci plouat de vineri creează adesea un meci dublu de sâmbătă.

 

Remiză:Orice meci care se termină la egalitate, fie direct în sus, fie cu diferența de puncte adăugată. De asemenea, cunoscute sub numele de egalitate sau împingere, biletele nu se încasează și investițiile inițiale sunt returnate.

 

Drift:Apar din mai multe motive, atunci când cotele pentru o anumită selecție „derive”, ele devin din ce în ce mai mari.

 

Fiecare sens:Pariurile pe fiecare direcție sunt două pariuri pe același partea și selecția trebuie să se termine primul sau al doilea pentru ca biletul să fie încasat ca câștigător.

 

Edge:Orice informație sau strategie de pariere care oferă pariorilor un avantaj perceput față de casa de pariuri este denumit jucătorul care are un „avant” față de casă.

 

Chiar bani:Orice pariu care returnează aceeași sumă ca miza inițială. Cotele de +100, 2,0 sau 1/1 sunt pariuri pe bani egali care ar returna 100 USD la un pariu de 100 USD.

 

Exotic:Pariuri care nu sunt un Parlay sau un pariu drept sunt considerate exotice. Cunoscute și sub denumirea de pariuri speciale sau speciale, opțiunile exotice sunt disponibile în majoritatea evenimentelor sportive din sezonul regulat și din playoff.

 

Goluri așteptate:Numărul total estimat de goluri de una sau ambele părți în timpul unui meci.

 

Valoarea așteptată:Calculată pe mai multe pariuri, Valoarea așteptată (EV) este suma la care se poate aștepta un parior pentru a câștiga sau a pierde dacă pariază pe aceeași cotă de mai multe ori.

 

Expunere:Suma pe care o casă de pariuri sau un jucător are de pierdut la orice pariu. Un pariu de 100 USD pe Blue Jays înseamnă că un jucător de noroc are o expunere de 100 USD la pariul lor.

 

Favorita:Cunoscută și sub numele de partea „Cretă”, un pariu favorit este un pariu plasat pe o parte care se așteaptă să câștige.

 

Pariul în prima repriză:Disponibil în majoritatea sporturilor, jucătorii pot paria pe care parte cred că va fi înaintea la pauză a unui eveniment sportiv. Rezultatul final nu este un factor când pariază în prima repriză.

 

Primul/Ultimul marcator:Un pariu pe care jucătorul va înscrie primul sau ultimul gol obiectivul unui meci care este obișnuit atunci când pariezi pe meciuri de fotbal și hochei pe gheață.

 

Pariuri cu cote fixe:Plasarea unui pariu pe cote fixe înseamnă linia nu se va schimba după ce un parior a plasat un pariu.

 

Cote fracționale:Populare în Marea Britanie, cotele fracționale sunt prețuri afișate folosind numere de fracțiuni . Cota fracțiunilor stabilite la 2/1 se traduce la +200 în cota americană și 3,00 folosind prețuri zecimale.

 

Viitor:Orice pariu plasat în avans. a viitorului concurs. În special, pariurile futures sunt cele mai frecvente pe eventualul câștigător al unui campionat de ligă precum NFL Super Bowl, MLB World Series sau NHL Stanley Cup.

 

Marele Salam: || |924Posted as Over/Under odds, a Grand Salami bet is predicting the total goals/points scored in all the games listed on a particular day. Available on many sports, this bet must be placed before any of the contests are played each day.

 

Pariu la jumătatea timpului:Un pariu plasat pe un partea să câștige a doua jumătate a oricărei competiții. Pariurile se fac cu o cotă directă sau împotriva cotei de spread.

 

Handicap de jumătate de minge:Orice pariu în care cota este stabilită la o jumătate de gol sau punct. Pariând pe Manchester United la -0,5 înseamnă că Man U trebuie să câștige cu un gol sau mai multe pentru a încasa un bilet câștigător.

 

Handicap:Echivalarea terenului de joc, un handicap este un număr stabilit de o casă de pariuri la orice eveniment sportiv.

 

Handicaper:Oricine stabilește un handicap, prezice sau pariază pe orice opțiune de pariere.

 

Handicap:Predicții rezultatul oricărui eveniment care are cote prestabilite.

 

Management:Suma totală pariată de toți jucătorii și acceptată de casele de pariuri sportive pentru orice eveniment.

 

Acoperire:Cel mai frecvent în cazul pariurilor Parlay. Acoperirea unui pariu constă în pariarea pe partea opusă a unui pariu inițial pentru a stabili un randament garantat. De asemenea, poate fi plasat o acoperire pentru reducerea riscul inițial cu privire la un pariu potențial cu pierdere.

 

Deținerea propriei dvs.:Pariorii care își păstrează propriile aren' Câștig sau pierz, ci mai degrabă echivalentul pe o perioadă lungă de pariuri.

 

Avantaj pe terenul de acasă:Un avantaj perceput pe care îl are echipa gazdă față de o vizită. echipă.

 

Dacă pariul:Un pariu secundar bazat pe un pariu anterior reușit, câștigurile fiind transferate la un pariu ulterior.

 

Pariuri în joc:Pariere în timp real la orice concurs care este în desfășurare – cunoscut și ca pariuri LIVE.

 || |983

Joint Favourite: Două sau mai multe echipe, jucători sau cai considerați la fel de probabil să câștige un meci sau o cursă.

 

Suc:Luați (comision, vigurozitate, marjă) casei de pariuri la orice pariu. Cota stabilită la -111 are sucul stabilit la 10%, ceea ce înseamnă că pariurile reușite de 100 USD returnează un profit de 90,09 USD

 

Criteriul Kelly:Strategia de pariere care ajută handicapatorul să determine dimensiunea perfectă a pariului pe orice pariu.

 

Aterizare pe Trei/Șapte:Cea mai comună diferență de scor final în timpul partidelor de fotbal american.

 

Punerea punctelor:Pariază pe favoritul unui meci și renunță la puncte adversarului înainte de începerea meciului.

 

Disponibilizare: Formă de pariuri de acoperire în care casele de pariuri sau jucătorii își reduc riscul general pariând pe partea opusă a unui pariu existent.

 

Limita: || |1014An amount set by bookmakers that players can wager on any particular betting option. May also refer to self-imposed betting amounts or an individual wagering budget.

 

Linie:Orice cotă de handicap prestabilită este plasată pe un sport, divertisment sau eveniment politic.

 

Linemaker:Angajat de pariuri sportive însărcinat cu stabilirea cotelor pentru toate opțiunile de pariere.

 

Listed Pitchers: Termen de baseball în care țincătorii titulari sunt numiți înaintea unui concurs. Dacă se schimbă un lanț, pariurile sunt anulate, mizele sunt returnate și sunt stabilite noi cote.

 

Pariuri live:Pariere în joc la un concurs care a început deja.

 

Blocare:Termen care sugerează că o parte o va învinge cu siguranță pe cealaltă. În realitate, nu există un pariu „blocator”, deoarece orice se poate întâmpla într-un anumit concurs.

 

Longshot:Partea de underdog percepută ca fiind având șanse limitate de a învinge un favorit al meciului.

 

Marja:Se poate referi la comisionul unei case de pariuri pentru un meci sau la distribuirea de puncte pe un joc.| ||1051

 

Pariul de meci:Orice pariu head-to-head plasat pe un pariu cu doar două părți.

 

Mijloc: Câștigând ambele părți ale unui pariu atunci când cotele se schimbă. O linie care se deplasează de la 3,5 la 4,5 va fi „la mijloc” dacă diferența de scor final este de patru. Acesta a fost cazul „Duminica Neagră” în timpul Super Bowl XIII, când Steelers i-au învins pe Cowboy cu 35-31 și susținătorii ambelor echipe au încasat.

 

Linie monetară:Miri direct în care partea câștigătoare plătește indiferent de scorul final. Vezi, de asemenea, funcția noastrăMoneyline sau Point Spread – aceasta este întrebarea caracteristica.

 

Multiple:Any wager that consist of multiple matches being bet on simultaneously – most commonly referred to as a parlay or accumulator bet.

 

 • Dublu: Pariaj cu un pariu pe două părți diferite.
 • Treble: Un pariu se face pe trei părți diferite.
 • Trixie: Patru pariuri pe trei părți: trei duble și un triplu.
 • Patent: Șapte pariuri pe trei părți: trei simple, trei duble și un triplu.
 • Yankee: Unsprezece pariuri pe patru părți: un parlay cu patru etape, șase duble și patru triple.
 • Lucky 15: Cincisprezece pariuri pe patru părți: patru simple, un parlay cu patru etape, șase duble și patru triple
 • Lucky 31: Treizeci și unu de pariuri pe cinci laturi: un pariu de cinci late, cinci parlay de patru, cinci de simplu, zece de duble și zece de triple.

 

MVP:Jucătorul considerat cel mai valoros pentru cei din jur. echipa în timpul sezonului regulat sau playoff-urilor. QB Joe Montana este de trei ori câștigător al pariului de prop MVP al Super Bowl.

 

Nap:Cunoscut și ca „Lock” a Nap este un tipster cel mai bun pariu pe orice carte dată.

 

Fără acțiune:Opțiune de pariere care este eliminată de pe tablă (anulată) de o casă de pariuri. Investițiile inițiale sunt returnate.

 

Nealergător:Prevalent în cursele de cai și ogari, plus recuzită pentru jucători cap la cap, un Non-alergător este o parte care a fost postată și pe care a pariat, dar nu a concurat. Pariurile sunt returnate.

 

Pariu nou:Opțiuni de pariere (propoziții) care sunt greu de anticipat folosind metodele standard de handicap. Chicago Bears DT William „The Fridge” Perry „DA sau NU pentru a înscrie un Touchdown” în Super Bowl XX este nașul pariurilor noutate.

 

Cote:Against the Spread (ATS) handicap placed on any wagering option.

 

Format cote:Pariotorii pot alege dintre trei formate de cote standard: Decimal ( 2,00), fracție (1/1) sau americană (PAR)

 

Cote la favorit:Orice parte percepută ca fiind cea mai probabilă câștigătoare a oricărei părți competiție.

 

Facător de cote:Angajați(i) de pariuri sportive care stabilesc cotele pentru orice competiție postată pe o tablă de pariuri.

 

Off the Board:Orice competiție viitoare care nu are cote publicate. O accidentare existentă sau înainte de joc a unui jucător vedetă va determina adesea caselor de pariuri să plaseze OTB unde cotele vor fi în mod normal.

 

Pariuri directe:De asemenea, cunoscut sub numele de pariuri futures, Outright Betting selectează un campion general al ligii înainte de încheierea sezonului. Pariurile pe linie monetară pot fi denumite și pariuri pe câștigătorul absolut al unui meci individual.

 

PESTE:Pariarea că o competiție va avea ca rezultat mai multe goluri /puncte/yardi fiind punctate decât numărul prestabilit stabilit de casa de pariuri. O finală NFL 27-24 produce bilete OVER câștigătoare la pariuri cu 50 de puncte ca Total de joc stabilit.

 

Overbroke:Orice opțiune de pariere în care piața de pariuri este mai mică de 100% și, astfel, transformă cotele în favoarea pariorilor față de casele de pariuri.

 

Overround:Opusul Overbroke, acest lucru are loc atunci când piețele sunt peste 100% și transformând astfel cotele în favoarea caselor de pariuri în favoarea pariorilor.

 

Peste/SUB:Un număr fix (cotă) stabilit de casele de pariuri pe totalul de goluri/puncte/puncte așteptate a fi marcate în timpul competiției.

 

Parlay:O combinație de cel puțin două părți diferite, un pariu. Calgary + Winnipeg + Hamilton pe un singur bilet este un parlay de trei echipe (picioare).

 

Plătire:Miza inițială, plus suma câștigată, pe orice pariu reușit.

 

Alege-le:Orice opțiune de pariere publicată cu cote PAR de ambele părți.

 

Point Spread: Cote publicate de casele de pariuri pentru orice opțiune de pariere, cum ar fi prețul liniei de puci de 1,5 NHL.

 

Ora postării:Momentul în care caii/ogarii sunt programați să părăsească poarta pentru a începe o cursă.

 

Power Ranking:Ajuns la utilizarea diferitelor statistici, Power Rankings evaluează echipele dintr-o ligă sportivă de la cele mai bune la cele mai proaste echipe percepute.

 

Preț:Cunoscut și sub denumirea de spread de puncte, linie monetară sau cotă totală de pariuri.

 

Propoziție (Propoziție): Opțiuni de pariuri exotice dincolo de cele acoperite cu cote standard. Disponibil în majoritatea competițiilor, pariurile cu prop sunt deosebit de populare în timpul evenimentelor majore precum Super Bowl-ul NFL.

 

Bani publici:Pariuri grele, adesea plasate pe margini de cretă, de către pariori recreativi.

 

Puckline: Numărul de goluri (de obicei -1,5) pentru care un favorit trebuie să câștige, sau un nefavorabil trebuie să rămână în interior, pentru a încasa un pariu câștigător la hochei pe gheață.

 

Push:Orice pariu pe un meci care se termină egal sau împotriva spread-ului. O finală de fotbal 21-14 ar avea ca rezultat un pariu ATS de 7 puncte fiind un push și pariurile inițiale sunt returnate.

 

Pariul trimestrial:Orice pariu făcut pe un sport care este cronometrat cu patru sferturi.

 

Rag:Termen argotic care implică un meci sau un eveniment nefavorabil.

 | ||1240

Reload Bonus: Cash back sau pariuri gratuite plătite pariorilor atunci când aceștia reîncarcă fonduri într-un cont de pariuri existent.

 

Număr de rotație :Primar folosit în Las Vegas, un număr de rotație este un ID alocat casei de pariuri, folosit de parori atunci când plasează pariuri la o fereastră de pariuri.

 

Round Robin:Pariuri Parlay care acoperă toate combinațiile câștigătoare posibile pe trei linii sau mai multe și cel puțin două părți separate.

 

Run Line:A handicap in baseball betting, a Run Line is an ATS wagering option that is normally posted at 1.5 runs prior to start of a match. Run lines change on LIVE betting boards as contests play out.

 

Scalping:Descărcată de casele de pariuri, scalpingul profită de bonusuri și diferențe de preț la diverse case de pariuri sportive.

 

Pariul pentru a doua jumătate:Un pariu, plasat de obicei LIVE după terminarea primei reprize, în special în a doua jumătate a oricărei competiții.| ||1268

 

Puncte de vânzare:Apare atunci când un parior simte că o linie este postată mai sus decât trebuie. Jucătorii „vând puncte” și iau cote ATS mai mici, care vin cu cote mai profitabile.

 

Sharp:Expert/cu experiență cu handicap, cunoscut și ca un handicap parior profesionist și este dispus să parieze pe favoriți sau pe cei defavorizați în orice situație dată.

 

SP:Prescurtare pentru Starting Price, care este cota oficială atunci când poarta se deschide în timpul curselor de ogari și cai.

 

Special:Un alt termen (cum ar fi recuzită sau noutate) pentru orice pariu dincolo de ATS standard, linie monetară și Opțiuni totale de joc.

 

Split-Ball Handicap:Orice pariu împărțit pe două handicapuri în același meci. Un exemplu este pariarea Liverpool la EVEN și plus +0,5 goluri. O remiză ar returna primul pariu și ar plăti al doilea pariu. Dacă Liverpool pierde cu unul sau mai multe goluri – ambele pariuri sunt calificate ca pariuri pierdute.

 

Pari sportive (individual):Ca termen general, un pariuri sportive este un alt nume pentru o casă de pariuri.

 

Pari sportive (structură):Ca termen literal, pariuri sportive este o locație terestră (cum ar fi în Las Vegas ) unde pariorii merg pentru a plasa pariuri.

 

Spread:Un număr stabilit, determinat de casele de pariuri, care estimează diferența de scor final între două părți.| ||1308

 

Spread Betting:Orice pariu cu puncte predeterminate pro și contra de ambele părți. Dallas -7.5 este un pariu împotriva spread-ului. Washington +7,5 este un pariu cu spread.

 

Miză:Suma de bani pe care un parior riscă (cheltuiește) la orice pariu.

 

Metoda de miză:Face parte dintr-un stil de pariere educat, în care pariorii calculează suma adecvată de bani pentru fiecare pariu, ceea ce ajută la crearea unui profit regulat.

 

Steam:Cote de pariuri care se deplasează rapid (în sus sau în jos) datorită unui volum mare de pariuri plasate într-o perioadă scurtă de timp – de obicei de către public pe favorite .

 

Straight Bet:Orice pariu unic care este plasat pe o linie monetară, spread sau opțiune totală de joc.

 | ||1335

Taking The Points: Un alt termen pentru pariurile underdog, jucătorii care iau puncte pariază împotriva favoriților care acoperă spread-ul sau a underdog-ului câștigând direct.

 || |1340

Teaser: Pariuri pe mai multe jocuri cu cote mai mari sau mai mici decât liniile de pariere standard. Un favorit cu -6 puncte poate fi „tachinat” până la -3 puncte, în timp ce o linie defavorizată +7 poate avea cotele mărite până la +10 puncte.

 

Bilet:O chitanță emisă de o casă de pariuri pentru orice pariu plasat online sau la o casă de pariuri sportive bazată pe teren.

 

Egalitate:Cunoscut și ca PUSH sau DRAW, un pariu la egalitate este un pariu în care niciun câștigător nu a fost determinat de scorul final sau cu spread-ul adăugat. Pittsburgh și Cleveland jucând la o remiză 21-21 ar însemna că toate pariurile pe linia monetară sunt returnate pariorilor.

 

Sfat:Oferte pentru toate sporturile și evenimentele tuturor. un tip, un pont este un pariu sugerat făcut de un tipster. Un pont poate fi, de asemenea, „informații din interior” pe care publicul larg nu le cunoaște.

 

Tipster:Orice persoană care oferă publicului ponturi pentru pariuri . Unele sfaturi de la un serviciu de handicap sunt gratuite, cum ar fi CSB Free Picks, în timp ce altele costă o taxă pentru parior.

 

Total:Număr prestabilit în ceea ce privește numărul de goluri/puncte/puncte, casele de pariuri se așteaptă la o finală a meciului.

 

Pariuri totale:Pe un pariu total, pariorilor trebuie să alege dacă totalul unui joc va depăși sau rămâne SUB un număr stabilit postat de casele de pariuri.

 

Tot:Un serviciu de pariuri perceput „expert” care percepe o taxă pentru sfaturi și/sau sfaturi de pariuri.

 

Cote adevărate:Un număr de cote adăugat la o competiție, pe care estimarea casei de pariuri va face scorul final chiar și între un favorit și un underdog.

 

SUB:Orice concurs care se încheie SUB un număr fix stabilit de casele de pariuri pe totalul de goluri/puncte/runs așteptate să fie punctat în timpul oricărei competiții.

 

Underdog:Cunoscut și sub numele de câine sau pui, un Underdog este perceput ca fiind cel mai slab dintre două o laturi. Persoanele defavorizate primesc goluri/puncte/puncte înainte de începerea unui meci pentru a egala terenul de joc.

 

Valoare:Se spune că pariorii primesc valoare atunci când ei pariază pe cote care par a fi în afara normei. O echipă puternică, care este etichetată cu cote ATS scăzute față de o echipă mai slabă, este denumită un pariu de valoare.

 

Vigor:Suma pe care o primesc casele de pariuri. pentru luarea de pariuri. Dacă Jucătorul A pariază Houston -7 (-110) și Jucătorul B pariază Baltimore la +7 (-110), casele de pariuri iau 100 USD de la învins și plătesc 90,91 USD câștigătorului. Vigoarea de 9,09 USD adunată nu reprezintă un profit de casă fără risc.

 

Miri:La fel ca un pariu, un pariu este actul de a plăti bani pentru a cumpăra cote de la o pariuri sportive pe o anumită parte.

Termeni suplimentari pentru pariuri sportive

Iată o listă de termeni suplimentari care sunt în mod obișnuit asociați cu pariurile sportive:

 

MLS:Major League Soccer - Cel mai înalt nivel de fotbal profesionist din America de Nord.

 

MLS Cup: Acordat anual campionului general după playoff-urile din Major League Soccer și finala Cupei MLS.

 

MLB:Major League Baseball - Cel mai înalt nivel de baseball profesionist la nivel global .

 

Trofeul Comisarului MLB: Acordat anual campionului general după ce playoff-urile MLB și World Series sunt încheiate.

 || |1435

NBA: Asociația Națională de Baschet - Cel mai înalt nivel de baschet profesionist la nivel global.

 

Larry O'Brien NBA Championship Trophy:Trofeu p s-a supărat față de campionul general în urma celor trei runde de playoff și a finalelor NBA.

 

NFL:Liga națională de fotbal - Cel mai înalt nivel al fotbalului profesionist din America de Nord .

 

Trofeul Vince Lombardi:Prezentat anual campionului general după playoff-urile NFL și Super Bowl.

 

NHL:Liga Națională de Hochei - Cel mai înalt nivel de hochei pe gheață profesionist la nivel global.


Trofeul Cupei Stanley: 
Prezentat anual echipei de top din Liga Națională de Hochei odată ce playoff-urile și finala Cupei Stanley se încheie.

 

Trofeul Hart:Acordat anual celui mai valoros jucător în timpul sezonului regulat NHL prin un vot de către Asociaţia Scriitorilor Profesionişti de Hochei. Wayne Gretzky a câștigat un record de nouă trofee Hart

 

Trofeul Vezina:Acordat anual jucătorului considerat cel mai bun portar în sezonul regulat NHL. În epoca actuală, Dominik Hasek a câștigat un record de șase trofee Vezina.

 

Trofeul Selke:Acordat anual unui atacant care joacă cel mai bun hochei defensiv în timpul sezonul regulat NHL. Patrice Bergeron și Bob Guiney împărtășesc un record de patru premii Selke.

 

Premiul Ted Lindsay:Acordat anual jucătorului recunoscut drept cel mai remarcabil jucător din sezonul regulat și votat numai de jucătorii NHL. Wayne Gretzky a câștigat un record de cinci trofee Ted Lindsay.

 

Trofeul Calder:Acordat anual celui mai bun jucător al primului sezon (începătorul anului) în timpul fiecăruia Sezonul regulat NHL.

 

Rose Bowl (Stadion):Locație multifuncțională, adesea denumită Stadionul Americii, Rose Bowl este situat în Pasadena , California, și a fost deschis în 1922. Rose Bowl este locul jocului anual NCAA Football Rose Bowl și a fost locul de desfășurare a cinci jocuri NFL Super Bowl.

 

Rose Bowl (Joc):Jucat pentru prima dată în 1902, Rose Bowl este un joc de fotbal NCCA cunoscut cu afecțiune sub numele de Bunicuțul tuturor. Din 2015, Rose Bowl face parte din rotația CFP Six Bowl Game de Anul Nou, care decide meciul Campionatului Național.

 

Marele Național:O „cursă de cai de vânătoare națională”, Grand National este o cursă cu obstacole cu handicap de 4 mile și 514 de metri, care se desfășoară anual la Hipodromul Aintree. , chiar în afara Liverpool, Anglia.

 

Triple Crown (US Pursânge Curse):O serie de trei curse de cai, Kentucky Derby, Preakness Stakes și Belmont Stakes, care se desfășoară anual în Statele Unite. Începând cu 2019, treisprezece cai au câștigat toate cele trei curse pentru a revendica Tripla Coroană a SUA.

 

Kentucky Derby:Prima cursă în 1875, Kentucky Derby-ul este prima etapă a Triplei Coroane SUA. Cursa are loc în prima sâmbătă din mai la Churchill Downs din Louisville, Kentucky.

 

Preakness Stakes:Inaugurat în 1873, Preakness Stakes este a doua bijuterie a Triplei Coroane SUA. Această cursă se desfășoară la Pimlico Race Course, în Baltimore, Maryland, în a treia sâmbătă din mai.

 

Belmont Stakes:Cea mai veche (1867) și Cea mai lungă cursă Triple Crown (12 stadii), Belmont Stakes este cunoscută drept Testul Campionului. Cursa finală de bijuterii are loc la trei săptămâni după Preakness

 

România Triple Crown (Thoroughbred Curse):O serie de trei curse de cai, Queen's Plate, Prințul de Wales Stakes și Breeders' Stakes sunt organizate anual în România. Începând cu 2019, doisprezece cai au revendicat onorurile Triplei Coroane România.

 

Placa Reginei:Ca prima bijuterie, în Tripla Coroană România, Regina Plate (Est. 1860) este cea mai veche cursă de cai condusă continuu din America de Nord. Circuitul de curse Woodbine din Ontario găzduiește cursa la sfârșitul lunii iunie sau începutul lunii iulie anual.

 

Prince of Wales Stakes:Prima cursă în 1929, Prințul de Wales Stakes a fost adăugată ca a doua bijuterie a Triple Crown România în 1959. Circuitul de curse Fort Erie din Ontario este locul de desfășurare a acestei curse de 9,5 furlong, care se desfășoară pe o pistă de pământ.

 

Breeders’ Stakes: Înființată în 1889, Breeders' Stakes este a treia etapă a Triplei Coroane Pursânge România. Similar cu US Belmont Stakes, prin faptul că are 1,5 mile lungime, Breeders' Stakes se desfășoară anual în august pe terenul de gazon de la Woodbine Racetrack.

 

NCAA:Prescurtare pentru National Collegiate Athletic Association, NCAA este organismul de conducere al sportivilor amatori ai colegiului din Statele Unite ale Americii și al ligilor sportive.

 

March Madness: Jucând anual, din 1939, March Madness este un turneu de baschet masculin NCAA Divizia I care determină campioana națională de baschet universitar din SUA.

 

Combină: Organizate de ligi sportive majore, cum ar fi NFL, NHL, NBA, MLB, combine sunt evenimente de cercetare care permit cercetașilor profesioniști să evalueze atributele, performanța și abilitățile tinerilor atleți de colegiu. Combinele au loc înainte de drafturile anuale de înscriere în sport pro sport.

 

Programă:Se desfășoară anual, cu câteva luni înainte de începerea unui nou sezon, ligile sportive profesionale reaprovizionarea echipelor selectând jucători tineri în timpul drafturilor lor respective. Alegerile mari ale draftului se îndreaptă adesea direct către profesioniști, în timp ce selecțiile inferioare sunt de obicei atribuite echipelor din ligii minore.