Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariuri Futures

Pariurile Futures reprezintă o mare parte a industriei pariurilor online în fiecare an, cu pariori ocazionali și pariuri sharp la final -linii de pariuri ale sezonului. Nu ar putea fi exclus dinghidul nostru de pariuri.

Sunt piețe de pariuri interesante, care le permit pariorilor să facă investiții pe termen lung în echipele și ligile preferate. S-ar putea argumenta că dezavantajul este cât timp durează plata, dar, din nou, dacă pariul tău se desfășoară pe tot parcursul anului, asta ar însemna că pariorul are un interes mai profund pentru acel eveniment sau ligă!

Pariuri sportive viitoare! cere utilizatorilor să aibă răbdare, aceste tipuri de pariuri pot dura oriunde de la săptămâni la până la un an pentru a veni - și uneori chiar mai mult! Pariorii cu fonduri limitate ar putea dori să reconsidere realizarea unuipariu futures, deoarece adesea nu vor vedea o plată pentru o lungă perioadă de timp.

DinStanley Cup laGrey Cup, există pariuri futures disponibile pe aproape fiecare piață de pariuri. Vom dezvălui totul înghidul nostru de pariuri futures, precum și subliniindpariuri sportive de top care oferă cele mai competitive cote de astăzi.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cine va fi MVP-ul NFL în 2022?
  Rodgers, Brady, Taylor, cine va fi?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Toată acțiunea NFL Săptămâna 16 aici
  Buffalo vs New England - cine câștigă?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective NBA de Ziua de Crăciun
  Warriors vs Suns & Nets vs Lakers!|| |687
  Read more

Ce este un pariu futures?

Mai simplu spus, unpariu futures este un pariu care este făcut cu mult înainte de rezultat. Aceste tipuri de pariuri prezic rezultatul unui joc sau al unui eveniment săptămâni, luni sau ani de-a lungul timpului. Liniile de pariuri pot fi deschise luni de zile, dar de îndată ce se închid, va mai rămâne un timp semnificativ între închiderea liniei și rezultatul pariului

Efectuarea de pariuri pe termen lung este o întâmplare foarte comună. în industria jocurilor de noroc, în special pentru începători și nou-veniți. Jocurile Olimpice, Cupele Mondiale și alte evenimente sportive internaționale majore atrag adesea pariori futures.

Cu toate acestea, existăpiețe de pariuri futures disponibile pe toate tipurile de piețe. Exemple în acest sens ar fi realizarea de predicții despre evenimentele postsezon din ligile sportive majore din SUA,SuperBowl,finalele NBA sauMLB World Series. Un parior poate paria 20 USD pe Mavericks pentru a câștiga Finala NBA 2021 la începutul sezonului, primind cote semnificativ mai bune decât ar avea dacă ar plasa acel pariu în postsezon, deoarece există mult mai mult risc implicat.

Where to bet on futures?

Aproape toate casele de pariuri sportive majore oferăpiețe de pariuri futures. Evident, există unele case de pariuri sportive care sunt mai dedicate anumitor piețe decât altora, de exemplu,BetWay are o secțiune dedicată Esports pe site-ul lor și oferă câteva linii grozave pentru platformele Esports .

Cu toate acestea, când vine vorba de ligile sportive majore, aproape toate pariurile sportive vor acoperi șansele pentru viitor. După cum am atins mai devreme, ligile sportive majore precum NBA, NFL, MLB,MLS și NHL sunt cele care atrag cea mai mare atenție pentrufuture. pariuri.

Unul dintre cei mai mari furnizori din România esteSports Interaction și oferă întotdeaunafutures bets pe sportul ligilor majore, precum și competiții europene precum Liga Campionilor și Premier League, precum și competiții din România precum CPL.

Cum funcționează pariurile futures?

Este destul de simplu, pariurile fiind plătite la fel ca orice alt pariu plasat de un parior. Oricare ar fi fost cotele atunci când pariul a fost plasat pentru prima dată, sunt cotele pe care le va primi pariorul dacă vine plata.

Un exemplu ar fi dacă un parior plasează un pariu pe Manchester United pentru a câștiga Liga Campionilor la 7,0. cote, atunci cu atât va primi mai bine miza împotriva acestor cote. De asemenea, dacă cota este de +900, atunci cu atât mai bine va fi plătită la +900 dacă pariul vine.

În orice caz, pariorii nu vor fi plătiți o perioadă de timp în timp ce așteaptă rezultatul pariului urmează să fie dezvăluit. Există multe cazuri în care anumitepariuri futures nu sunt încheiate atunci când parorii se așteaptă să fie. De exemplu, dacă un parior plasează un pariu pe o echipă pentru a câștiga o poziție post-sezon în NHL, unele case de pariuri nu vor plăti pentru acel pariu până la încheierea postseasonului.

Beneficiile pariurilor pe viitor|| |746

First and foremost, the biggest benefit to any user making a pariu futures este potențialul uriaș de plată din cotele crescute. A face predicții despre rezultatele evenimentelor care sunt departe în viitor înseamnă întotdeauna că pariorul va obține cote favorabile. Cotele nu vor fi aproape niciodată aceleași ca la sfârșitul sezonului, așa cum erau până la momentul postsezonului.

Totuși, un pariu ca Los Angeles Clippers pentru a câștiga NBA nu va da mare lucru. cote, deoarece sunt una dintre cele mai bune echipe din ligă și se așteaptă să ajungă departe în competiție sau chiar să câștige.

Pariuri sportive în viitor oferă oportunitatea pentru pariorii să parieze mic și să câștige mare, ceea ce este o raritate, cu excepția cazului în care cotele sunt puternice împotriva pariotorului. De exemplu, un pariu mic pe cote precum 17.00 va aduce o plată grozavă. Aceste cote indică un risc ridicat, dar dacă pariorul este încrezător sau pur și simplu urmărește echipa sa preferată pentru sezon, atunci este un pariu care merită.

Am atins pe scurt acest lucru înainte, când am menționat conceptul de a fi pentru a urmări pariul pe tot parcursul sezonului. Acest lucru se adaugă la experiență și le oferă pariorilor altceva de care să se entuziasmeze în fiecare săptămână, ceva mai mult decât jocul din sezonul regulat în sine! Mai mult decât atât, dacă echipa ta câștigă în postseason și este încoronată campioană, a avea un pot mare de bani care te așteaptă este cireasa pe deasupra!