Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Gestionarea bankrollului în pariurile sportive: Cum să pariezi inteligent?

Gestionarea bankroll-ului (BM) este unconcept nou pentru mulți din lumea pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, dar unul care a devenit un instrument cheie pentru mulți jucători online de astăzi.

Fiecare parior are nevoie un plan. Aflați mai multe despre conceptul de management al bankroll-ului, strategia de pariuri și cum să utilizați diferite sisteme de gestionare a fondurilor.

A avea o strategie de bankroll este vital

https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/b51f3030-a15b-494c-bb7a-21f5612df4a3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cine va fi MVP-ul NFL în 2022?
  Rodgers, Brady, Taylor, cine va fi?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/742c5430-e657-4366-96e7-c4cb5addeeb5/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Toată acțiunea NFL Săptămâna 16 aici
  Buffalo vs New England - cine câștigă?
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/4f9ffe06-7ff6-43cc-b76a-88e93e1b9f43/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective NBA de Ziua de Crăciun
  Warriors vs Suns & Nets vs Lakers!| ||677
  Read more

Începerea bankroll-ului pentru pariuri sportive

Thecei mai ascuțiți pariori întotdeaunaau propria lor metodologie. Un set fix de reguli pe care le respectă și se asigură că joacă cu prudență, dar până la punctul în care limitează capacitatea de a juca mare atunci când este momentul potrivit.

Managementul poate varia de la o rutină meticuloasă de pariuri|| |694, sticking to specific limits and refraining rash bets, sau poate funcționa cu o strategie de pariere de bază. Oricare ar fi, este esențial să puneți bazele unei strategii de pariere de la început și să respectați ea atunci când pariere.

Acest lucru necesită jucătorilor să-și facă timp pentru a pune bazele, să gândească în afara casetei și să vină cu unele practici standardizate de pariuri pentru a asigura coerența.Moderația și pariurile consistente suntpilonii aimanagementul bankroll-ului. But how does that breakdown?

În primul rând,conștient de ceea ce cheltuiești. Fiecare parior nou se poate lăsa dus de cap, poate obține câteva câștiguri, apoi se poate transforma într-un oarecare cap de cap și poate ajunge să golească fondurile din contul său pe câteva pariuri nesăbuite. Performanții devin tocmai asta prin utilizarea unei combinații de cunoștințe aprofundate în sport și câteva matematici de bază.

Fiecare parior trebuie să fie conștient de fondurile sale. Și nu doar o dată pe săptămână, ci tot timpul. Pentru mulți pariori, ei preferă să rămână inconștienți de fondurile lor totale, din cauza superstiției sau chiar după câteva pierderi mari. Dar, verificarea în mod regulat a bankroll-ului vă va permite să vă moderați pariurile și vă va permite să rămâneți la o strategie consecventă.

Cu cât ar trebui să încep?

Una dintre întrebările fundamentale privind managementul bankroll-ului este;„Câți bani ar trebui să depun în contul meu de pariuri sportive?” Aceasta nu este o întrebare la care se poate răspunde cu o anumită sumă de bani, deoarece finanțele personale diferă foarte mult de la jucător la jucător. Cu toate acestea, în principal, rămâneți în zona dvs. de confort și nu pariați mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

Acesta esteceva ce pariorii trebuie să facă ei înșiși și trebuie să fie sinceri și inteligenți în privința asta. Ce îți poți permite cu adevărat să pierzi? Faceți o evaluare amănunțită a situației dvs. financiare, uitați-vă la ce venituri și cheltuieli și ajungeți la o concluzie despre cât de mult vă puteți permite să depuneți pe un site de pariuri sportive.

O modalitate de a aborda aceasta estecât ești dispus să pierzi? Deși aceasta nu este o modalitate atractivă de a-ți evalua propriile fonduri, este cu siguranță o bună măsură a ceea ce este în limitele posibilităților tale.

Vă recomandăm să vă planificați gestionarea bankroll-ului

Evaluați-vă bankroll-ul

Ce înseamnă exact asta inseamna? Ei bine, înseamnă rverificați în mod regulat fondurile și gestionați fondurile care sunt acolo. Dacă, după verificarea contului dvs. de pariuri sportive, considerați că trebuie reîncărcat contul, acest lucru se poate face.

În mod alternativ, ar putea existaun număr mare de fonduri în cont și pariorul joacă mult prea precaut. Indiferent de rezultat, este important să intri în rutina verificării contului.

Unii parori plasează doar 5-6 pariuri pe an, la evenimente majore precum Superbowl, Major League câștigători definitivi și evenimente globale precum Cupa Mondială sau Jocurile Olimpice. În timp ce alții joacă de noroc în fiecare zi. Ca atare, frecvența la care aceste două tipuri diferite de jucători ar trebui să își verifice conturile va varia masiv.

Stabiliți un model consistent cu care să vă simțiți confortabil și respectați-l . De asemenea, merită remarcat, pentru acei jucători care efectuează retrageri și depuneri regulate, va fi mult mai dificil să vă urmăriți bankroll-ul.

Elementele de bază ale managementului bankroll-ului

Se spune că până la90% dintre pariori, care joacă în mod regulat,nu au nicio strategie de management al bankrollului de nici un fel. Pentru cei care încă se îndoiesc de valoarea unei strategii în vigoare, vă putem asigura că acești jucători care nu își gestionează fondurile vor fi pierdut din mulți bani.

Adesea, ceea ce se întâmplă cujucătorii care cheltuiesc prea mult sau ating fondurile în contul lor de pariuri sportive prea repede este că ajung să facă pariuri neplăcute pentru a încerca să-și recupereze pierderile.

Pariază în mod rațional. este ceva la care ar trebui să respecte orice pariu - dar cum poți face asta atunci când ești în stare de frâu continuu și te afli într-o serie proastă?

Firmele de investiții bancare folosesc managementul fondurilor strategii pentru a se asigura că nu investesc (pariuri glorificate) mai mult decât își poate permite firma. Bgestionarea ankroll-ului pentru un parior de pariuri sportive este aproape la fel. Reduceți riscul și maximizați profitul prin pariuri strategice și bine informate.

Un alt avantaj al gestionării bankroll-ului esteurmărirea progresului și păstrarea unei evidențe a tipurilor de pariuri care au avut succes în trecutul. Timpul pentru a gândi și a procesa pariurile, câștigurile și pierderile este un instrument util și unul pe care mulți pariori se străduiesc să-l gestioneze.

Mulți jucători folosesc anumite metode pentru a-și gestiona finanțele, noi va discuta cele două metode principale de backroll utilizate astăzi. Acestea se referă la „BR%” și „unități”, care vor intra în detaliu mai jos.

Abordarea unitară

Una dintre cele două metode principale de management financiar în rândul pariorilor, implicândaplicarea unui număr fix de fonduri la fiecare pariu. Un exemplu în acest sens ar putea fi pariarea în unități de 5 USD.

Aceastămetodă este concepută pentru utilizatorulnoul utilizator și este extrem de prietenos de început, deoarece necesită puțină gândire și asigură consistență. Pentru acei jucători noi care citesc acest lucru, începeți să vă gestionați fondurile în funcție de unitate.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre abordarea unității este că vă oferă ooportunitatea de a alege o unitate. și rămâneți cu el pentru o perioadă de timp. Acest lucru îi oferă jucătorului consistență și moderație în pariurile lor.

În egală măsură,pariorii sunt liberi să-și adapteze și să-și schimbe tiparele de pariere pe măsură ce merg, crescând sau scăderea unității. De exemplu, un parior poate începe de la 10 USD, dar poate alege să mărească unitatea la 100 USD din cauza unei recente curse de formă.

Metoda procentului Bankroll

Metoda procentului Bankroll este exact la fel de după cum scrie pe tablă,jucătorii plasează pariuri în funcție de câți bani au mai rămas în contul lor.

Această metodă este cevajucătorii se pot angaja în orice moment. De exemplu, dacă jucătorul se simte foarte încrezător în privința unui pariu și dorește să meargă mare, ar putea plasa 5% din fonduri. În timp ce, dacă fac un pariu obișnuit sau consideră că ar trebui să joace mai conservator, ar putea plasa 1% din fondurile lor.

Pentru mulți, acesta este considerat cel mai buncel mai bun. mod de a calcula sumele pariate, deoarece contul dvs. crește proporțional pe durata de viață a contului.

Aceastăstrategie este concepută pentru jucătorii pe termen lung sau mai mulți pariori dedicați. Pariarea unui procent din bankroll vă asigură că nu vă puteți arunca toți banii deodată și funcționează bine pentru mulți jucători.

O capcană a acestei metode este căpoate fi dificil să găzduiți cursele calde și reci pe care le experimentează toți pariorii. Însă, utilizatorii sunt bineveniți să își mărească valoarea %BR, dar trebuie să se asigure că nu se extinde dincolo de limitele lor.

Strategia de gestionare a bankroll-ului

Gestiunea bankroll-ului se referă la monitorizarea fondurilor dvs., atât cât este vorba despre evaluarea cât de mult poți paria. Pariurile sunt punctul central al oricărei strategii ale pariorilor, iar folosirea unei strategii de pariere consecvente și de încredere este de o importanță vitală.

Să știicând să pariezi mare sau să te rețin and play a reserved slow-game is integral to every “sharp’s” strategy.

Nu fi irațional.Aveți o înțelegere a pieței, știți când apar oportunitățile și săriți asupra lor cu pariuri mari când va veni momentul. Să fii capabil să te nivelezi după o serie de frig și să nu pierzi controlul în timp ce ești fierbinte - toate acestea sunt instrumente esențiale pentru orice jucător serios.

O altă trăsătură importantă a unui parior experimentat estea putea ști când să renunți la un pariu. Jocul repetat este o strategie care funcționează pentru mulți oameni, dar uneori rezultatele nu sunt acolo și un parior trebuie să recunoască acest lucru.

Vom acoperi cele două tipuri principale de metode de pariere pe care jucătorii le folosesc pentru a să-și gestioneze finanțele pe parcursul carierei de pariuri. Deși depinde de jucătorul individual, de modul în care își gestionează fondurile.Vă sfătuim să urmați o structură de pariere consecventă, chiar dacă nu urmează sugestiile noastre.

'Pariuri sigure'

Betting conservatively is a smart idea for any player and one that legendary poker player Stu Ungar used to great success in the 80s’. His unique ability to read the game made him one of the greatest poker players of all time.

A câștigat peste 30 de milioane de dolari, pe care le-a pierdut în cele din urmă. Dar, ideea aici este că Ungar avea o abilitate de neegalat de a citi jocul și cu asta a putut să parieze cu pariuri „sigure” cu mare efect de-a lungul carierei sale.

Există adesea o concepție greșită printre jucători că cel mai mare Câștigătorii sunt jucătorii cu pariuri mari. Cu toate acestea, chiar nu este cazul.

Cei mai de succes jucători sunt cei cu un plan. O strategie de pariuri sigure este o modalitate excelentă de a vă construi treptat fondurile și de a face acest lucru fără să luați o mare parte pe parcurs. O strategie de pariere sigură ar putea fi să pariezi un %BR foarte scăzut, cum ar fi 1%.

Pariuri „longshot”

Termenul „longshot” este folosit în multe situații diferite pentru a descrie un idee exagerată sau ceva careoamenii au multe șanse de a avea succes.

În termeni de pariuri, dacă luăm de exemplu pe cel defavorizat și pe favorit.Uderul ar fi cel lung. Totuși, într-o cursă, dacă există 8 alergători și cota pentru trei alergători, acesta ar fi un pariu lung.

Veți auzi uneori împușcături lungi numite „străini”.Nu se recomandă pariurile la lovitură lungă iar jucătorii ar trebui să evite să facă pariuri obișnuite la lovituri lungi.

Cu toate acestea,un echilibru sănătos de pariurile conservatoare și jucătorii cote cu pariuri mai ambițioase este o strategie de pariere inteligentă. Gestionarea bankroll-ului cu una dintre strategiile menționate mai sus vă va ajuta să vă asigurați că aceste pariuri lungi nu vor goli fondurile din contul dvs.

Concluzie: Merită gestionarea bankroll-ului?

În cele din urmă,fiecare parior ar trebui să folosească o strategie de management al bankrollului. Pentru cei care doresc să-și extindă cariera de pariuri sportive și să-și câștige existența din ea, trebuie să aibă o abordare tactică și una care să se asigure că jucătorul nu va fi frânt.

Oricine este capabil să devină un high-roller de succes, dar este nevoie de timp și răbdare pentru a învăța industria și a deveni un maestru al acesteia. Managementul financiar este esențial și a începe cu piciorul bun va aduce dividende pe termen lung.