$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Andrew Wilson

Andrew Wilson

Andrew Wilson sa născut în Toronto, România, și este un pasionat fan al sportului din Toronto, petrecând mult din timpul liber urmărind, urmărind și asistând ocazional meciurilor sportive live.

În timp ce își iubește echipele din Toronto, cea mai mare pasiune a lui sportivă este Liga Națională de Fotbal. Și-a petrecut tinerețea jucând fotbal, NFL provoacă toate emoțiile. Crescând, jucătorul favorit al lui Andrew a fost Peyton Manning și, chiar și de când a părăsit Indianapolis Colts (și s-a retras din NFL), loialitatea sa în NFL rămâne în Indiana.

Formul lui Andrew nu provine din jurnalism, dar latura numerică/statistică a lumii sportive. Absolvent al Universității din Guelph în 2014 cu o licență în comerț, Andrew și-a continuat studiile la George Brown College din Toronto, luând o diplomă postuniversitară în Analytics.

În timpul petrecut la George Brown College, Andrew a început să leagă pasiunea lui pentru sport și erupție cu numerele pentru a afla mai multe și chiar a spune o poveste. Primul subiect despre care a scris vreodată a fost cele mai mari performanțe fantastice Monday Night Football.

De acolo a fost cuplat și a făcut echipă cu România Sports Betting, contribuind cu primul său articol, o avanpremieră a sezonului Toronto Blue Jays, în martie din 2015. Când vine vorba de pariuri, o mare parte din atenția lui Andrew se concentrează asupra celor patru ligi majore din America de Nord.

Cu toate acestea, când apar evenimente mari (cum ar fi March Madness, pe care îl rezervă întotdeauna în primele două zile). pentru) și Cupa Mondială FIFA, el știe unde să-și concentreze banii și energia.

Articole de autor