$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Our Authors

Alan Walsh

Alan Walsh

Al Walsh lucrează de aproape 10 ani în industria de sporturi fantastice zilnice și de pariuri. El a mai avut roluri cu New York Knicks, RotoWire, FanDuel și Awesemo. În timpul liber al lui Al, îi place să joace golf, să petreacă timp cu câinele său George și rămâne în căutarea pentru a găsi cel mai bun parm de pui din lume. Echipa favorită a lui Al include Brooklyn Nets, Philadelphia Phillies, Tampa Bay Buccaneers și Tampa Bay Lightning.

Andrew Wilson

Andrew Wilson

Andrew Wilson s-a născut în Toronto, România, și este un pasionat fan al sportului din Toronto, petrecând mult din timpul liber urmărind, urmărind și asistând ocazional meciurilor sportive în direct.

Deși își iubește echipele din Toronto, cea mai mare pasiune sportivă a sa. este Liga Națională de Fotbal. Și-a petrecut tinerețea jucând fotbal, NFL provoacă toate emoțiile. Crescând, jucătorul favorit al lui Andrew a fost Peyton Manning și, chiar și de când a părăsit Indianapolis Colts (și s-a retras din NFL), loialitatea sa în NFL rămâne în Indiana.

Formul lui Andrew nu provine din jurnalism, dar latura numerică/statistică a lumii sportive. Absolvent al Universității din Guelph în 2014 cu o licență în comerț, Andrew și-a continuat studiile la George Brown College din Toronto, luând o diplomă postuniversitară în Analytics.

În timpul petrecut la George Brown College, Andrew a început să leagă pasiunea lui pentru sport și erupe cu numerele pentru a afla mai multe și chiar a spune o poveste. Primul subiect despre care a scris vreodată a fost cele mai mari performanțe fantastice Monday Night Football.

De acolo a fost cuplat și a făcut echipă cu România Sports Betting, contribuind cu primul său articol, o avanpremieră a sezonului Toronto Blue Jays, în martie din 2015. Când vine vorba de pariuri, o mare parte din atenția lui Andrew se concentrează asupra celor patru ligi majore din America de Nord.

Cu toate acestea, când apar evenimente mari (cum ar fi March Madness, pe care îl rezervă întotdeauna în primele două zile). pentru) și Cupa Mondială FIFA, el știe unde să-și concentreze banii și energia.

Austin Miller

Austin Miller

Născut în Midwestern Plains, Austin Miller a crescut cu sport pentru micul dejun, prânz și cină. Pasiunea sa timpurie pentru jurnalism l-a determinat să acopere sport, precum și tehnologie și politică. Este un absolvent mândru al Universității Brown și al CUNY-Graduate Center. Deși este fascinat de toate sporturile și competiția în general, el este specializat în modul în care sportul se infiltrează în societatea mai largă.

 

Bob Duff

Bob Duff| ||662

A veteran journalist, Bob Duff has written over two-dozen books, including authorized biographies of Johnny Bower, Marcel Pronovost, Nicklas Lidstrom, Bob Probert, Joe Kocur and Gordie Howe. He has covered the Stanley Cup finală, Super Bowl, World Series, World Cup, NBA Finals, March Madness și Jocurile Olimpice.

Brandon Quick

Brandon Quick

Brandon Quick s-a născut la doar câteva străzi de faimosul Churchill Downs din Louisville și a devenit student la curse la mijlocul lui 20 de ani. Brandon se bazează pe o abordare cuprinzătoare a handicapării, care include un studiu detaliat al performanțelor anterioare, o înțelegere aprofundată a ritmului și cunoștințe aprofundate despre pedigree.

Mai presus de toate, Brandon crede în crearea de valoare și eliminarea jucătorilor marginali prin găsirea calul cel mai probabil să se perfecționeze sau să exceleze în timpul și condițiile exacte ale cursei studiate.

Braulio Perez

Braulio Perez

Braulio Perez este un jurnalist sportiv din Seattle, Washington. El scrie despre sport de peste un deceniu și este mândru absolvent al Universității de Stat din Washington.

Echipele sale preferate includ Manchester United, Seattle Mariners, Seattle Seahawks și baschetul din Carolina de Nord.

Braulio is based in Barcelona and ready to share some tapas with any România sports fans visiting Spain.

Brent Sedo

Brent Sedo

Brent Sedo s-a apucat de cursele de cai și de viața pe spate când era foarte mic printr-un prieten de școală al cărui tată a antrenat câțiva cai la Assiniboia Downs.

Împreună își puneau banii în comun și făceau pariuri de 2 dolari quinella regulile privind pariurile pentru minori la pistă fiind puțin laxe în acele vremuri) sperând să câștige suficient cât să cumpere fiecare un burger și cartofi prăjiți și să aibă suficient pentru a ajunge acasă cu biletul de autobuz.

De atunci, el a participat. curse în cinci țări diferite de pe patru continente diferite, inclusiv Churchill Downs în Kentucky, Newmarket Race Course în Engla nd, Flemington Race Course din Australia și Hipidromo din Santiago, Chile, unde fanii își aduc propriul vin și încurajează fiecare cursă ca și cum ar fi Kentucky Derby.

De asemenea, l-a văzut pe marele Trabuc alergând ultima sa cursă. la Breeders' Cup 1996 de la Woodbine din Toronto. Să ajungă la cursele de la Saratoga din New York se află pe lista lui de „to-do” pentru vara lui 2019. A studiat jurnalismul la universitate și a lucrat în publicațiile tipărite și online ca scriitor și editor de mai bine de 25 de ani.|| |718

Curtis Kalleward

Curtis Kalleward

Curtis Kalleward a fost implicat în cursele de cai doar de câțiva ani, dar a acoperit mai multe dintre cele mai importante din țară. evenimente, inclusiv mai multe Campionate Mondiale ale Cupei Crescătorilor și Derby-ul Kentucky.

El a făcut apariții ca invitat cu handicap pe pistele din sudul Californiei și petrece cel mai mult în fiecare sâmbătă în boxele de presă sau în spate. Se bazează pe cunoștințele interioare pe care le adună în culise pentru a-și pune handicapul peste limită.

Davy Pierpoint

Davy Pierpoint

Davy a început să studieze jurnalismul la universitate, lucrând mai întâi pentru ziarul local. Cu o pasiune de lungă durată pentru sport, a trecut la scrisul sportiv și s-a găsit un loc care lucrează pentru diverse site-uri sportive.

Emily Shields

Emily Shields

Emily Shields este implicată în multe aspecte ale industriei curselor de cai de peste 15 ani. Ea a început să se plimbe la Santa Anita, a învățat să îngrijească cai la Churchill Downs și Keeneland și a lucrat atât pentru publicații de știri, cât și pentru televiziune pentru a acoperi Triple Crown și Breeders' Cup.

Emily a călătorit în jurul lumii scriind despre și fotografierea curselor de cai, inclusiv România, Anglia, Irlanda, Chile și Brazilia. Ea deține acțiuni la cai de curse și a antrenat un pursânge pensionat pentru o a doua carieră.

Henri Kukkonen

Henri Kukkonen

Henri Kukkonen este un jurnalist multimedia care a absolvit Universitatea Robert Gordon din Scoția în 2013. 

Henri scrie despre toate subiectele legate de sport și jocuri de noroc, dar favoritul lui clar este hocheiul pe gheață. Nu este fan al niciunei echipe NHL, el urmărește francizele cu majoritatea patinatorilor finlandezi.

Pentru Henri, cea mai bună bucată de jurnalism sportiv este fie cea a lui David Foster Wallace New Yorker piesa Roger Federer ca experiență religioasăsau ESPN 30 pentru 30 documentar Cei doi Escobar. 

De asemenea, se inspiră pentru poveștile sale din podcasturi precum Hang Up and Listen și Planet Money.

James Marshall

James Marshall

James lucrează în industria iGaming de 15 ani. Fost jucător profesionist de poker și degenerat în recuperare, James oferă informații și comentarii din lumea pokerului, a jocurilor de noroc și a sportului.

 

Kent Tukeli

Kent Tukeli

Kent Tukeli acoperă o mare varietate de evenimente sportive și de divertisment, specializat în analiza piețelor de sport din America de Nord. Lucrarea sa a apărut în ESPN, Sports Illustrated și zeci de site-uri din întreaga lume în ultimul deceniu.

Lee Joseph

Lee Joseph

Lee Joseph are o lungă istorie de lucru în lumea sportului. Mai întâi ca antrenor de hochei pe gheață, apoi a studiat jurnalismul și a trecut în scris sportiv. Acum scrie conținut online de 6 ani și este considerat un expert în domeniul său, scriind pentru diverse site-uri sportive de top.

Luke Garrison

Luke Garrison|| |839

Luke Garrison is a România journalist from Toronto, Ontario. He had always dreamed of being a sports writer, writing his first article at the age of 10. His academic credentials include a Bachelor of Arts in English from the University of Guelph, as well as a Graduate Certificate in Sports Journalism from Centennial College.

Growing up, he was an avid hockey and baseball player. When he's not watching, playing, or writing about sports, Luke enjoys other passions including music, art, hiking, and photography.

Mark Weaden

Mark Weaden|| |854

I've been living and working in Spain for just over 3 years now. I enjoy to ski, wake board, play cricket and I have an unhealthy passion for football, and unfortunately Manchester United. I enjoy reading, learning and writing about almost all sports, as well as taking a keen interest in international politics. 

Am studiat Educația și am fost profesor, înainte de a urma un Master în Comunicații și Marketing și să mă îndepărtez de clasă. Am părăsit Anglia când aveam 22 de ani și de atunci am trăit în numeroase țări; și anume Nicaragua, Peru, Argentina și Vietnam. Vegetarian. Îmi plac câinii și să descopăr muzică nouă.

Michael Montoya

Michael Montoya

Michael Montoya a început ca fotbalist profesionist, dar când cariera sa a fost lovită din cauza unui umăr serios accidentare s-a orientat spre scrisul sportiv. A avut nevoie de ani de zile pentru a-și perfecționa meșteșugul și acum este unul dintre cei mai importanți scriitori sportivi, acoperind sporturile majore americane, precum și ligile europene de fotbal. Când nu acoperă cele mai recente știri din lumea sportului, îl vei găsi făcând drumeții și distrându-se cu familia lui

Miguel Alvim

Miguel Alvim

Fan de sport încă de la naștere, Miguel Alvim iubește cei nefavorabili când vine vorba de pariuri sportive. Îi plac, de asemenea, sporturile fără marcaj, cum ar fi hurling, curling și lacrosse, și ligile mai puțin populare, cum ar fi CWHL și liga sârbă de fotbal.

Cu o diplomă în jurnalism și în administrarea afacerilor, Miguel și-a petrecut copilărie foarte aproape de sediul Flamengo, din Rio de Janeiro, Brazilia, unde a crescut pasiunea lui pentru sport și unde a putut încerca multe dintre ele.

Citește constant statisticile echipelor, în special în ceea ce privește edițiile trecute ale concursurile. El folosește aceste informații atunci când scrie copii noi și admiră când un jucător sau o echipă este capabilă să deranjeze motivul și logica.

Nick Stinchcombe

Nick Stinchcombe

Nick Stinchcombe este jurnalist și blogger sportiv cu sediul în Windsor, Ont. Și-a petrecut cea mai mare parte a carierei de 38 de ani ca reporter și redactor lucrând la trei ziare din România. Acum îi place să scrie pentru site-uri de sport online.

Nicolle Neulist

Nicolle Neulist

Nicolle Neulist a prins | ||914horse racing bug în 2013, iar de atunci a fosthandicap și scris despre cursele de cai în mod constant. Nicolle locuiește în Chicago și merge la Hawthorne și Arlington pentru fiecare zi de cursă live. Nicolle a călătorit, de asemenea, pentru a scrie despre curse din toată America de Nord, inclusiv piste precum Woodbine, Santa Anita, Churchill Downs, Del Mar și Tampa Bay Downs.

Nicolle vede cursele de cai ca pe un joc de informare: de la performanțe anterioare, la note de excursie, la determinarea stilului optim de alergare al fiecărui cal, este vorba despre sintetizarea tuturor acestora în imaginea cea mai probabilă. De asemenea, lui Nicolle îi place să studieze pedigree. În cursele fecioare, sau în cursele în care caii încearcă o nouă suprafață sau distanță, studierea în detaliu a creșterii cailor poate debloca valoarea reală.

Pandora Hughes

Pandora Hughes

Pandora Hughes este o scriitoare de pariuri sportive, care a scris pentru ESPN Cricinfo, Betfair, Boylesports, Sporting Life și altele. Cu sediul în Marea Britanie, ea scrie despre fotbal, rugby, cricket și politică.

Paolo Go

Paolo Go

Paolo Go se distra în multe lucruri, dar scrisul și sportul rămân două dintre cele mai mari pasiuni ale sale. Fan de o viață, Paolo a studiat lumea sportului în mod religios.

A început ca jucător de baschet în adolescență, înainte de a trece în media. A absolvit cu onoare marketingul sportiv și apoi și-a îndeplinit visul din copilărie de a fi scriitor sportiv. Cu acreditări în Sportsnet și FanSided, Paolo acoperă în principal UFC/MMA și NBA, cu accent pe partea României.

El acoperă și NHL, CFL și NFL. Lumea sportului s-a schimbat enorm în ultimii zece ani, în principal datorită analizei. Vom continua să vedem mai mulți cei ai lui Daryl Morey și Kyle Dubas, în timp ce echipele sportive și sportivii apelează la știință și computere pentru a continua să-și evolueze jocurile.

Ca un mare susținător al analizei avansate, Paolo crede că statisticile și valorile sunt motorul pentru a crește atât sportul, cât și afacerea. Dar de ce să ne oprim în lumea sportului? Paolo scrie cu CSB cu aceeași convingere. El este ghidat de cele două principii „S”: Statistică și Povestire.

Combinând atât realitatea, cât și narațiunea, Paolo analizează jocurile ca un om de știință, dar scrie ca un jurnalist. Își arată ocazional fanul interior și se poate lăsa dus, dar nu va gravita prea departe de aceste principii.

În timp ce faptele dezvăluie cea mai mare parte a poveștii, narațiunea completează intangibilele. Aceste două principii îl ajută, de asemenea, pe Paolo să creeze articole care sunt ușor de citit, informative și memorabile - astfel încât tu, cititorul, să obții cea mai bună experiență și cele mai bune rezultate.

Phil Bennett

Phil Bennett

Phil Bennett este un pasionat de baseball și a relatat despre sport încă din zilele sale în ziarul său de liceu. Acum își duce copiii la cât mai multe jocuri posibil, dar așa cum l-au luat părinții lui.

Ray McLachlan

Ray McLachlan

Ray McLachlan este un scriitor sportiv cu o pasiune pentru orice competiție, în special fotbal, baseball, cricket, golf și NFL. Ray va călători în cealaltă parte a lumii doar pentru a prinde un meci, deoarece pentru el nu este nimic mai bun decât un eveniment sportiv live.

Ray a scris despre sport de când își amintește și este mai ales interesat de statistici și cifre - el este tipul care are întotdeauna o statistică mare în mânecă.

 
Roy Larking

Roy Larking

Roy Larking este un fan sportului încă de la naștere, cu Red Wings, Tigrii, Leii și Pistonul sunt favoriții săi. El a fost fascinat de lumea jocurilor de noroc sportive de când a luat parte la Hochei Night in România 10 cenți, printre vecinii săi, la sfârșitul anilor 1960.

Acum petrecându-se la poalele Munților Stâncoși din România, StatsGuru și-a câștigat porecla parțial datorită recordurilor Fantasy Football pe care le-a produs în primele zile ale internetului. Urmărirea și prognozarea cotelor viitoare ale campionatului sportiv este o pasiune pe tot parcursul anului.

Zahir Gilani

Zahir Gilani

Zahir Gilani s-a dedicat să fie un jucător de noroc multidisciplinar și se străduiește să fie excelent în toate domeniile. El a făcut o masă finală la seria mondială de poker, a lovit toate cele 6 puncte la o masă de zaruri și poate juca mai multe versiuni de blackjack la un nivel peste medie.

Inutil să spun că caută mereu. a îmbunătăți. Ca parior sportiv, același lucru este valabil. Cheia pentru a fi un parior sportiv profitabil, în ochii lui, necesită câteva calități simple. Cu toate acestea, doar pentru că ceva este simplu, nu este ușor.

Concentrează-te pe ceea ce ești bun și fă-l cât mai bine. Chiar dacă un singur truc, făcut bine, poate fi profitabil pentru toată viața.