September 13, 2011 | In: Bwin

Bonus Bwin 2011 – Bwin Bonus

Soccer picks

Cei de la BWIN ne-au pregatit o surpriza anul acesta. Astazi 13 Septembrie 2011 inaintea startului Grupelor Champions League, agentia de pariuri online Bwin a pregatit un extra bonus de 200% pentru pariorii din Romania.

Pentru a obtine bonusul – CLICK AICI

Inregistrati-va la bwin, depuneti cel puţin 30 RON în contul dvs. de pariuri in termen de 10 zile de la inregistrare si veti primi un bonus extra 200% (până la 100 RON).

Mult noroc cu primele dvs. pariuri.

Conditiile de participare pentru a obtine acest bonus:

* Pentru a avea dreptul la acest bonus, trebuie să daţi click pe butonul de mai sus. Bonusul de 200% va fi calculat în funcţie de primul dvs. depozit efectuat după acceptarea condiţiilor de participare, care trebuie să fie realizat în următoarele 10 zile.Primul dvs. depozit trebuie să aibă o valoare minimă de RON 30 (sau echivalentul acestei sume în altă unitate monetară) şi trebuie să fie făcut în următoarele 10 zile. Dacă primul dvs. depozit efectuat în cadrul perioadei promoţionale se află sub valoarea minimă de 30, vă pierdeţi dreptul de participare.

** Promoţia este valabilă pentru toate modalităţile de plată acceptate de bwin oferite în ţara respectivă. Bonusul poate fi acordat doar pentru depozitele efectuate 1) după acceptarea condiţiilor de participare, 2) la bwin în următoarele 10 zile. Dacă efectuaţi depunerea printr-o tranzacţie bancară, bonusul e valabil doar dacă aţi efectuat tranzacţia în cadrul perioadei promoţionale.

*** Într-un cont bwin poate fi creditat maxim un bonus de 100 RON (sau echivalentul acestei sume în altă unitate monetară). Bonusul va fi creditat în contul dvs. în termen de 24 de ore de la efectuarea depozitului.

**** Suma totală depusă trebuie să fie pariată cel puţin o dată, iar bonusul trebuie să fie pariat de cel puţin 7 ori pe unul sau mai multe pariuri sportive la bwin (în termen de două luni de la primirea bonusului) înainte de a putea fi încasat în bani lichizi. În caz contrar, bonusul îşi va pierde validitatea. Bonusul nu poate fi utilizat pentru alte produse oferite de bwin (Casino, Poker, Games, Pariuri hipism).

***** Dacă nu este specificat altfel în aceste Condiţii de participare, pentru această promoţie şi pariurile plasate în cadrul promoţiei se aplică Termenii şi Condiţiile companiei în actuala lor formă, disponibilă pe www.bwin.com.

****** Promoţia este valabilă până la data de: 9/30/2011 11:45 PM (GMT +1).

Comments are closed.

iGaming TOP