April 8, 2011 | In: Unibet

Bonus Unibet

Soccer picks

Unibet este una dintre cele mai bune agentii de pariuri online din lume, aceasta aflandu-se in topul primelor 5 agentii de pariuri online. Unibet este o agentia de pariuri online care ofera servicii de acest gen din anul 1997 pentru milioane de clienti din peste 100 de tari. Unibet reuseste sa se dezvolte din ce in ce mai mult, acest lucru fiind dovedit de popularitatea acestei agentii de pariuri dar si de numarul clientilor care este intr-o continua crestere.

Site-ul celor de la Unibet isi intampina pariorii cu o interfata prietenoasa si bine structurata care, din fericire, este disponibila si in limba romana. Site-ul dispune de o platforma LIVE cu multe facilitati dar si de o multime de sectiuni ajutatoare.

Deschiderea unui cont este o procedura mai mult decat simpla care presupune completarea unui formular cu datele personale si cu datele contului dorit. Imediat dupa deschiderea contului veti putea incepe sa pariati alaturi de Unibet.

Interfata LIVE este una de-a dreptul impresionanta deoarece va ofera posibilitatea de a plasa pariuri in timp real pe evenimentele aflate in desfasurare. Aceasta interfata are un design foarte atractiv, se incarca rapid si dispune de o multime de facilitati. Unul dintre lucrurile care ne impresioneaza la aceasta este faptul ca ofera posibilitatea de a decide un pariu inaintea incheierii acestuia. Exemplu: daca ati pariat LIVE pe cota 2.0 ca echipa X va marca, atunci aveti posibilitatea de a decide pariul chiar daca echipa nu a marcat, cota devenind mai mica sau mai mare, in functie de caz.

Unibet ofera si o gama larga de evenimente sportive, astfel ca veti putea plasa pariuri incepand de la ligile inferioare si pana la marile campionate si competitii ale lumii din majoritatea sporturilor. Cotele sunt foarte atractive pentru majoritatea evenimentelor iar tipurile de pariuri sunt foarte diversificate.

Unibet ofera un bonus pentru prima depunere care poate ajunge pana la suma de 100 RON.

2 Responses to Bonus Unibet

Avatar

paul

September 8th, 2010 at 9:59 pm

nu sunt de acord ca sunt in primele 5 agentii din lume, dar tinand cont de bonusul oferit merita sa joci aici

Avatar

bonus sportingbet

December 18th, 2010 at 11:28 am

excelenta aceasta casa de pariuri, plus un bonus excelent!

iGaming TOP