Bonusuri case de Pariuri, bonus bet365, bonus bwin, bonus unibet, bonus victor chandler, bonus bet-at-home, bonus expekt, bonus betclic, bonus xlbet

April 8, 2011 | In: Bwin

Bonus Bwin

Soccer picks

Bwin este liderul mondial al pariurilor on-line, având una dintre cele mai mari şi mai variate oferte din acest domeniu. În scurtă vreme de la lansare a devenit cunoscută în întreaga lume, numărul clienţilor săi ajungând la peste 10 milioane.

În fiecare zi vă aşteaptă până la 30.000 de pariuri nemaipomenite. Bwin vă oferă şansa de a paria la un număr record de 90 de discipline sportive. Şi încă un număr: întreaga ofertă e disponibilă în 22 de limbi.

Încă din 2007, bwin este sponsorul principal al campioanei recordmene Real Madrid. În septembrie 2009, preşedintele clubului madrilean, Florentino Perez, şi bwin Co-CEO, Manfred Bodner, au prelungit anticipat contractul de sponsorizare, încheiat iniţial pe o perioadă 3 ani, până în 2013.

1 Response to Bonus Bwin

Avatar

alex

September 8th, 2010 at 9:57 pm

bonusul maxim pe care l-a dat bwin pana acuma a fost de 180 RON, parerea mea ca e un bonus ok

Siteul http://bonusuricasedepariuri.info ofera legaturi catre jocurile on-line sau activitati si servicii conexe acestora pentru cetatenii romani sau persoanelor aflate pe teritoriul Romaniei. Continutul websiteului http://bonusuricasedepariuri.info si materialele publicitare disponibile aici sunt destinate in exclusivitate cetatenilor straini. Va recomandam sa va informati in legatura cu legislatia tarii dvs. inainte de a paria.
iGaming TOP