April 7, 2011 | In: Bet At Home

Bonus Bet At Home

Soccer picks

Bet-at-home este o casă de pariuri de top, care se remarcă printr-o ofertă atrăgătoare, prezentată pe un site uşor navigabil şi cu un design plăcut.


Oferta de pariuri este foarte atractiva, Bet-at-home fiind o casa de pariuri online care incearca sa-si satisfaca clientii oferindu-le posibilitatea de a paria pe cele mai importante evenimente sportive din intreaga lume.

Cu Bet-at-home puteti paria pe cele mai importante sporturi: fotbal, tenis, golf,hochei, baschet, handbal, polo, ciclism, ski, box etx. De asemenea, aveti posibilitatea sa pariati pe cele mai importante campionate de fotbal.

Parierea este foarte simpla datorita meniurilor bine asezate care fac din gasirea evenimentelor sportive si plasarea pariurilor niste lucruri placute si simple. Bet-at-home dispune de o multime de tipuri de pariuri, care nu pot decat sa va maximizeze castigurile.

Cotele oferite sunt destul de bune, Bet-at-home reusind chiar sa impresioneaza uneori in cazul unor evenimente sportive. Aceste cote pot fi comparate lejer cu cele ale celorlalte agentii de top.

Serviciul de relatii cu clientii este exceptional, Bet-at-home reusind sa le ofera suport clientilor sai 24/7 prin email, telefon si live chat.

Agenţia Bet-at-home vă aşteaptă cu un bonus de 100% la prima depunere, pînă la 100 de lei. Pentru a beneficia de această promoţie trebuie să aveţi 18 ani împliniţi şi un card de debit sau de credit, cu care să vă inregistraţi.

Comments are closed.

iGaming TOP